mexico1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 826
- Πόντοι
- 81
Δεν νομίζω ότι παίζει κάτι
Συνήθως το καταλαβαίνεις από τις ηλικίες που ζητάει. Αν πχ η άλλη έχει βάλει range 18-80, τοτε σίγουρα τον παίρνει
Δεν νομίζω ότι παίζει κάτι
Ναι, αλλά αυτή έχει βάλει από 58-80 (ή κάτι τέτοιο). Οπότε.....Συνήθως το καταλαβαίνεις από τις ηλικίες που ζητάει. Αν πχ η άλλη έχει βάλει range 18-80, τοτε σίγουρα τον παίρνει
θελει παζαρι παντως 50 δεν το παει με κωλο με τιποταМаша, 49 ans, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 26 - 70 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Маша, 49 ans, Athènes, Gémeaux, hobbies - Секс, faire connaissance un homme à l'âge de 26 - 70 ans.mamba.onelink.me
Με την συγκεκριμένη έχω βρεθεί πριν ένα χρόνο περίπου με 70 ευρώ
Πρόσφατα την προσεγγισα και μου είπε 80
Σε αντιπρόταση για 50 αρνήθηκε ευγενικά...
Μια χαρά!!
2 ώρες καλά είναιΚαλημερα και καλο μηνα,εμενα σε ερωτηση πριν μια εβδομαδα μου ειπε 70 για 1 με 2 ωρες.....
Κάνει και φουλ ακαποτο (ακόμα και κώλο) με λίγα ευρώ παραπάνω.. Οπότε προσοχή μάγκες...Маша, 49 ans, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 26 - 70 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Маша, 49 ans, Athènes, Gémeaux, hobbies - Секс, faire connaissance un homme à l'âge de 26 - 70 ans.mamba.onelink.me
Με την συγκεκριμένη έχω βρεθεί πριν ένα χρόνο περίπου με 70 ευρώ
Πρόσφατα την προσεγγισα και μου είπε 80
Σε αντιπρόταση για 50 αρνήθηκε ευγενικά...
Μια χαρά!!
Θέλει και χωρίς Ε, ε τότε πρέπει να μας πληρώνει τν γιατρό τουλάχιστονΚάνει και φουλ ακαποτο (ακόμα και κώλο) με λίγα ευρώ παραπάνω.. Οπότε προσοχή μάγκες...
Ωραίο μωρό αλλά τσουχτερό150 ευρώ μια ώρα, δεν κάνει πρωκτικό δεν τα παίρνει στο στόμα, ραντεβού Πρίαμο Παγκράτι.
Ωραίο γκιλφακι αλλά πρέπει να είσαι άνω των 57εδω ξέρει κάνεις κάτι;
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Ναι όντως είναι πολύ ωραίο μωράκι. Βέβαια για 2 ώρες τα 150. Ακούγονται λογικάΩραίο μωρό αλλά τσουχτερό
Nαι το 2 ώρες το είδα μετά αλλά εξαρτάται από την όρεξη εάν έχεις χρόνο κλπ κλπΝαι όντως είναι πολύ ωραίο μωράκι. Βέβαια για 2 ώρες τα 150. Ακούγονται λογικά
Ναι Γιώργο, εάν σε λένε Γιώργο, σε αυτό συμφωνώ και όχι μόνο. Είναι και το κατά πόσο μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτό το χρόνο. Προσωπικά, στην μια ώρα σχεδόν ποτέ δεν κάνω δεύτερο γύρο, οπότε στο δίωρο άντε να πάει 2 γύρους. Συνεπώς έρχεται λίγο ακριβάNαι το 2 ώρες το είδα μετά αλλά εξαρτάται από την όρεξη εάν έχεις χρόνο κλπ κλπ
Και σε μένα για δίωρο μου είπε απλά δεν με εξυπηρετεί το Παγκράτι που πάει αποκλειστικά.Ναι Γιώργο, εάν σε λένε Γιώργο, σε αυτό συμφωνώ και όχι μόνο. Είναι και το κατά πόσο μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτό το χρόνο. Προσωπικά, στην μια ώρα σχεδόν ποτέ δεν κάνω δεύτερο γύρο, οπότε στο δίωρο άντε να πάει 2 γύρους. Συνεπώς έρχεται λίγο ακριβά
Δεν μπορεις εχει κλειστό κύκλοΚαλησπέρα πως μπορώ να βρώ το τηλέφωνο της Κατερίνα μάμπα?
Δεν υπάρχει κλειστός κυκλος ... απλα υπάρχει μια γυναίκα που κλείνει τα ραντεβού... π.χ η Κατερίνα απο τα Σεπόλια δεν μιλαει ελληνικά...Δεν μπορεις εχει κλειστό κύκλο
Και να το βρεις δεν θα απαντάει
Τυπε τα έχεις μπλεξει λίγο, άλλη είναι η Κατερίνα μάμπα και άλλη αυτή που λες. Η κανονική Κατερίνα μάμπα, η καλή δηλαδή όχι η σάπια, έχει όντως κλειστο κυκλο.Δεν υπάρχει κλειστός κυκλος ... απλα υπάρχει μια γυναίκα που κλείνει τα ραντεβού... π.χ η Κατερίνα απο τα Σεπόλια δεν μιλαει ελληνικά...