ajax95-96
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Στα υπόλοιπα μηνύματα που τις έστειλα τα διαβάσει και δεν απαντάει..........της εγραψα αλλα εγω εχω μεινει μονο στο hello ... λεω να μπω κατευθειαν στο ψητο
Στα υπόλοιπα μηνύματα που τις έστειλα τα διαβάσει και δεν απαντάει..........της εγραψα αλλα εγω εχω μεινει μονο στο hello ... λεω να μπω κατευθειαν στο ψητο
λες να ειναι fake ??Στα υπόλοιπα μηνύματα που τις έστειλα τα διαβάσει και δεν απαντάει..........
Ρε μάγκες, έλεος!!! Μα καλά, δεν βλέπει κανείς ότι είναι ίδια με την Vita?EUGENIA, 37 ans, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 34 - 46 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
EUGENIA, 37 ans, Athènes, Capricorne, hobbies - знания, самореализация, интересные собеседники, Порядочность, автопутешествия, faire connaissance un homme à l'âge de 34 - 46 ans.mamba.onelink.me
Εδώ κανεις. ;
εφαγα μπινελικι χωρις λογο απο αυτην .... της ειπα τι προγραμματα εχει και μου τα εχωσεΡε μάγκες, έλεος!!! Μα καλά, δεν βλέπει κανείς ότι είναι ίδια με την Vita?
Είναι η γνωστή πρώην Καρίνα, η Πολωνέζα, με το ΑΚΑ πρωκτικό!
Έχω γράψει λεπτομερώς πρόσφατα και θα έπρεπε να γνωρίζετε!
Μελετάτε τας γραφάς!
Έψαξα δεν βρήκα κάτι,που τα γράφεις;Ρε μάγκες, έλεος!!! Μα καλά, δεν βλέπει κανείς ότι είναι ίδια με την Vita?
Είναι η γνωστή πρώην Καρίνα, η Πολωνέζα, με το ΑΚΑ πρωκτικό!
Έχω γράψει λεπτομερώς πρόσφατα και θα έπρεπε να γνωρίζετε!
Μελετάτε τας γραφάς!
Όχι! Απαράδεκτη συμπεριφορά, για πολλές κλωτσιές ΌΧΙ
Έχει αναφερθεί πιο παλιά με όχι καλά σχόλια. Δεν έχω δοκιμάσει
Μόλις με μπλόκαρε! Μου είπε ότι ψάχνει σχέση και της απάντησα ότι θέλω να περάσουμε καλά με δωράκι! Ξαφνικά άρχισε να με ρωτάει ποσά δίνω! Και μόλις της είπα με μπλόκαρε λέγοντας μου ότι αυτά είναι για μπουρδελο! Της απάντησα πριν με προλάβει οτι αυτά είναι για στουντιο κι όχι για μπουρδελοΜια πιτσιρίκα που μπαίνει στο mamba ως Αναστασία 26 στα ρωσσικα και δεν μιλάει πολύ και ψάχνει μάλλον για σχέση, εθεάθη στο λιμάνι του Πειραιά πριν λίγες ημέρες... Οι φωτογραφίες που έχει είναι παλιότερες καθώς η ίδια πλέον είναι χοντρουλα σχεδόν... Με μάγουλα και μπούτια χοντρά κ κοιλίτσα....κατά 90% ήταν αυτή... Οπότε προσπεράσετε... Δεν βρίσκω το link της τώρα..
Έχεις πμ φίλε..
Θα σε θυμηθεί τν χειμώναα κάτσε κ περιμένεΜόλις με μπλόκαρε! Μου είπε ότι ψάχνει σχέση και της απάντησα ότι θέλω να περάσουμε καλά με δωράκι! Ξαφνικά άρχισε να με ρωτάει ποσά δίνω! Και μόλις της είπα με μπλόκαρε λέγοντας μου ότι αυτά είναι για μπουρδελο! Της απάντησα πριν με προλάβει οτι αυτά είναι για στουντιο κι όχι για μπουρδελο
Με αυτά που ζητάει ποιος να πάει δλδ? Κάνας παππούς 98 ετώνΑυτή η Μέλανυ πάντως μάλλον κοροϊδεύει τον κόσμο και δε κάνει ραντεβού με κανέναν.
