Miltos2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2018
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Μακριά φιλαράκι
Μακριά φιλαράκι
μια χαρά είναι.. με κωλο φουλ σωματικά πολύ καλά..πίπα άψογη
Υπάρχουν τέτοια μέλη εδώ;εχω τεσταρει στο παλαιο φορουμ πριν κανα 6μηνο αν δεν βαριεσαι ψαξε αλλα για να σου πω στα γρηγορα την πηρα σπιτι μου ψηλη με καλο κορμι βυζι φτιαγμενο καλη αισθηση καλο γαμησι πιπα αρκετα καλη αποφευγει χυσιμο στο στομα δεν δινει κωλο καθαροτατη στο σοσιαλ πολυ καληΚαλησπέρα σε ολους.
Που θα διαβάσω καμία κριτική για την Κα Σβετλάνα;
ΥΓ. αν θελεις αναλυτικη κριτικη ρωτα αυτον που εδω μεσα με τα ματια
Ναι η Βάλια είναι. Έχει δίκιο ο Τάσος. Όμορφο πρόσωπο, περίπου στα 50+ πολύ καλό σώμα, γαμιεται από όλες τις τρύπες τρελά, τα παίρνει στο στόμα και 70 ευραιοι 1-2 ώρες. Θεωρώ το απόλυτο value for money!
ολες η πενινταρες και πανω κανουνε ακαποτα για να κρατισουνε πελατες και για παραπανω λεφτα μη λεμε ονοματα ολοι το ξερουμε αυτοκατι για ακαπωτο ειχε ακουστει ομως
Ναι η Βάλια είναι. Έχει δίκιο ο Τάσος. Όμορφο πρόσωπο, περίπου στα 50+ πολύ καλό σώμα, γαμιεται από όλες τις τρύπες τρελά, τα παίρνει στο στόμα και 70 ευραιοι 1-2 ώρες. Θεωρώ το απόλυτο value for money!
Ερίκο και εγώ το είχα διαβάσει εδώ, αλλά σε εμένα ούτε μου το πρότεινε, ούτε το προσπάθησα, οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω, όμως όποτε πήγα μαζί της έφυγα πραγματικά με τεράστιο χαμόγελο, εξειρετικό γαμήσι από παντού χωρίς ο χρόνος να έχει σημασία.κατι για ακαπωτο ειχε ακουστει ομως
Κοίτα gari, εάν έχεις στοιχεία δώσε ονόματα, το να εικάζουμε απλά δεν βοηθάει καθόλου και σε τελική ανάλυση ¨ή λέγεν τι κρίτων σιγής ή σιγίν κράτειν¨" όπως λέγανε και οι πρόγονοί μας. Δεν υποστηρίζω καμία κοπέλα και δεν με ενδιαφέρει να το κάνω αυτό, αλλά εάν γνωρίζεις κατί για κάποιες, δώσε στοιχεία και βέβαια, όχι του στυλ ξέρω κάποιον που ξέρεικάποιον που είχε ένα φίλο που έκανε ακάποτα με αυτήν. Καλό βράδυ και με το καλό να ξεμπερδέψουμε με αυτόν το διαολο που έχουμε μπλέξειολες η πενινταρες και πανω κανουνε ακαποτα για να κρατισουνε πελατες και για παραπανω λεφτα μη λεμε ονοματα ολοι το ξερουμε αυτοκατι για ακαπωτο ειχε ακουστει ομως
φιλε εγραψα για πενινταρες του μαμπα δε θα πω ονοματα τωρα δε θελω να μου επιτεθουν τα προμοτορια γιατι δε γουσταρω να ασχολιθω αλλο μαζι τους διαβαζετε καλα ποιοι γραφουν τα καλιτερα για τις θιτσες του μαμπα και θα βγαλετε τα συμπερασματα σας ολοιΚοίτα gari, εάν έχεις στοιχεία δώσε ονόματα, το να εικάζουμε απλά δεν βοηθάει καθόλου και σε τελική ανάλυση ¨ή λέγεν τι κρίτων σιγής ή σιγίν κράτειν¨" όπως λέγανε και οι πρόγονοί μας. Δεν υποστηρίζω καμία κοπέλα και δεν με ενδιαφέρει να το κάνω αυτό, αλλά εάν γνωρίζεις κατί για κάποιες, δώσε στοιχεία και βέβαια, όχι του στυλ ξέρω κάποιον που ξέρεικάποιον που είχε ένα φίλο που έκανε ακάποτα με αυτήν. Καλό βράδυ και με το καλό να ξεμπερδέψουμε με αυτόν το διαολο που έχουμε μπλέξειολες η πενινταρες και πανω κανουνε ακαποτα για να κρατισουνε πελατες και για παραπανω λεφτα μη λεμε ονοματα ολοι το ξερουμε αυτοκατι για ακαπωτο ειχε ακουστει ομως
