τυποι σαν να μην περασε μια μερα με το Κατερινακι.
ο χρονος ειναι ο καλυτερος της φιλος.
ενω οι πιο πολλες μεσα στην καραντινα γινανε μαουνες,το Κατερινακι εμφανισιακα δεν αλλαξε καθολου.
ειχα να την δω τρια σχεδον χρονια.
ιδιο κορμι,ιδιο προσωπο,δεν αλλαξε καθολου.
την ιδια ''τρελλα'' κουβαλαει (καλοπροαιρετα το λεω) και το ιδιο στυλακι που παντα μου αρεσε ειχε και εχει.
στα του αγωνα κινηθηκαμε στο γνωστο soft ρυθμο που κινειται παντα.
πολλα φιλια,πολλα γουτσου γουτσου,πολυ πιπιλισμα στο βυζι,γλυψιμο στο ομορφο μουνακι της για αρκετη ωρα,
με ελαφρια χρηση δακτυλου μπροστα με τροπο,αλλα και απο πλευρας της στοματικο με ζηλο και πολυ σαλιο.
περιποιηση και στις μπαλλες και το πρωτο τελειωμα ηρθε στο στομα της και λογω παραγωγικοτητας τα αφησε και ετρεξαν πανω μου και συνεχισε μεχρι που ηρεμησε το εργαλειο.
στο κυριως πιατο αλλαξαμε μονο δυο στασεις.
πρωτα σε cow κι επειτα στα τεσσερα οπου και τελειωσα στην πλατη και στη μεση της για δευτερη φορα,αντικρυζοντας την πισω πορτα του παραδεισου που δυστυχως δεν δινει.
για δικους μου λογους κι επειδη ειχα αλλη υποχρεωση,αυτη τη φορα δεν ηταν το ραντεβου στη συνηθισμενη διαρκεια που εκανα παντα,αλλα εληξε στην μια ωρα.
η τιμη η ιδια σταθερη (70€/h και 120€/διωρο) οπως ηταν,ουτε εκει αλλαξε κατι και ειναι κατι που για μενα την κατατασσει στο απολυτο vfm κοριτσι.
ευτυχειτε συναδελφοι.