giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Ναι κι εγώ μίλαγα μαζί της.. μάλιστα ήμασταν παλιοί γνώριμοι))!!.. δεν πρόλαβα να ζητήσω τηλέφωνοΚαλησπερα δεν μπορούμε να βρούμε κάποιο τηλέφωνο;
Ναι κι εγώ μίλαγα μαζί της.. μάλιστα ήμασταν παλιοί γνώριμοι))!!.. δεν πρόλαβα να ζητήσω τηλέφωνοΚαλησπερα δεν μπορούμε να βρούμε κάποιο τηλέφωνο;
Κάποιος συναγωνιστής έγραψε ότι μίλησε στο Viber μΖι τηςΝαι κι εγώ μίλαγα μαζί της.. μάλιστα ήμασταν παλιοί γνώριμοι))!!.. δεν πρόλαβα να ζητήσω τηλέφωνο
Αν έχει την καλοσύνη και τη διάθεση να μας το στείλει καλά τα ήταν, αλλιώς αναμένουμε την επανεμφάνιση τηςΚάποιος συναγωνιστής έγραψε ότι μίλησε στο Viber μΖι της
Δεν πρόλαβα να ζητήσω. Χάθηκε το προφίλ.Καλησπερα δεν μπορούμε να βρούμε κάποιο τηλέφωνο;
Οποιος θέλει το νούμερο της να μου στείλει μήνυμα. Αλλά με την προϋπόθεση ότι θα μου δώσει και εμένα κάτι καλό.Δεν πρόλαβα να ζητήσω. Χάθηκε το προφίλ.
Δηλαδη το είχες και τις τρεις ώρες στο ξενοδοχείο η το κυκλοφορησες κιόλας;Οποιος θέλει το νούμερο της να μου στείλει μήνυμα. Αλλά με την προϋπόθεση ότι θα μου δώσει και εμένα κάτι καλό.
Όσα έχουν γραφτεί ισχύουν. Κώλο δίνει ανάλογα το μέγεθος και την διάθεση. Τελειωτικό στόμα , πρόσωπο δεν κάνει. Όποτε το φουλ άκυρο.
Έχει κωλάρα πραγματικά, είναι ωραίο μωρό γύρω στα 35. 150 € για 3 ώρες αξίζει.
Ξαναλέω όποιος θέλει νούμερο γίνεται με ανταλλαγή πληροφοριών.
Και γιατί δεν το έγραφες τόση ώρα ότι το έχεις ?Καλά ....οι τρεις πρώτοι που θ μου στείλουν θα το έχουν από μένα χωρίς αντάλλαγμα....άσε ρε ήρθατε εδώ να το παίξετε πωλητές
Ναι τα πάντα δέχεται. Δεν το κυκλοφόρησα αλλά δεν νομίζω να ήταν αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο.Δηλαδη το είχες και τις τρεις ώρες στο ξενοδοχείο η το κυκλοφορησες κιόλας;
Στα του αγώνα δέχεται τα πάντα όλα εκτός από αυτά που προανεφερες;
Καθόλου αρνητική ίσα ίσα που το επιδιώκει κιόλας.Οποτε όπως ακούγεται είναι καλή περίπτωση.....Ναι τα πάντα δέχεται. Δεν το κυκλοφόρησα αλλά δεν νομίζω να ήταν αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο.
Γενικά δεν είναι επαγγελματίας όπως καταλαβα.
Ο καθένας λειτουργεί όπως νομίζει.Είσαι πολύ νυχτωμενος.... βαθιά....όσον αφορά το φερεσθαι στο νήμα αυτό.
Για 150€ 3 ώρες είναι καλή περίπτωση.Καθόλου αρνητική ίσα ίσα που το επιδιώκει κιόλας.Οποτε όπως ακούγεται είναι καλή περίπτωση.....
Να σε ρωτήσω κάτι;Σου έδωσε το οκ να το μοιραστείς το τηλ της;Απλά ρωτάω...Είσαι πολύ νυχτωμενος.... βαθιά....όσον αφορά το φερεσθαι στο νήμα αυτό.
Αν ήθελα να το παίξω πονηρός θα μίλαγα όπως εσύ, δημόσια λέμε λίγα και τα πιο ουσιώδη....αν ήσουν όμως εσυ ππιο έξυπνος θα ζήτουσες κάτι σε μύνημα από όποιον ήθελε και μπορούσε να δώσει, όχι άκομψα όπως το έκανες.Ο καθένας λειτουργεί όπως νομίζει.
Αν ήθελες να δώσεις πληροφορίες στο κόσμο θα το έγραφες πριν από μένα. Τώρα θες να το παίξεις έξυπνος