Εξωθεσμικός συναγωνιστής μου είχε πεί για δαύτη τα χειρότερα.Παρομοια κατάσταση με εσάς και εν γένει ξενέρα.
Αυτά τα περί χημείας στον αγοραίο έρωτα είναι κουραφέξαλα.Μιλάμε για επάγγελμα και όχι σεξ με την γκόμενά σου,αλλά για γαμήσι κατα παραγγελία όπως το θέλεις εσύ που πληρώνεις.Και στις 2 περιπτώσεις παραπάνω αποδείχτηκε όχι μονο φόλα,απατεώνισσα και ξεπέτα,αλλά βρέθηκαν μερικοί καλοθελητές,αγαπούληδες,beta κερατάδες πίρφοροι να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.Δεν ξέρω πόσα παίρνει η τύπισσα,αλλά με τους μισσθούς που κυκλοφορουν εκεί έξω,κάποιοι θα δώσουν ίσως και 3-4 ημερομίσθια για να γαμήσουν αυτό το ατομο,ήτοι 12-32 ώρες εργασίας για να τα φάει εκείνη σε ένα μισαωράκι και να φύγεις απο εκεί και σπασμένος και χωρίς τα λεφτά σου.
Αν δεν μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά,δεν πειράζει.Δεν είναι για όλες.Ας μάθαινε κάτι άλλο στην ζωή της ή να πάει να κάνει κάτι άλλο και όχι να τρώει τον κόπο του καθένα και να το παίζει τρέλα.Σίγουρα τα λεφτά είναι ξεκούραστα,σε σχέση με το να πάει να γίνει γκαρσόνα,καθαρίστρια,πωλήτρια ή ότι άλλο μπορεί ή θέλει και είναι βαριά η καλογερική,όμως κάπως έτσι ψοφάει στην κούραση ο μέσος πελάτης της για να πάει και να της τα στάξει.Μακριά και αλάργα απο την κάθε ψώλα που δεν σέβεται τίποτε και πούλο στους προμότορες της συμφοράς και σιγά σιγά να παίρνουν κανένα block,γιατί μας έπρηξαν τα παπάρια και εν γένει χαλάνε και την αισθητική του forum μας,αλλά και το νόημά του.Εμείς εδώ δεν είμαστε σωματείο υπερ της ξεπέτας ιερόδουλης,αλλά αδελφοτητα που γουστάρει να γαμάει πουτάνες και πρέπει να παίρνει ότι πληρώνει.
Οι καλοθελητές προμότορες πίρφοροι αγαπούληδες beta καληνυχτάκηδες κερατάδες είστε οι ίδιοι που πέρυσι τέτοια εποχή εκθειάζατε μια Ζουζούνα απο το mamba,την ξανθιά ελληνίδα,που της είπα να την γαμήσω και μου είπε θέλω 70€,αλλά δεν θα με γαμήσεις,γιατί είναι ΣΚ και θα θέλει ο γκομενός μου και δεν θα μπορώ μετά και για να τολμήσει να πεί κάτι τέτοιο,σημαίνει ότι κάποιοι το δέχτηκαν.Είστε αυτοί που πληρώνετε 70άρια για μια πίπα ίσως και όχι για μουνί,για να μπορεί να την γαμάει φρέσκια ο γκομενός της και εσείς να μένετε με μια μαλακία.
Αυτά και μακριά και αλάργα.