αξιοπιστο μελος ο σοχχο μπασκεβιτς με περγαμηνες ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗφιλε εγραψα για πενινταρες του μαμπα δε θα πω ονοματα τωρα δε θελω να μου επιτεθουν τα προμοτορια γιατι δε γουσταρω να ασχολιθω αλλο μαζι τους διαβαζετε καλα ποιοι γραφουν τα καλιτερα για τις θιτσες του μαμπα και θα βγαλετε τα συμπερασματα σας ολοιΚοίτα gari, εάν έχεις στοιχεία δώσε ονόματα, το να εικάζουμε απλά δεν βοηθάει καθόλου και σε τελική ανάλυση ¨ή λέγεν τι κρίτων σιγής ή σιγίν κράτειν¨" όπως λέγανε και οι πρόγονοί μας. Δεν υποστηρίζω καμία κοπέλα και δεν με ενδιαφέρει να το κάνω αυτό, αλλά εάν γνωρίζεις κατί για κάποιες, δώσε στοιχεία και βέβαια, όχι του στυλ ξέρω κάποιον που ξέρεικάποιον που είχε ένα φίλο που έκανε ακάποτα με αυτήν. Καλό βράδυ και με το καλό να ξεμπερδέψουμε με αυτόν το διαολο που έχουμε μπλέξειολες η πενινταρες και πανω κανουνε ακαποτα για να κρατισουνε πελατες και για παραπανω λεφτα μη λεμε ονοματα ολοι το ξερουμε αυτοκατι για ακαπωτο ειχε ακουστει ομως
συναγωνιστη ιδεα δεν εχει γνωστος κλωνος που εχει σαν δογμα το βυζαρα κωλαρα και απο τιγανητα τιποταΚοίτα gari, εάν έχεις στοιχεία δώσε ονόματα, το να εικάζουμε απλά δεν βοηθάει καθόλου και σε τελική ανάλυση ¨ή λέγεν τι κρίτων σιγής ή σιγίν κράτειν¨" όπως λέγανε και οι πρόγονοί μας. Δεν υποστηρίζω καμία κοπέλα και δεν με ενδιαφέρει να το κάνω αυτό, αλλά εάν γνωρίζεις κατί για κάποιες, δώσε στοιχεία και βέβαια, όχι του στυλ ξέρω κάποιον που ξέρεικάποιον που είχε ένα φίλο που έκανε ακάποτα με αυτήν. Καλό βράδυ και με το καλό να ξεμπερδέψουμε με αυτόν το διαολο που έχουμε μπλέξειολες η πενινταρες και πανω κανουνε ακαποτα για να κρατισουνε πελατες και για παραπανω λεφτα μη λεμε ονοματα ολοι το ξερουμε αυτοκατι για ακαπωτο ειχε ακουστει ομως
στο ενα προφιλ μοιαζει αρκετα φωτο δεν κυκλοφορουν φιλε με την καμμια και δεν αφηνει να τραβηξειςΝαι η Βάλια είναι. Έχει δίκιο ο Τάσος. Όμορφο πρόσωπο, περίπου στα 50+ πολύ καλό σώμα, γαμιεται από όλες τις τρύπες τρελά, τα παίρνει στο στόμα και 70 ευραιοι 1-2 ώρες. Θεωρώ το απόλυτο value for money!
Έχει κάποιος να μου στείλει καμία φωτό της Μινέρβα. ; Γιατί με ενδιαφέρει
εχεις απολυτο δικιο ουτε σε εμενα προταθηκε κατι και για τα λεφτα που περνει αξιομαχη για περρισοτερες πληροφοριες στον garis την εχει ξεμουνιασει πολακις την χειρα :Ερίκο και εγώ το είχα διαβάσει εδώ, αλλά σε εμένα ούτε μου το πρότεινε, ούτε το προσπάθησα, οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω, όμως όποτε πήγα μαζί της έφυγα πραγματικά με τεράστιο χαμόγελο, εξειρετικό γαμήσι από παντού χωρίς ο χρόνος να έχει σημασία.κατι για ακαπωτο ειχε ακουστει ομως
Παλι μιρισε σκατιλα το νιμα απο το ταμπο καρφωθηκε μονος του αν και δεν ενοουσα μονο αυτονε λοιπον κουραδα κατσε στις γριες αν σου εμεινε καμια και μην ασχολισε μαζι μου πουλα κανα παπλομα μετα το λοκ νταου να βγαλεις κανενα λεφτο γιατι τελειοσανε για σενα οι προμηθιες οσο για τη γυναικα δεν την ξερω δεν πηδαω πενινταρες αλλα αφου δε σε αφησε να βγαλεις φοτο γλιτοσε