giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Τι παίζει τώρα? Άραγε η κόρη ξέρει ..? Θα μου πείτε τι σε νοιάζει αλλά όταν τις βλέπω αυτό μου έρχεται στο μυαλό
Τι παίζει τώρα? Άραγε η κόρη ξέρει ..? Θα μου πείτε τι σε νοιάζει αλλά όταν τις βλέπω αυτό μου έρχεται στο μυαλό
λέτε να παίζουν μαζί;καλη παντως η κορη...
αυτό θα άξιζε την καύλα
κ εγω δεν νομιζω , αλλα μια ερωτηση γυρω γυρω δεν θα εβλαπτελέτε να παίζουν μαζί;
λες και ανταλασουμε καρτες ποκεμον ενα πραγμαΚαλησπέρα συναγωνιστές παίζει καμία καινούργια περίπτωση στο mamba που να κάνει καλό γαμησι και να μπορεί να μοιραστεί το τηλέφωνο της κοπέλας?
Όποιος στείλει θα του στείλω και εγώ μια κοπέλα.
Κάπως έτσιλες και ανταλασουμε καρτες ποκεμον ενα πραγμα
Ναι ρε φίλε χωρίς αντάλλαγμα.. να κάνει ο άλλος 20 ραντεβού χαμένα σε χρόνο και χρήμα για να του βγει 1 τοπ και αν και να έρθει να το μοιράσει έτσι εδω γιατί σε βολεύει.Μάθετε να μοιράζεστε χωρίς αντάλλαγμα.... αυτό το πράγμα με τις ανταλλαγές είναι για γέλια και για κλάματα εδώ μέσα.
Έλεος
Τότε ποιός είναι ο ρόλος του φόρουμ ρε μεγάλε ανιχνευτή?Ναι ρε φίλε χωρίς αντάλλαγμα.. να κάνει ο άλλος 20 ραντεβού χαμένα σε χρόνο και χρήμα για να του βγει 1 τοπ και αν και να έρθει να το μοιράσει έτσι εδω γιατί σε βολεύει.
το εχουν κανει σαν τα αυτοκολλητα της πανινι να μου δωσεις τον κυραστα να σου δωσω τον ροτσαΜάθετε να μοιράζεστε χωρίς αντάλλαγμα.... αυτό το πράγμα με τις ανταλλαγές είναι για γέλια και για κλάματα εδώ μέσα.
Έλεος
Τότε ποιός είναι ο ρόλος του φόρουμ ρε μεγάλε ανιχνευτή?
Μόνος σου απάντησες..Εγώ φίλε έχω δώσει 3 διαφορετικές κρυφές τανες απλόχερα στο φόρουμ χωρίς να πάρω ούτε ευχαριστώ.
Και τι σημαίνει αυτό???Μόνος σου απάντησες..
Με εμένα δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις καμία συναλλαγή οπότε μην το κάνεις καραμέλα. Αλλά μην γκρινιάζεις που δεν σε παίζουν τα άλλα παιδιά .. πάνε σε άλλη αλάνα άμα δενΚαι τι σημαίνει αυτό???
Επειδή υπάρχουν και κάτι αθρωπακια χωρίς την στοιχειώδη ευγένεια θα πρέπει να αρχίζω να ανταλλάζω και να πουλάω τηλέφωνα?
Το ίδιο ανθρωπακια είσαστε και εσείς που ζητάτε ανταλλαγή.
Και όπως σου είπα πιο πάνω...θα σου δώσω ένα τηλέφωνο μιας τανας που θα στην παρουσιάσω πυροβόλο και θα είναι φόλα... Η ανταλλαγή θα γίνει... είσαι ευχαριστημένος?
Χαχαχαχα με εσένα σίγουρα δεν θα έχω καμία συναλλαγή...Με εμένα δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις καμία συναλλαγή οπότε μην το κάνεις καραμέλα. Αλλά μην γκρινιάζεις που δεν σε παίζουν τα άλλα παιδιά .. πάνε σε άλλη αλάνα άμα δεν
Τελικά για αυτό καμμία απάντηση από τον τύπο έτσι ?....για να δούμεΣυνάντηση με την Κατερίνα το ουκρανικό μιλφονι.εχει διαγράψει πλέον το προφίλ της.εχει χώρο στου γκύζη.τυχερος κ εύκολο παρκάρισμα.διαμερισμα λιτό.μαλλον το χρησιμοποιεί μόνο για τα ραντεβού.πιλυ ωραίο πρόσωπο με απίστευτα μάτια.εξισου καλό κ το σώμα της.πεντακαθαρη.επιτεπεει τα πάντα εκτός από δάχτυλο στην πίσω τρυπουλα της.παιχτηκε ένας γύρος κ στο δεύτερο μασάζ που το κατέχει κ πολύ καλά μάλιστα.κοστος συνάντησης 60€
ΑΠΟΛΥΤΑ σωστος και αδεκαστος νομιζω η αλλεγγυη ειναι η δυναμη τωρα τα κρυφα και δωσε για να παρεις νομιζω οτι εκφυλιζουν την παρουσια μας εδω ευχαριστω!!Τότε ποιός είναι ο ρόλος του φόρουμ ρε μεγάλε ανιχνευτή?
Εδώ δεν είμαστε για να ανταλλάζουμε εμπειρίες?
Και τις καλές και τις κακίες?
Τι εννοείς έτσι με βολεύει?
Εγώ φίλε έχω δώσει 3 διαφορετικές κρυφές τανες απλόχερα στο φόρουμ χωρίς να πάρω ούτε ευχαριστώ από κάποιους άρα μη λές σε εμένα ότι με βολεύει.
Πάμε αλλιώς τώρα επειδή είσαι κουτοπόνηρος.
Αν σου δώσω ένα τηλέφωνο εγώ ως αντάλλαγμα και η τανα είναι μουφα αλλά εγώ σου λέω ότι είναι πυροβόλο όπλο είμαστε οκ??