dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.481
- Πόντοι
- 8.345
Ρε παιδια οταν ανοιξε το σαιτ ο Αντισθενης , και τοτε η Βικτορια 38 ηταν. Μου φαινεται κανει παρεα με Νικολουλη
δεν το ανοιξε ο Αντισθενης το σαιτ...
Ρε παιδια οταν ανοιξε το σαιτ ο Αντισθενης , και τοτε η Βικτορια 38 ηταν. Μου φαινεται κανει παρεα με Νικολουλη
Αδελφε πήγαινε με πλαιγιο τρόπο και ισως φανεις τυχερος
Πάντως είναι ωραία γυναίκα!!έχει δοκιμάσει κανείς αυτή εδώ? ζητάει 150 για 2 ώρεςLe site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI.
Mamba est un site gratuit de rencontre le plus populaire en Russie et au sein de la CEI.www.mamba.ru
Ωραίο ναι γιατί έχει όριο ηλικίας??Πάντως είναι ωραία γυναίκα!!
Έλα μου ντε!! Δεν έχω ψωνίσει Γιώργο, αλλά και να ήθελα είμαι "λίγο" πάνω από το όριο!!Ωραίο ναι γιατί έχει όριο ηλικίας??
Χωθηκα και μου λέει μιλάει μόνο Ρώσικα, πάμε με Google translate....έχει δοκιμάσει κανείς αυτή εδώ? ζητάει 150 για 2 ώρεςLe site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI.
Mamba est un site gratuit de rencontre le plus populaire en Russie et au sein de la CEI.www.mamba.ru
Ρε guys όποιος τελικά επικοινωνήσει ας στείλει και από εδώ ενα τηλέφωνο με πμ ... μέρες που είναι!Χωθηκα και μου λέει μιλάει μόνο Ρώσικα, πάμε με Google translate....
250 θελει για 2 ωρες , 150 παίρνουν οι γυναίκες στην Ελλάδα λεει έχει τις πληροφορίες τηςέχει δοκιμάσει κανείς αυτή εδώ? ζητάει 150 για 2 ώρεςLe site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI.
Πες της έχουμε πληροφορίες ότι ανταλλαγή σε πασχαλινό τράπεζι κ να μας δώσει κ ρέστα σε ρούβλι250 θελει για 2 ωρες , 150 παίρνουν οι γυναίκες στην Ελλάδα λεει έχει τις πληροφορίες της
δύσκολη η επικοινωνία μαζί της αμφιβάλλω αν θα το καταλάβειΠες της έχουμε πληροφορίες ότι ανταλλαγή σε πασχαλινό τράπεζι κ να μας δώσει κ ρέστα σε ρούβλι
Κάνουλα off darling κ θα το πάρει το γράμμα, όπως πήρε της πληροφορίες της χαχαδύσκολη η επικοινωνία μαζί της αμφιβάλλω αν θα το καταλάβει
εννοείταιΚάνουλα off darling κ θα το πάρει το γράμμα, όπως πήρε της πληροφορίες της χαχα
Γιατί, αυτή που νομίζει ότι είναι, στο Ντουμπάι? Έλα μωρέ με την κάθε καβαλημενη!! Δεν διαφωνώ στο ότι κάθε κοπέλα θέτει την τιμή που η ίδια θεωρεί ότι αξίζει και ότι μπορεί να πληρωθεί, διαφωνώ όμως στο συγκριτικό της υπόθεσης, αφού οι "ελληνιδες' ζητάνε 150, εγώ θέλω παραπάνω.250 θελει για 2 ωρες , 150 παίρνουν οι γυναίκες στην Ελλάδα λεει έχει τις πληροφορίες της
για δες..Εχει κανεις το τηλ της νίκης 51 ??