STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 543
- Πόντοι
- 36
Vita
,
36
Ξερει κανεις για Vita, 36 ?
,
36
παλια Καρινα Mamba ή μάπα...; - Page 2607 - bourdela.com forumVita
,
36
Σε ευχαριστω πολυ !!!παλια Καρινα Mamba ή μάπα...; - Page 2607 - bourdela.com forum
κανε μια αναζητηση στο θεμα για να βρεις και αλλα σχολια
Εμενα μου ζήτησε 300 για μια και μισή ωρα τα παντα όλα. Εεεε μπας και πλουτήσαμε ?παλια Καρινα Mamba ή μάπα...; - Page 2607 - bourdela.com forum
κανε μια αναζητηση στο θεμα για να βρεις και αλλα σχολια
Έχουνε τρελαθεί μου φαίνεται....και με φωτό θολές..Εμενα μου ζήτησε 300 για μια και μισή ωρα τα παντα όλα. Εεεε μπας και πλουτήσαμε ?
Κανονικά πάνω από 50-60 δεν πρέπει να δίνουμε εκτός κ αν είχε τίποτα εξαιρετικόΕμενα μου ζήτησε 300 για μια και μισή ωρα τα παντα όλα. Εεεε μπας και πλουτήσαμε ?
αφου εχει ερθει η αναπτυξη.....δεν στο ειπε κανεις?Εμενα μου ζήτησε 300 για μια και μισή ωρα τα παντα όλα. Εεεε μπας και πλουτήσαμε ?
Αυτή είναι στο mamba για δωσε link .αφου εχει ερθει η αναπτυξη.....δεν στο ειπε κανεις?
Μουφαλες να ειναι fake ??
Πες μας τι ξέρεις για την δεσποινίδα αρχηγέ;Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Άλλο.ενα.καθαροαιμο.τσουλακι
Στα πόσα? Για την εμπειρία καλό φαινεταιMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Άλλο.ενα.καθαροαιμο.τσουλακι
Ψύχρα πολύ. Ντεκαβλε κατάσταση. Έχει χώρο στα Σεπολια αλλά 80 λέει για 1 ώρα κ 1 φορά. Δλδ ξεπέτα βρωμάει. Αυτά έμαθα μιλώντας μαζί της. Δεν πήγα.Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Εδω ξερει κανεισ ;;;;80 μου ειπε
Και δεν έχει και φωτογραφίες... θολέςΨύχρα πολύ. Ντεκαβλε κατάσταση. Έχει χώρο στα Σεπολια αλλά 80 λέει για 1 ώρα κ 1 φορά. Δλδ ξεπέτα βρωμάει. Αυτά έμαθα μιλώντας μαζί της. Δεν πήγα.
Και που να δεις αυτές που στέλνει στο viber. Σε σπρώχνει να μην πάρεις Της το είπα ότι αυτές που στέλνεις δεν ταιριάζουν με αυτό που θέλεις να πουλήσειςΚαι δεν έχει και φωτογραφίες... θολές
Αν ήξερα κάτι άλλο θα σας τα έλεγα...είπε hello και ενω της είπα για ραντεβού δεν έκανε μπλοκ.....Πες μας τι ξέρεις για την δεσποινίδα αρχηγέ;