Νομίζω οτι εχει σταματήσει εχω και εγω το τηλέφωνο της αλλα δεν .Έχεις πμ φίλε..
Να είσαι έτοιμος όμως όχι και για τόσο καλές υπηρεσίες...
την δοκιμασα πριν 3 μηνες περιπου...50 ευρω παιρνει...εχει χωρο σε ενα υπογειο διαμερισμα στην Γρηγοριου Λαμπρακη στον Πειραια σχεδον απεναντι απο την εκκλησια...Νταρντανα με υψος 1,80-1,82 με τεραστιο κωλο, βυζια αλλα και κοιλια...ειναι για τους λατρεις BBW....καλος χαρακτηρας δεν μπορω να πω...φιλοζωη εχει και κανα 2 γατες στο σπιτι της... το μονο μεγαλο αρνητικο ειναι οτι επειδη δουλευει πουτανα σε μπουρδελο (αν θυμαμαι καλα Διδυμου 27) ειναι πολυ δυσκολο να κανονισεις μαζι της την μερα που εσυ θες...τα ωραρια της δεν ειναι σταθερα ουτε και τα ρεπο της για να ξερεις στο περιπου να κανονισεις και συ τι θα κανεις...οποτε...μονο οταν εκεινη αυθημερον γνωριζει οτι εχει ρεπο και σου στειλει αυτη μηνυμα στο viber...εμενα ας πουμε μου εστειλε το μεσημερι οτι ηταν ελευθερη για αν ηθελα να παω το βραδυ σπιτι της....πηγα τελικα αλλα οπως και να χει ειναι λιγο ξενερωμα να περιμενεις η πουτανα ποτε θα σου στειλει μηνυμα και να σε εχει στο περιμενε.....τελος παντων...την εχω στις τελευταιες επιλογες μου πλεον...δεν ξερω τωρα μετα απο 3 μηνες εαν εχει σταματησει να δουλευει στο μπουρδελο....
νταρντανα .... δεν ειναι αυτη στις φωτο ????την δοκιμασα πριν 3 μηνες περιπου...50 ευρω παιρνει...εχει χωρο σε ενα υπογειο διαμερισμα στην Γρηγοριου Λαμπρακη στον Πειραια σχεδον απεναντι απο την εκκλησια...Νταρντανα με υψος 1,80-1,82 με τεραστιο κωλο, βυζια αλλα και κοιλια...ειναι για τους λατρεις BBW....καλος χαρακτηρας δεν μπορω να πω...φιλοζωη εχει και κανα 2 γατες στο σπιτι της... το μονο μεγαλο αρνητικο ειναι οτι επειδη δουλευει πουτανα σε μπουρδελο (αν θυμαμαι καλα Διδυμου 27) ειναι πολυ δυσκολο να κανονισεις μαζι της την μερα που εσυ θες...τα ωραρια της δεν ειναι σταθερα ουτε και τα ρεπο της για να ξερεις στο περιπου να κανονισεις και συ τι θα κανεις...οποτε...μονο οταν εκεινη αυθημερον γνωριζει οτι εχει ρεπο και σου στειλει αυτη μηνυμα στο viber...εμενα ας πουμε μου εστειλε το μεσημερι οτι ηταν ελευθερη για αν ηθελα να παω το βραδυ σπιτι της....πηγα τελικα αλλα οπως και να χει ειναι λιγο ξενερωμα να περιμενεις η πουτανα ποτε θα σου στειλει μηνυμα και να σε εχει στο περιμενε.....τελος παντων...την εχω στις τελευταιες επιλογες μου πλεον...δεν ξερω τωρα μετα απο 3 μηνες εαν εχει σταματησει να δουλευει στο μπουρδελο....
εχει 5 φωτογραφιες...η μια που δειχνει μια κοκαλιαρα γυναικα ειναι 100% ψευτικη...οι αλλες 4 ειναι αληθινες αλλα πρεπει να ειναι πριν μερικα χρονακια...νταρντανα .... δεν ειναι αυτη στις φωτο ????
η αδυνατη φωτο ειναι για γελιαεχει 5 φωτογραφιες...η μια που δειχνει μια κοκαλιαρα γυναικα ειναι 100% ψευτικη...οι αλλες 4 ειναι αληθινες αλλα πρεπει να ειναι πριν μερικα χρονακια...