ρε παιδια πως κανεις βιντεοτσατ?
Η υπηρεσία videochat του mamba δε λειτουργεί εδώ και καιρό (τουλάχιστον στο δικο μου pc... )
Ζήτα το skype account, οι περισσότερες έχουν και το δίνουν σχετικά εύκολα ;)
ρε παιδια πως κανεις βιντεοτσατ?
ανατολδενγαμι σε εχουν παρει χαμπαρι και οι νεοι ρε
η ΑΕΚ την γλυτωσε την βεθνικη αλλα εσυ παραμενεις ανατολδενγαμι
τιμή είπε????
όσα και να πέσει εγω που την πήρα πριν καιρό μέσω της πρώην φίλη της... γάμησε τα... πρεζόνι... αλκοόλα... τεέιωμένη... προτείνω ΜΑΚΡΥΑΑΑΑ...Στα ποσα πεφτει δηλαδη αν επιτρεπεται ?
Απο 50 μεχρι 70 ζηταει
Και εχει μετακομοισει απο Καλλιθεα στον Αγ. Σωστη
Ελλα ρε ???
πεδες μια μικρη βοηθια παρακαλω και σορυ για το οφ τοπικ ειδα φοσ και μπηκα:
για ν νανοικσω λογαριασμο στο μαμπα πρεπει να χω λογαρισμο στο mail.ru η όλα κανουνε?
μια ζωη ΔΕΝγαμις!
οποιοδήοτε email account (gmail, hotmail, yahoo, κλπ) είναι ΟΚ για αυτό που ρωτάςπεδες μια μικρη βοηθια παρακαλω και σορυ για το οφ τοπικ ειδα φοσ και μπηκα:
για ν νανοικσω λογαριασμο στο μαμπα πρεπει να χω λογαρισμο στο mail.ru η όλα κανουνε?
Δείτε κι αυτό !!!!
Ξέρει κανείς κάτι? 6000€ πήρε απο τον τύπο !!!!
Yπαρχουν τοσο ακομα?? ακου εκει 6.000 , κυκλοφορουν αδεσποτες και δωρεαν τοσες πολλες! και οκ αυτο εγω λεω ειναι λεφτας μπορει να κανει την καβλα του οπως γουσταρει αλλα ΟΧΙ και να το παιζεις μουρη στον κοσμο και να καμαρωνεις τραγικοτατος φιλε και εισαι και 40αρης, ουτε δικο σου να ηταν (εκτος και αν νομιζεις και εσυ οτι μια πουτανα ειναι ερωτευμενη μαζι σου) φυσικα και θα την ξαναδεις ειμαι σιγουρος οτι και αυτη το θελει πιο πολυ απο εσενα, τετοια κοροιδα παντα κοντα τα κρατας, και κοπρολαγνη μπορει να γινει μαζι σου για τοσα λεφτα, γιαυτο μην νομιζεις και μην νιωθεις οτι εισαι ξεχωριστος στην καρδια της επειδη καταπινει τα σου, αλλα σιγουρα ξεχωριστος για αυτην εισαι .. στο υπογραφω
τα πες ολα! Με 6.000 του κανονιζα ο ιδιος κονε με γκομενες που τον χυνει ολη η ελλαδα αν ηθελε, οχι για ξεπεσμενες πουτανες των βαλκανιων που τα γαμας για 3 σφηνακια στα bar της χαλκιδικης! εις υγειαν του ΑΡΧΗμαλακα λοιπον! Στους φιλους του θα λεει ασε γαμαω ανατολικες με 6.000 ευρο τουλαχιστον anatolDENgamis γαμαει με 10 ευρο πουτανες οχι με 6000 ευρο!
πολλα εξτρα,κι ολο μη και μη..
πολλα εξτρα,κι ολο μη και μη..
καλημέρα
ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την fransesca η frances ?
ένα τηλ. αν μπορεί κάποιος με πμ
ευχαριστώ