Χθεσινή συνάντηση με τη κυρία Σβέτα από τη Μαριούπολη της Ουκρανίας.
%anketa_όνομα %, %anketa_ηλικία%, %anketa_τοποθεσία%, %anketa_ζώδιο%, χόμπι - %anketa_ενδιαφέροντα %, %anketa_συνάντηση%.
www.mamba.ru
Ορμώμενος από τα καλά λόγια των συναγωνιστών Tasso, και Petbel, κι αφού μου έκανε κλίκ, είπα να δοκιμάσω κι εγώ τη τύχη μου μαζί της, αφού προηγουμένως είχα πετύχει κι ένα πολύ καλό deal.
Πήγα με μεγάλες προσδοκίες, μιάς και η κατηγορία αυτή των γυναικών(cougar), παραδοσιακά υπόσχεται πολλά, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δε με δικαίωσε.
Ραντεβού λοιπόν στις 12 το μεσημέρι στο χώρο που διατηρεί στους Αμπελοκήπους. Αν και δεν μου αρέσουν αυτές οι ώρες, με ξενερώνουν γενικως, δεν είχα κι άλλη επιλογή, γιατί μου είπε ότι μπορεί μόνο πρωινές ώρες, διότι έχει σχέση.
Να πώ ότι εμφανησιακά μου θύμησε έτσι όπως ήταν άβαφτη, τη Βίκυ Σταμάτη στη ταλαιπωρία της.
11:55 ήμουν εκεί. Λοιπόν, λοιπόν, πάμε στο προκείμενο τώρα :
Με το που μπαίνω μέσα, μίλαγε στο τηλέφωνο, και μου λέει κάτσε ΄κεί στο καναπέ.
Κλείνει γρήγορα το τηλέφωνο, έρχεται δίπλα μου, κάθεται, και με ρωτάει αμέσως :
- Τι θέλεις να κάνουμε μωρό μου? (κατευθείαν)
- Λέω, σέξ θέλω να κάνουμε, τι άλλο να κάνουμε δηλαδή?
- Α, οκ, λέει. Μόνο μωρό μου να ξέρεις ότι δε μπορώ να κάνω ελεύθερο στοματικό, γιατί χθές έβγαλα ένα δόντι, και μου δείχνει ενα κενό που είχε στο στόμα της.(Πρώτη κρυάδα).
Εκεί μου πέρασε η σκέψη να σηκωθώ να φύγω, γιατί αφενός τη πίπα με προφυλακτικό τη μισώ όπως ο διάολος το λιβάνι, κι αφετέρου ήμουν προετοιμασμένος γιά μεγάλα πράγματα, όπως cim, καταπόσεις κλπ, όπως είχα διαβάσει, και βέβαια ήταν και το πρώτο μου ραντεβού μετά κορονοιού, δηλαδή της παρατεταμένης αποχής από το άθλημα, οπότε κάμφτηκαν οι αντιστάσεις μου, κι έκατσα.
Με πηγαίνει στο δωμάτιο, ετοιμάζομαι ΄γώ, έρχεται κι αυτή, και κλείνει ένα μοναδικό φώς που υπήρχε από ένα πορτατίφ, κι αμέσως έπεσε άπλετο σκοτάδι. Ούτε στο
μεταξουργείο να ήμασταν. Της λέω, ανοιξέ το αμέσως, γιατί δε βλέπω τη μύτη μου. Ευτυχώς το έκανε χωρίς αντίρρηση.
Πρίν καλά καλά ξαπλώσει δίπλα μου, αμέσως σκίζει το προφυλακτικό, και πάει να μου το βάλει σε πεσμένο πούτσο. Της λέω, περίμενε, κάνε κάτι πρώτα, κάποια φιλάκια, χαδάκια, και τι μου λεει?
- Μωρό μου, τι φιλάκια θέλεις? Εγώ δε φιλάω στο στόμα(δεύτερη κρυάδα), μόνο στο στήθος αμα θέλεις. Τελος πάντων, μου τρίφτηκε με το στήθος της πάνω μου, και πήρα λίγο μπρός ο καψερός.......
Κατόπιν αρχίζει τη πίπα. Ευτυχώς έκατσε πλάγια, και μπροστά μου να τη βλέπω τουλάχιστον. Εχει πολύ ωραία τσιμπουκόχειλα, αλλά τι να το κάνεις, αδικούνται.......αμαρτία απ΄το θεό να μεσολαβεί το λάστιχο.....
Μετά κάναμε δύο στάσεις, στην αρχή αυτή από πάνω, που δείχνει ότι ξέρει να γαμηθεί ωραία, και με ρυθμό που της δίνεις εσύ, χουφτώνοντας μπροστά και τις βυζάρες της, που έχει κάνει καλή δουλειά με τη σιλικόνη, και ακολούθως στα 4, με εξαιρετική θέα.
Να πώ εδώ ότι έχει πολύ καλό σώμα γιά την ηλικία της. Ωραία σωματοδομή γενικώς. Βάζει κάτω πολλές νεώτερες της. Αυτό να λέγεται. Δεν είμαι κομπλεξικός.
Μετά με ρώτησε αν θέλω να χύσω στη κοιλιά της, και της είπα θέλω στο στήθος σου, όπου και κατέθεσα.
Στη συνέχεια της λέω, θα κάνουμε ένα διάλειμμα, και μετά θα συνεχίσουμε. Οκ?
-Α, μωρό μου, λέει δεν έχω χρόνο, πρέπει να φύγω, έχω ραντεβού με το γιατρό(τρίτη κρυάδα)
Της λέω, καλά, αφού είχαμε συμφωνήσει γιά δύο φορές. Δε το θυμάσαι?
- Μωρό μου, που να θυμάμαι τώρα? τι μου λές?
Λέω, δες το κινητό σου.
- Δε το θυμάμαι καθόλου να επιμένει. Δε θυμάμαι τίποτα. Την άλλη φορά θα κάτσουμε πιό πολύ ώρα.....
Εκεί τα πήρα στο κρανίο που λέγαμε και παλιά. Λέω, έτσι είσαι από μέσα μου?
Ντύνομαι γρήγορα, και της λέω :
-Κοίτα να δείς, είχαμε συμφωνήσει γιά δύο φορές να κάνουμε μ' αυτά τα χρήματα, και γιά μία ώρα χαλαρά. Καλά, μου λέει, εντάξει, δώσε μου τα μισά τότε, και την άλλη φορά θα κάνουμε και μπανάκι μαζί.....
Της έδωσα τα μισά, κι αποχώρησα στις 12:25. Δηλαδή 30 λεπτά μεικτός χρόνος, 15 λεπτά καθαρός.
Χαρακτηριστική περίπτωση ξεπέτας, και κουτοπονηριάς, που αν ήταν σωστή, θα έπρεπε από τη προηγούμενη που φιξάραμε το ραντεβού, να μου πεί το πρόβλημα που είχε(αν είχε) με το δόντι της, γιά να το αναβάλλουμε γιά άλλη μέρα που θα ΄ταν απόλυτα καλά.
Αλλά ότι αρπάξουμε στη στιγμή, έστω και τα λίγα που λένε. Αλλά εμείς δε τα βρίσκουμε στο δρόμο, έστω και τα λίγα.......
Κρίμα, και είναι δυνατό κομμάτι.