Καλησπέρα στην παρέα.
Αν μου επιτρέπεται παιδιά να μπω και εγω στην κουβέντα για τους ιούς και τα κορίτσια του μαμπα.....
Διάβασα τις 3 προηγούμενες σελίδες........
Ρε παιδιά για την υγεία μας πρόκειται!! Και δεν είμαστε στα συνηθει σμν......εδω μιλάμε για κατι που δεν υπάρχει ακομα θεραπεία! Ολοκληρωμένη τουλάχιστον!! Αν δεν κανω λάθος ! Και εντελώς καινούργιο!
Οσο για το θέμα τιμών που διάβασα θελω να πιστεύω και δική μου εκτίμηση οτι θα παρακαλανε για πολύ καιρό!!! Οχι για 150 την βραδιά......... Μην σου πω και με 50......
Μακάρι ολος ο κόσμος να βγει απο αυτην την τρέλα αναιμακτα.....αλλα δεν το βλέπω!! Πολύς κοσμακης παιδιά κινδυνεύουν οι δουλειές τους!!
Κάντε αναζήτηση στην Ρόδο!! Μια Ισπανίδα θα βρείτε, Daima 25 ετων,δεν εχει αλλη στην Ρόδο που να ηταν και πρόσφατα ονλινε!!
Δεν μπορώ να βάλω το λινκ τώρα. Μια έχει δεν θα την ψάξετε και πολύ!!
Μας ήρθε και αυτή απο την Κούβα λογικά. Ήρθε να πιάσει δουλειά στα κολωμπαρα. Μου είπε οτι είναι στριπτιτζου.
Δεν ξέρω αν την περασε κανένας απο εσας Αθήνα παιδιά..... Καινούργια μου φαίνεται!!
Αφου αλλάξαμε τηλέφωνα και πιάσαμε τα βαιπερ,μου ζήτησε 100 για μια ώρα!!
Οχι πως είχα σκοπο να παω αλλά ειπα να βοιδοσκοπησω την κατάσταση!!
Την απάντησα 50 για μια ώρα και οτι κανένας δεν θα την δώσει τα λεφτά που ζητάει!! Ειδικά αυτην την εποχή!!
Αρνήθηκε ευγενικά...... Και την άφησα παράθυρο αν θέλει για 50 να με στειλει μήνυμα!!
Εχθές το μήνυμα έσκασε...... Και με είπε χαλαρά 50 μια ωριτσα..........
παιδιά ξέρω οτι και στον πόλεμο οι πουτανες θα υπάρχουν!!
Αλλα πιστεύω οτι θα πεινασουν..........
Αυτα σας κούρασα συγνωμη