TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τελειωσανε τα τζαμπα γαμησια Lakiς ...δεν περναει αλλο θα με τρως εσυ και κατι αλλοι στην μαπα για πολυ ακομη γιατι ο γιατρος μου ειπε οτι ειμαι αρρωστος και θα γινω καλα μονο αν γλενταω μαλακες και τζαμπατζηδες σαν εσενα τον κλανιαρη και καποιους αλλους οποιος εχει αποδειξεις οτι βγαζω μεροκαμματα τον προκαλω να τα βγαλει στην φορα .....εγω δεν επιτεθικα ποτε πρωτος γραφοντε ψεματα για μενα και δεν θα τα αφησω ετσι και δε θα γραψω για κενουργιες καλες εδω μεχρι να μην ασχολητε μαζυ μου ο κουραδας εγω δεν εχω να μιρασω με κανενα τιποτα πελατης ειμε και ψαχνω καλες και φτηνες υπηρεσιες αλλοι ομως βγαζουν μεροκαματακι εδω και τους το χαλαω γιαφτο με κινηγανε οτι γραφω εινε αληθεια και επειδης τονε τζουζει σκουζει ο χοντρομπαλας αλλα ευτυχως εμεινε μονος του δεν του μεινανε ουτε πελατες ουτε καλες πουτανες αυτα για τελοςΕ!! Μα πραγματικά!! Βλέπουμε καινούργια ανάρτηση και λέμε, άντε κάποιος μάγκας έχει κάτι να προσφέρει στην παρέα και τελικά αλληλοκατηγορίες!!! Πάντως Γκαρις, εάν έχεις τίποτα καλό, δώσε τα φώτα σου!! Όμως τσεκσρε τα λινκ γιατί δεν ανοίγουν. Και δεν το λέω σαν κατηγορία, αλλά σαν παράπονο, αφού μας έχεις προετοιμάσει για κάτι καλό, που είναι σπάνιο στο Μαμπα, και τελικά τζιφος.
Άντε και κάνετε ειρήνη ρε παιδιά. Δεν νομίζω να έχετε να μοιράσετε τίποτα!! Μόνο πληροφορίες και εμπειρίες.