akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.199
- Πόντοι
- 486
Και τώρα μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερα.... Και αυτό μας ενδιαφέρει...Στα νιάτα της πρέπει να έκανε θαματα!!
Και τώρα μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερα.... Και αυτό μας ενδιαφέρει...Στα νιάτα της πρέπει να έκανε θαματα!!
Από εμφάνιση πως είναι; Έχει ωραίο σώμα ή είναι εντελώς μπάζο;Θα σου ζητάει συνέχεια λεφτά για την βαφή μαλλιών, για γάλα και ότι άλλο φανταστείς...
Sex ξενέρωτο, αγγαρεία πιο αποστειρωμένο δεν γίνεται, πονάει γιατί το μουνί της ήταν αδούλευτο για καιρό λέει... Θες και άλλα;
Μου πρότεινε την άλλη φορά να πάμε στο σπίτι που την φιλοξενεί η φίλη της για να μην πληρώνουμε ξενοδοχεία και να έχουμε ησυχία...
Έχει ωραίο σώμα, αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα...Από εμφάνιση πως είναι; Έχει ωραίο σώμα ή είναι εντελώς μπάζο;
Έχει ωραίο σώμα, αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα...
Το θέμα είναι ότι είναι ψυγείο, παλτό...
Και πόσα παίρνει για μια ώρα;Έχει ωραίο σώμα, αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα...
μπορουμε να την ενσωματωσουμε στο παρακατω προγραμμαΈχει ωραίο σώμα, αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα...
Παίρνει 50 ευρώ, που καλύτερα να τα φας σοκολάτες (υγείας)...Και πόσα παίρνει για μια ώρα;
Δυνατό γκιλφόνιИрина, 62 ans, Rishon LeZion, faire connaissance un homme à l'âge de 57 - 70 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Ирина, 62 ans, Rishon LeZion, Lion, hobbies - автомобили, гармония, душа, душевное равновесие, загорать, faire connaissance un homme à l'âge de 57 - 70 ans.www.mamba.ru
Ευχαρίστως το έβγαζα για ποτό ή φαγητό το gilfακι και μετά με τη σειρά της να με κεράσει αλλά είμαι πολύ εκτός των ορίων ηλικίας που έχει διαλέξει ... Δε ξέρω επίσης αν είναι του σπορ μάλλον για σχέση/χορηγηλίκι στα κυβικά της ψάχνει....
Το μόνο που έχει βάλει όριο ηλικίαςΔυνατό γκιλφόνι
Δυνατό γκιλφόνι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το μόνο που έχει βάλει όριο ηλικίας
kayla einaiИрина, 62 ans, Rishon LeZion, faire connaissance un homme à l'âge de 57 - 70 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Ирина, 62 ans, Rishon LeZion, Lion, hobbies - автомобили, гармония, душа, душевное равновесие, загорать, faire connaissance un homme à l'âge de 57 - 70 ans.www.mamba.ru
Ευχαρίστως το έβγαζα για ποτό ή φαγητό το gilfακι και μετά με τη σειρά της να με κεράσει αλλά είμαι πολύ εκτός των ορίων ηλικίας που έχει διαλέξει ... Δε ξέρω επίσης αν είναι του σπορ μάλλον για σχέση/χορηγηλίκι στα κυβικά της ψάχνει....
Τραβεστοφέρνει λίγο ή μου φαίνεται; .. τώρα που την παρατηρώ καλύτεραεχει λιγο σκληρα χαρακτηριστικα
Τραβεστοφέρνει λίγο ή μου φαίνεται; .. τώρα που την παρατηρώ καλύτερα
Μην κράξετε αλλά και σε αυτή αν ήταν Αθήνα και ήμουν στα ηλικιακά της όρια, θα έσκαγε πρόταση για έξοδο:
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Να έβλεπα λίγο βυζάρες (τις οποίες ψιλοκρύβει απ΄ότι διακρίνω) και μετά ίσως τις χαιρόμουνα και από κοντά ;)
Μακριά όταν βλέπεις Αφρική..με vpn είναι κυκλώματαFatima, 32 ans, Grèce, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 33 - 55 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Fatima, 32 ans, Grèce, Athènes, Vierge, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 33 - 55 ans.mamba.onelink.me
Καλημέρα, εδώ ξέρουμε κάτι ; Είναι του σπορ ;
Εντάξει αλλά αυτή η Ντανιελλα έχει γράψει και την ιστορία της ζωής της ..χαχχααχ έλεος θα σου τα πρήξειΝαι έχει σκληρά χαρακτηριστικά αλλά ντάξει την κέρναγα όπως είπα ένα ποτό ή φαγητό ντυμμένη ξεκολέ και μετά κάπου ρομαντικά για πίπα ή σε κάνα ξενοδοχειάκι....
Την επόμενη μνμ να πάω να την πάρω και καρφί για ξενοδοχείο χωρίς μα μου σου του.... Άντε κάνα καφεδάκι στο δρόμο ;) Θεωρώ θα κάνει καλό κρεβάτι.
Παρόμοιο σενάριο και με αυτή:
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Νεότερη σαφέστατα αλλά θεωρω πιο δύσκολη περίπτωση και εδώ κλασσικά πας πιο σιγά...
Μην κράξετε αλλά και σε αυτή αν ήταν Αθήνα και ήμουν στα ηλικιακά της όρια, θα έσκαγε πρόταση για έξοδο:
Να έβλεπα λίγο βυζάρες (τις οποίες ψιλοκρύβει απ΄ότι διακρίνω) και μετά ίσως τις χαιρόμουνα και από κοντά ;)
Καμία όμως δεν είναι του σπορ.... Μην αρχίσετε να τις ρωτάτε πόσα ζητάνε κλπ
Συμφωνώ για αυτό έγραψα δύσκολη περίπτωση και είμαι σιγουρος.... αλλά δεν τη θέλω και για γάμο ακόμα και αν μου κάτσει με γκρίνια δεν με χαλάει...Εντάξει αλλά αυτή η Ντανιελλα έχει γράψει και την ιστορία της ζωής της ..χαχχααχ έλεος θα σου τα πρήξει
250 για 2ωρο, όχι μια ώρα. Άρα 125 την ώρα.Γιατί, αυτή που νομίζει ότι είναι, στο Ντουμπάι? Έλα μωρέ με την κάθε καβαλημενη!! Δεν διαφωνώ στο ότι κάθε κοπέλα θέτει την τιμή που η ίδια θεωρεί ότι αξίζει και ότι μπορεί να πληρωθεί, διαφωνώ όμως στο συγκριτικό της υπόθεσης, αφού οι "ελληνιδες' ζητάνε 150, εγώ θέλω παραπάνω.