Giannis_127
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.082
- Πόντοι
- 206
Τοσο χαλι;Και να σκεφτείς ότι όταν ήμουν νέος και άμυαλος την είχα πάρει στο 50ρικο
Τοσο χαλι;Και να σκεφτείς ότι όταν ήμουν νέος και άμυαλος την είχα πάρει στο 50ρικο
πιο μαυρο δεν υπαρχειΤοσο χαλι;
Κοίτα δεν ήταν τόσο χάλια.. για 50 για μια φάση ήταν και πιο μικρή τότε, βυζάρες είχε, υπακοή υπήρχε, καλουτσικα θα έλεγα.Τοσο χαλι;
ΟργανοπαίκτριαΑυτό εγώ δεν το έχω ξαναδεί.......
κοιτα σελιδα 2476,#49.511Afrodita, 30 ans, Russie, Gornoye Loo, faire connaissance un homme à l'âge de 31 - 60 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Afrodita, 30 ans, Russie, Gornoye Loo, Sagittaire, hobbies - оргазм, постоянный sex, Свидание ночью, любимый секс, faire connaissance un homme à l'âge de 31 - 60 ans.mamba.onelink.me
καλημέρα, εδώ κανεις ξέρει ;
Την ειδε κανεις?μου ειπε 100 και εμενα.ειναι οκ?Εχψ κανονιζει ραντεβου .Θα δω απο κοντα και θα γραψω .Συνεννόηση μεσω μαπα
Για αυτην εδω μιλαω.κανα νεο εχουμε?ευχαριστω.Isabella, 26 лет, Греция, Афины, познакомится с парнем или с девушкой в возрасте 28 - 80 лет - Сеть знакомств Мамба.
Εδώ ξέρουμε κάτι? μιλάει "μόνο" ισπανικά ... και μου είπε για 100/h
Οταν στελενεισ viper μετα σε μπλοκαρειΚαλημερα.
Εχει κάποιος πληροφορίες?
Mamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
Μωρέ καμία δεν πρέπει ..αλλά υπάρχουν και συνεπείςΟταν στελενεισ viper μετα σε μπλοκαρει
Κανει ραντεβου bill αλλα δεν ειναι να την εμπιστευεσαι
Μου εχει συμβει αρκετεσ φορεσ να με στηνουν και να παιρνω τα σιγουρακια και να κανονιζω σε μια ωρα ραντεβου τι να λεμεΜωρέ καμία δεν πρέπει ..αλλά υπάρχουν και συνεπείς
μου αλλαξε το ραντεβου για αλλη ημερα και πηρα απο γραφειοΤην ειδε κανεις?μου ειπε 100 και εμενα.ειναι οκ?
Τα στανταρ ξελασπωνουν στα δυσκολα.Μου εχει συμβει αρκετεσ φορεσ να με στηνουν και να παιρνω τα σιγουρακια και να κανονιζω σε μια ωρα ραντεβου τι να λεμε
Εχεις δοκιμάσει φίλε αξίζει?Μουναρος ουκρανικός
Κι όμως......η κόρη της Θωδη. 3 ενεργά προφίλ έχει αυτόν τον καιρό.Καλημερα.
Εχει κάποιος πληροφορίες?
Mamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru