ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.593
- Πόντοι
- 746
Σε προσπάθεια επικοινωνίας δεν απάντησε ποτέΔεν είναι Αθήνα φίλε, πιστεύω κάνει έρευνα αγοράς
Σε προσπάθεια επικοινωνίας δεν απάντησε ποτέΔεν είναι Αθήνα φίλε, πιστεύω κάνει έρευνα αγοράς
Σε μένα απάντησε αλλά αοριστίες...στην κρίσιμη ερωτηση για ραντεβού δεν απάντησε. Μάλλον μουφα φωτό και προφίλ.Σε προσπάθεια επικοινωνίας δεν απάντησε ποτέ
!!!! αν εχετε κανα τηλ, ειμαστε εκτος οριου ηλικιαςMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!mamba.onelink.me
Με την φίλη μας εδώ, έχετε κάνει κάτι??
Απλά άλλαξε την ηλικία σου στις ρυθμίσεις του προφίλ σου, ώστε να μπεις στο όριο. Μπορείς κάθε 15 μέρες να το αλλάζεις. Έτσι δεν χρειάζεται να ζητάς τίποτα. Θα στο δώσει αυτή!!!! αν εχετε κανα τηλ, ειμαστε εκτος οριου ηλικιας
η γνωστη σβετλανα 50 στο σπιτι της νο κωλο καλη πιπα νατουραλ βυζι και μεχρι εκει
υπαρχει αλλη πιο καλη σε αυτα τα λεφτα;η γνωστη σβετλανα 50 στο σπιτι της νο κωλο καλη πιπα νατουραλ βυζι και μεχρι εκει
εδω δεν υπαρχει με 50αρικο πια .υπαρχει αλλη πιο καλη σε αυτα τα λεφτα;
Εμένα πάντως εξακολουθεί να με αγνοείΑπλά άλλαξε την ηλικία σου στις ρυθμίσεις του προφίλ σου, ώστε να μπεις στο όριο. Μπορείς κάθε 15 μέρες να το αλλάζεις. Έτσι δεν χρειάζεται να ζητάς τίποτα. Θα στο δώσει αυτή
Άγνωστες οι βουλές του κυρίου!!! Μην σκας έχω και εγώ φάει πολλά πακέτα από αδιαφορία στο να απαντήσουν. Μια φορά είχα φτάσει στο αμήν, πάντα ευγενικά, που της εγγραψα ότι καλύτερα έτσι να με βρίσει ή να μου πει να πάω να γαμηθω , ευχή, παρά να μην απαντάει τίποτα!!! Το ωραίο είναι ότι μου απάντησε μετά από αυτό, ότι όλοι ήμαστε λιγουρια και δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε ραντεβού και με μπλόκαρε!!! Έτσι απλά!! Οπότε μην σκας , απλά προσπέρασεΕμένα πάντως εξακολουθεί να με αγνοεί
Διαβάζει τα μηνύματα μου αλλά δεν απαντά
Μια χαρά υπάρχουν αλλά άμα βγουν σε thread θα πέσουν πάνω οι γνωστοί άγνωστοι και όλοι ξέρουμε την συνέχεια.εδω δεν υπαρχει με 50αρικο πια .
για 50 ειναι οκ
Σε κανεναν δε στελνει τελικα. Μιλφ 35 -40 ή φευγα; Απο σωμα καλο;Την συναντησα ( επειδη ειμαι περιεργοσ και δεν μου εστελνε φωτο )ειναι μιλφ μεγαλοκοπελα συνηθισμενο προσωπο ,ξανθια αλλα δεν προχωρησα επειδη ειχα καλυτερη επιλογη απο γραφειο αλλα για τα χρηματα που μου ζητητσε 100 με αναλ και 80 χωρισ μια χαρα ηταν .Τωρα τι κανει δεν ξερω
Ελα που στελνει .Μου εδωσε φωτο μελος για επιβεβαίωση και οντος ειναι αυτη .Σε κανεναν δε στελνει τελικα. Μιλφ 35 -40 ή φευγα; Απο σωμα καλο;
Ρε συ φίλε ομερεντι!! Αφού σου λέει ότι την συνάντησε ο Καλλίμαχος. Άρα μπορεί να αναγνωρίσει την φωτογραφία που του έστειλε ο φίλος του.Ti σημαινει οντως ειναι αυτη; στελνει προσωπο;