giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Ναι το κατάλαβα κι εγώ, ωστόσο καλή τιμήΝαι , έτσι φαίνεται . Γι αυτό δεν την ρώτησα για ώρα.
Ναι το κατάλαβα κι εγώ, ωστόσο καλή τιμήΝαι , έτσι φαίνεται . Γι αυτό δεν την ρώτησα για ώρα.
Και χωρίς σταθερή τιμολογιακή πολιτικήΝαι το κατάλαβα κι εγώ, ωστόσο καλή τιμή
Αν είναι και η εμφάνιση καλή και οι επιδώσεις σίγουρα είναι καλή τιμή.Ναι το κατάλαβα κι εγώ, ωστόσο καλή τιμή
εχω 2 φωτο απο mamba αλλα οκ δε τις ανεβαζω εδω φορα παρτιδα γιατι εχει πρόσωποΑν είναι και η εμφάνιση καλή και οι επιδώσεις σίγουρα είναι καλή τιμή.
Μολδαβεζα που κυριως κανει μασαζ και ενδιαμεσα πηδιεται. Για μια φορα για περιεργεια. με 70 την πηρα μια ωραεμενα πριν 3 μερες ειπε 50 μια ωρα 80 2 ωρες ειναι λιγο γεματουλα
παχουλο ναι. χοντρο σαν Ντακοτα οχι προς θεουΉταν πολύ παχουλό? Βρέφος είναι
Κατά τα άλλα? Συμμετοχή; Μενού όλα ;παχουλο ναι. χοντρο σαν Ντακοτα οχι προς θεου
Μολδαβεζα που κυριως κανει μασαζ και ενδιαμεσα πηδιεται. Για μια φορα για περιεργεια. με 70 την πηρα μια ωρα
ΣυμφωνώΈχει όμορφο πρόσωπο...αλλά τα λέει λίγο περίεργα και αν δεν ξέρεις κάποια από καιρό καλύτερα να μην πηγαίνεις σπίτι της ....
σου εχει μεινει αξεχαστη η ντακοταπαχουλο ναι. χοντρο σαν Ντακοτα οχι προς θεου
ΚαραφεικLe site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI.
Mamba est un site gratuit de rencontre le plus populaire en Russie et au sein de la CEI.www.mamba.ru
1 ωρα με 50€ με μασαζ και 1 φορα ή 70€ με 2 φορες
κωλαρακι δεν δινει
αλλα η φωτο δεν ειναι δικη της και αυτη που μουστειλε μαλλον φεικ τη κοβω...
την εχει παρει καποιος;
Σου στέλνει και δικιά της φωτογραφία οποία ειναι η παλιά η πολύ φτιαγμένη ,τα κιλά είναι πολλά πάντωςLe site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI.
Mamba est un site gratuit de rencontre le plus populaire en Russie et au sein de la CEI.www.mamba.ru
1 ωρα με 50€ με μασαζ και 1 φορα ή 70€ με 2 φορες
κωλαρακι δεν δινει
αλλα η φωτο δεν ειναι δικη της και αυτη που μουστειλε μαλλον φεικ τη κοβω...
την εχει παρει καποιος;
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Τι παίζει;
Αξιζεί? Υπηρεσίες?Μολδαβεζα που κυριως κανει μασαζ και ενδιαμεσα πηδιεται. Για μια φορα για περιεργεια. με 70 την πηρα μια ωρα