xaris98864
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 145
- Πόντοι
- 1
Λεει πως δεν κανει συναντησεις ουτε εκανε ποτεκανει 100 ευρωπουλα κανε παζαρι μπορει να την ριξει τηντιμη αλλα θα γραψεισ πωσ περασεσ συλλεγουμε καλτ εμπειριεσ
Λεει πως δεν κανει συναντησεις ουτε εκανε ποτεκανει 100 ευρωπουλα κανε παζαρι μπορει να την ριξει τηντιμη αλλα θα γραψεισ πωσ περασεσ συλλεγουμε καλτ εμπειριεσ
Αν την ρώτησε instagram δεν υπάρχει περίπτωση να έλεγε ότι κάνει.Λεει πως δεν κανει συναντησεις ουτε εκανε ποτε
Έχεις τηλέφωνο να δώσεις γιατί δεν το βρίσκω?κανει 100 ευρωπουλα κανε παζαρι μπορει να την ριξει τηντιμη αλλα θα γραψεισ πωσ περασεσ συλλεγουμε καλτ εμπειριεσ
Αμα εχεις θα ηθελα και εγωΑν την ρώτησε instagram δεν υπάρχει περίπτωση να έλεγε ότι κάνει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχεις τηλέφωνο να δώσεις γιατί δεν το βρίσκω?
einαι το ιδιο πρόσωπο..εννοειτε οτι ειναι της δουλειαςκανει 100 ευρωπουλα κανε παζαρι μπορει να την ριξει τηντιμη αλλα θα γραψεισ πωσ περασεσ συλλεγουμε καλτ εμπειριεσ
Δεν ξέρω αν κάνει ή όχι, αλλά το προφίλ της προς τα εκεί δείχνει.Maria, 31 ans, Grèce, Ilioupoli, faire connaissance un homme à l'âge de 39 - 80 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Maria, 31 ans, Grèce, Ilioupoli, Bélier, hobbies - καλή παρέα, διασκέδαση, βραδινές βόλτες, αποδράσεις Σαββατοκύριακου, χρήματα, faire connaissance un homme à l'âge de 39 - 80 ans.mamba.onelink.me
Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.
ειχα παλιοτερα προφιλ στο mamba εαν θυμαμαι καλακανει 100 ευρωπουλα κανε παζαρι μπορει να την ριξει τηντιμη αλλα θα γραψεισ πωσ περασεσ συλλεγουμε καλτ εμπειριεσ
Και εγώ αυτό πιστεύω. Δεν έχω πάρει, και ούτε θα έπαιρνα ποτέ γιατί είναι εκτός του target group μου, αλλά είδα τους προηγούμενους που την ψάχνουν και είπα να βοηθήσω.einαι το ιδιο πρόσωπο..εννοειτε οτι ειναι της δουλειας
στο παρελθον εχουν γραφει διαφορα αλλα ουτε εμενα ειναι μεσα στα ζητουμενα μου η κυριαΚαι εγώ αυτό πιστεύω. Δεν έχω πάρει, και ούτε θα έπαιρνα ποτέ γιατί είναι εκτός του target group μου, αλλά είδα τους προηγούμενους που την ψάχνουν και είπα να βοηθήσω.
Αν σου έχει δώσει στοιχεία επικοινωνίας δώσε καμία πληροφορία. Είμαι εκτός ηλικιακών ορίων, αλλά εντός για Σοβιετικές γιαγιάδες...δεν έχει, λέει, χώρο, κλασικό σεξ, όχι κοαράκι, μόλις 30 ευρώ
Έκανε παλιότερα. 100 η ώρα , μόνο Πρίαμος Ηλιούπολη και 50 αναλ αν θυμάμαι καλά.Εχει καποιος γνωμη κανει συναντησεις ;Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Έκανε παλιότερα. 100 η ώρα , μόνο Πρίαμος Ηλιούπολη και 50 αναλ αν θυμάμαι καλά.
Το καλύτερο σου ξέφυγε. Και εγώ δεν πήρα, και ας ήταν και 20 κιλά πιο κάτω από τώρα.150 tzampa πως μου ξεφυγε αυτη η θεα
δηλαδω τωρα σε πια κατηγορια ανηκει ??Το καλύτερο σου ξέφυγε. Και εγώ δεν πήρα, και ας ήταν και 20 κιλά πιο κάτω από τώρα.
Ωπα ρε συ τι 100 παμε καλα ; Επιχρυσο το εχει ;Έκανε παλιότερα. 100 η ώρα , μόνο Πρίαμος Ηλιούπολη και 50 αναλ αν θυμάμαι καλά.
πατριδα με κωλο 150 ...Ωπα ρε συ τι 100 παμε καλα ; Επιχρυσο το εχει ;
Έχω στείλει μήνυμα κάποιες μέρες πριν, χωρίς απάντηση ακόμα... αναμένουμεMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
ωππ....??
Πάντως εάν είναι αληθινό, πρόκειται για δυνατό εργαλείο!!!Έχω στείλει μήνυμα κάποιες μέρες πριν, χωρίς απάντηση ακόμα... αναμένουμε
Να πω οτι γταν κανενα μπιστολι να τα σπαταλαγεςπατριδα με κωλο 150 ...