daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 35
- Πόντοι
- 246
Οι προλαλησαντες βετερανοι.εκαναν το παν να σε σωσουν..μελετατε τας γραφας..
την ευλογια σας δεσποτα......
Οι προλαλησαντες βετερανοι.εκαναν το παν να σε σωσουν..μελετατε τας γραφας..
Κάποιος έγραψε παραπάνω να πάτε στις λαικές αγορές.Εχει απόλυτο δικιο,θα βρείτε καλύτερες(χάλια πάλι αλλά λιγότερα απ αυτα τα βόδια που ποστάρετε εδώ)και τζάμπα.άντε να κεράσετε καμιά γκαζόζα το πολύ.
Δεν τη χρειαζεσαι man.. ;)την ευλογια σας δεσποτα......
τιμή είπε????Aν και διαβασα μερικα, μπορει καποιος να μου πει με πμ η εδω αν δεν ειναι μουφα αυτη?
Μου εχει δωσει , περιοχη, διευθυνση, αριθμο διαμερισματος, κουδουνι κτλ επειδη δεν εχει τηλεφωνο λεει σημερα (φορτηστης προβλημα)...
(ρε μπας και με δουλευει ??)
τιμή είπε????
τιμή είπε????
500 euro αν μοιαζεις με αυτον εδω
τι παιζει με αυτο το μωρο?
μουφα, πριν κατι μερες ειχε αλλες φωτο.
τα λέμε σε άλλες σελίδες αλλά δεν παρακολουθείτε ...αδιάβαστοι ήρθατε πάλιδε ξερω αν ειναι μουφα οι φωτο, αλλα ζηταει τα εξης¨: 1h/250 euro 2h/400 euro 3h/550 euro plus taxi all night 800euro,
αυτή μου δήλωσε τουρίστρια!!!
μετά μου το γύρισε στο marketing αλλά ήταν άμεση και πρόθυμη
στο να βρεθούμε και να τα πούμε από κοντά...
επειδή εγώ χρόνο για φλερτ δεν έχω ,ορμάτε
]
Νεκρο Link
τα λέμε σε άλλες σελίδες αλλά δεν παρακολουθείτε ...αδιάβαστοι ήρθατε πάλι
αυτή είναι η νεαρά
Eλεος τι ειναι αυτη η φατσα ρε παιδια? Δηλαδη αν προτημισω την αγγελαδα απο τον ταυρο που βαλατε πριν θα εχω αδικο?
Θριλερ κανονικοτατο ειναι και οι 2 περιπτωσεις !!!
Aν και διαβασα μερικα, μπορει καποιος να μου πει με πμ η εδω αν δεν ειναι μουφα αυτη?
Μου εχει δωσει , περιοχη, διευθυνση, αριθμο διαμερισματος, κουδουνι κτλ επειδη δεν εχει τηλεφωνο λεει σημερα (φορτηστης προβλημα)...
(ρε μπας και με δουλευει ??)
Έχει αναφερθεί κατ'επανάληψη. Μην την αφήσεις να σε κλέψει στα 100 ευρώ, κατεβαίνει αρκετά χαμηλότερα
Στα ποσα πεφτει δηλαδη αν επιτρεπεται ?Έχει αναφερθεί κατ'επανάληψη. Μην την αφήσεις να σε κλέψει στα 100 ευρώ, κατεβαίνει αρκετά χαμηλότερα