xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
οι φωτογραφίες είναι της κορασίδας η είναι μουφα ;
Ποια είναι βρετανε ; μια τυπισσα που ερχόταν κάθε χρόνο με άλλο όνομα και ψιλό κορόιδευε ;Αμα αντεχεις αξιζει. Την ειχα παρει πριν 3-4 χρονια . Παλι 31 ηταν .χαχαχαχαχα
Τι να πω ρε φίλε, δυστυχώς δεν διαθέτω κάτι ιδιαίτερο, αφού ότι παίρνω είναι από εδώ. Οπότε, εάν θέλεις να στείλεις το τηλέφωνο καλοδεχουμενο, αλλιώς καλή καρδιάΟποιος θέλει το νούμερο της να μου στείλει μήνυμα. Αλλά με την προϋπόθεση ότι θα μου δώσει και εμένα κάτι καλό.
Όσα έχουν γραφτεί ισχύουν. Κώλο δίνει ανάλογα το μέγεθος και την διάθεση. Τελειωτικό στόμα , πρόσωπο δεν κάνει. Όποτε το φουλ άκυρο.
Έχει κωλάρα πραγματικά, είναι ωραίο μωρό γύρω στα 35. 150 € για 3 ώρες αξίζει.
Ξαναλέω όποιος θέλει νούμερο γίνεται με ανταλλαγή πληροφοριών.
εχει φυγει δεν ειναι ελλαδα οποτε κακος τάζεις τηλ με αλλες πληροφοριες !Για 150€ 3 ώρες είναι καλή περίπτωση.
Αν έχεις να γαμησεις μέρες και είσαι φορτωμένος !! Όσες φορές θες την γαμάς . Γενικά έχει υποτακτικό ύφος.
Τώρα για δεύτερη φορά δεν με τράβηξε τόσο να θέλω. Ίσως λόγο τιμής να δοκιμάσω πάλι πριν φύγει
Αθήνα είναι ! 100%εχει φυγει δεν ειναι ελλαδα οποτε κακος τάζεις τηλ με αλλες πληροφοριες !
Τελικά σε πείραξε ο τρόπος ή ότι ζήτησα ανταλλαγή ?Αν ήθελα να το παίξω πονηρός θα μίλαγα όπως εσύ, δημόσια λέμε λίγα και τα πιο ουσιώδη....αν ήσουν όμως εσυ ππιο έξυπνος θα ζήτουσες κάτι σε μύνημα από όποιον ήθελε και μπορούσε να δώσει, όχι άκομψα όπως το έκανες.
δεν ειναι 100%Αθήνα είναι ! 100%
Δηλαδή πριν λίγες ώρες είδα το φάντασμα της ! Οκ !!δεν ειναι 100%
Συνεχίζεις να λες προκλητικά. ΧαχαχαΤύπος δεν πας καλά....ήρθες μέσα εδώ και έκανες προκλητικά προτάσεις ανταλλαγής και τώρα κανείς μαθήματα ασφαλείας.....μην φοβάσαι κάποια μέλη ξερουν αλλά μέλη καιρό τώρα.....μάλλον πας να καλύψεις ότι έκανες......το οποίο εμένα μου αρκεί ότι ανακαλεσες η μάλλον όμως πήρες και το μαθημα σου γιατί προκακαλεσες και τις μουφες
Πληροφορίες να δώσω σε όλους . Το τηλ όμως δεν γίνεται. Γιατί να την χάσουμε την κοπέλα και να αλλάξει αριθμό επειδη κάποιοι θα την ζαλίζουν με καυλαντα?Οποτε δωσε το τηλ σε αυτους που θελουν και τελος δηλαδη τι θα σου δωσει καποιος ενα τηλ θα γαμησεις και μετα αν περασεις καλα θα του το δωσεις??τι σκεπτικο ειναι αυτο δηλαδη
για την καυλαντα θα συμφωνησω 1000% για την ανταλλαγη οχιΠληροφορίες να δώσω σε όλους . Το τηλ όμως δεν γίνεται. Γιατί να την χάσουμε την κοπέλα και να αλλάξει αριθμό επειδη κάποιοι θα την ζαλίζουν με καυλαντα?
Ας δώσει ο @kolpos75 το νούμερο της παντού. Μόλις δει 20 μηνύματα και κλήσεις να δει πως θα την χάσουμε.
Σας πειράζει που είμαι ξεκάθαρος και δεν τα λέω στα dm. ?
Πάντα υπάρχουν αυτά το ξέρω. Απλα γιατί να το κάνω χειρότερο ? Ξέρω ότι αυτό που γράφω θα το δουν 500 άτομα. Αν μου στείλουν τα 20 μήνυμα και πάρουν αριθμό και αυτοί αντίστοιχα το δώσουν σε άλλους τρεις , τέσσερις δικούς τους ξαφνικά έχουν το κινητό κοντά στα 100 άτομα για πλάκα.για την καυλαντα θα συμφωνησω 1000% για την ανταλλαγη οχι
αρκετοι ενοχλειτε κοπελες για να την παιξετε και να σας στειλουν φωτο
συναισθηματα δεν υπαρχουν, απλα μια στεγνη δοσοληψια
αυτα
φιλτραρεις φιλε ατομα και αναλογα το δινεις, δυστυχως ετσι καταληξαμε να ειμαστε στο μπου ... για "επισημες" call girls.....Πάντα υπάρχουν αυτά το ξέρω. Απλα γιατί να το κάνω χειρότερο ? Ξέρω ότι αυτό που γράφω θα το δουν 500 άτομα. Αν μου στείλουν τα 20 μήνυμα και πάρουν αριθμό και αυτοί αντίστοιχα το δώσουν σε άλλους τρεις , τέσσερις δικούς τους ξαφνικά έχουν το κινητό κοντά στα 100 άτομα για πλάκα.
Θέλει προσοχή που δίνεις πληροφορίες.
Εμένα μου έχει πει αν θέλω να το δώσω κάπου . Στο @kolpos75 όμως ?? Δεν μας απάντησε σε προηγούμενο ερώτημα..
Δεν το δίνει παντού.φιλτραρεις φιλε ατομα και αναλογα το δινεις, δυστυχως ετσι καταληξαμε να ειμαστε στο μπου ... για "επισημες" call girls.....
σιγουρα η κοπελα θα με ενδιεφερε αλλα δεν σου εστειλα πμ
ελκυστικη τιμη και κωλος
σεβομαι οτι ησουν ευθυς στο τι θελεις αλλα φιλε ειναι κοπελα που δινει το τηλ οπως ειπα οχι κανενα αματουρι
στο μαμπα εστειλα, αν το δει και ειναι Ελλαδα θα απαντησει, τοσες υπαρχουν, δεν κολλαμε ποτε σε μια
το μονο που με ενδιαφερει ειναι το δωρακι και οι υπηρεσιες, σε τι νουμερο θα με βαλει, αν τηρησει τα 150 το 3ωρο με κωλο δεν με ενδιαφερει φιλεΔεν το δίνει παντού.
Άσε που μέσα από μερικά μηνύματα με μέλη έμαθα ότι έχει και δεύτερο νούμερο. Όποτε δίνει οποίο θέλει ανάλογα σε τι κύκλο σε βάζει