nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.666
- Πόντοι
- 6.495
Με προφύλαξη πάντα γιατί έτοιμη είναι να σου φορτώσει παιδί. Άσε αρρώστιες...Ευτυχώς δεν έγινες και πατέρας τυπε
Ψάχνει το κορόιδο...
Με προφύλαξη πάντα γιατί έτοιμη είναι να σου φορτώσει παιδί. Άσε αρρώστιες...Ευτυχώς δεν έγινες και πατέρας τυπε
Δεν αξίζει, ζητάει πολλά, μια πιπα και πολύ είναι. Το θετικό της είναι οι βυζαρες τηςΑκριβώς!Την έβρισκες mamba πριν 2-3 χρονάκια εύκολα.
Την ειχαν πάρει κάποιοι αλλά όλοι συμφωνούσαν στο ότι δεν άξιζε γιατί α) ζήταγε πολλά, β)ήταν ξεπέτα και γ) μπαζολα!!!
Τωρα απο οτι βλεπω στις φωτογραφιες ειναι ακομα χειροτερη!!! Καποιες σαν αυτή πρεπει να μας πληρωνουν πλεον για να παμε μαζι τους, οχι να σκαμε τοσα λευτα!!! Αυτη ειναι η αληθεια!!
Έχω κάνει ψακτική. Περιμένω απάντησηКэт, 30 ans, Grèce, Kallithea, faire connaissance un homme à l'âge de 23 - 46 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Кэт, 30 ans, Grèce, Kallithea, Sagittaire, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 23 - 46 ans.mamba.onelink.me
Την έχει πάρει καποιος?
100/150 να είστε μέσα....τέλος το στορυ με την σαύρα
Χωρίς καθόλου εισόδημα και mac... Δεν μπορεί. Όλο και κάποιος θα την πήρε.Έχω κάνει ψακτική. Περιμένω απάντηση
Χωρίς καθόλου εισόδημα και mac... Δεν μπορεί. Όλο και κάποιος θα την πήρε.
ζηταει 150 ευρω χωρις κωλοΧωρίς καθόλου εισόδημα και mac... Δεν μπορεί. Όλο και κάποιος θα την πήρε.
Εμένα μου ειπε 150ευρώ. Μέχρι εκεί. Μετά έσβησε το προφίλ της. Βρήκα το καινούργιο και της ζήτησα λεπτομέρειεςζηταει 150 ευρω χωρις κωλο
Μου ζήτησε 100 στον Πρίαμο στην Ηλιούπολη...πολλά τα 100 για αυτήν
Συναγωνιστή εχεις τηλεφωνό της? εν ανάγκη και με pm. Σ ευχαριστω
Στο κρεβάτι αξίζει τουλάχιστον αν την ρίξουμε σε τιμή η ξεπετα?100/150 να είστε μέσα....τέλος το στορυ με την σαύρα
Τα ίδια μου είπε και εμένα με μια διαφορά. Ότι είναι για 2 ώρες και όχι για μια.Το ίδιο είπα και εγώ ....με 150 βρίσκω επαγγελματία και φουλ.
Μου είπε είναι από Ουκρανία και έχει ανάγκη..... Έτσι εύκολα έχουν τα 150 την ώρα στην Ουκρανία?
Της είπα να κοιτάξει τα γραφεία και αν είναι ίδια με τις κοπέλες και πρόγραμμα...τα λεμε
Πρότεινα 100 και πολλά είναι. Τέλος
Τώρα και να πέσει στα 100 δεν θέλω. Έχω άλλες.
Ξεπέτα...προσπάθησε με πίπα αλλά εγώ δεν...Στο κρεβάτι αξίζει τουλάχιστον αν την ρίξουμε σε τιμή η ξεπετα?
Αν είναι χωρίς φιλιά και αποστειρωμενο πρόγραμμα, τι να την κάνω 2 ώρες? Να πιέζομαι να τελειώσω 2 φορές?Τα ίδια μου είπε και εμένα με μια διαφορά. Ότι είναι για 2 ώρες και όχι για μια.
Επίσης δε μιλάει γρι Αγγλικά και η όλη συνενόηση έγινε από μεριά της με γκουγκλ τρανσλειτορ.
Δε τα παίρνει στο στόμα, δε φιλάει με γλώσσα. Συνάντηση (οι πρώτες όπως μου είπε) στο μέρος που μένει (μένει με συγκάτοικο αν κατάλαβα καλά, και μόνο τις ώρες που αυτή (η συγκάτοικος) λείπει (δηλαδή από τις 8-9 το πρώι μέχρι τις 4-5 το απόγευμα (λογικά). Μετά και όταν νοιώσει πιο άνετα δέχεται να πάει σε ξενοδοχείο.
Αυτά
....
παλιοτερα το εδινε για πολυ λιγοτερα ! εμενε κοντα στην περιοχη του γκολφ γλυφαδας και ελεγε πως ειναι μηχανικοςMamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
Γι αυτή μιλάτε;
Την είχα πρωτοπάρει πριν από 3-4 χρόνια για 2-3 φορές. Με βόλευε γιατί μπορούσε σχετικά νωρίς το πρωί και ήταν κοντά στη περιοχή μου. Ήταν για τα χοντρά αν δεν έβρισκα κάτι άλλο. Την τελευταία φορά που την είχα πάρει είχα παίξει με τη κολοτρυπίδα της και μου είχε πει "αν θέλεις κώλο είναι άλλα 50". Δεν πήρα. Μετά χαθήκαμε και βρεθήκαμε πριν από 1 χρόνο περίπου. Είχε βάλει 20+ κιλα (οπότε δε μιλάμε πλέον για BBW). Είχα σκοπό να την πάρω από τον κώλο. Όταν την είδα μου μαράθηκε. Μία πίπα, μια Ισπανική και γειά σας. Πριν από λίγο καιρό της ξαναέστειλα μύνημα. Άρχισε να μου λέει τα λεφτά πριν ξεκινήσουμε στο κομοδίνο, κόλο δε κάνω κτλπ. Δεν ασχολήθηκα.
Αυτά
Τι σου έλεγε ότι είναι;;;παλιοτερα το εδινε για πολυ λιγοτερα ! εμενε κοντα στην περιοχη του γκολφ γλυφαδας και ελεγε πως ειναι μηχανικος