petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
εχει μουστακι ή μου φαινεται ρε παιχτες?
εχει μουστακι ή μου φαινεται ρε παιχτες?
Παίζει να έχειεχει μουστακι ή μου φαινεται ρε παιχτες?
Ρε ουτε η κορη δεν παιζεται. ελεος. Θα παω Ουκρανια !!!!!!!!Παίζει να έχει
Καλύτερα στον πόλεμο παρά αυτόΡε ουτε η κορη δεν παιζεται. ελεος. Θα παω Ουκρανια !!!!!!!!
μακαρι !κριμα εχει γινει παρωδια το μαμπα απο κορωνοιο εποχη και μετα .. ας ελπίσουμε να σκασουν τουλαχιστον ουκρανικα τεμαχια γιατι απο ρωσίδια χλωμο εφέτο ...
Που οι παλιές ένδοξες εποχέςκριμα εχει γινει παρωδια το μαμπα απο κορωνοιο εποχη και μετα .. ας ελπίσουμε να σκασουν τουλαχιστον ουκρανικα τεμαχια γιατι απο ρωσίδια χλωμο εφέτο ...
Τι γινόταν πριν κάνα τριάρι χρόνια Δεν ξέραμε ποια να πρωτοδιαλεξουμεΠου οι παλιές ένδοξες εποχές
Και περισσότερο..6-7Τι γινόταν πριν κάνα τριάρι χρόνια Δεν ξέραμε ποια να πρωτοδιαλεξουμε
το τριμάρει κιόλαςεχει μουστακι ή μου φαινεται ρε παιχτες?
Δεν είναι κόρη, γιός είναι !Ρε ουτε η κορη δεν παιζεται. ελεος. Θα παω Ουκρανια !!!!!!!!
Πάνε αυτά δυστυχώςΚαι περισσότερο..6-7
Έτσι ακριβώς ούτε περιορισμούς είχε ούτε τίποτα
Μια ωρα στα εκατο μου είχε πει πριν αρκετό καιρό .Δεν δοκίμασαАлина, 31 ans, Grèce, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 37 - 80 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Алина, 31 ans, Grèce, Athènes, Scorpion, hobbies - Секс, faire connaissance un homme à l'âge de 37 - 80 ans.mamba.onelink.me
Ενδιαφέρον....
Από κάνα γραφείο φαντάζομαι..Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Εχουμε κάποια πληροφορία για εδώ?
ναι ζηταει 50-80 αναλογα την ωρα μονο εχω μιλησει απο mambaΕδώ τι έχουμε? Του χώρου;
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Ναι , 120 οι δύο ώρεςΕδώ τι έχουμε? Του χώρου;
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
εμενα πριν 3 μερες ειπε 50 μια ωρα 80 2 ωρες ειναι λιγο γεματουλαΝαι , 120 οι δύο ώρες
Ναι , έτσι φαίνεται . Γι αυτό δεν την ρώτησα για ώρα.εμενα πριν 3 μερες ειπε 50 μια ωρα 80 2 ωρες ειναι λιγο γεματουλα