τοτε τα ινφος μετα, για να παίξεις μπαλα
Υπερβολικό σε βρίσκω
τοτε τα ινφος μετα, για να παίξεις μπαλα
Αυτή κάποια στιγμή τα Χριστούγεννα μου είχε ζητήσει να της στείλω κάρτα για να με δοκιμάσει εάν είμαι τσιγκούνης. Φυσικά και δεν έστειλα. Πιστεύω ότι δεν είναι αυτή στις φώτο. Της είπα ότι ούτε τσιγκούνης είμαι αλλά ούτε μαλακας. Και από τότε δεν ξαναέγραψα. Έχει βρεθεί κάποιος από κοντά; είναι αληθινή;Όπου Αννουλα εννοείς αυτή;;
Αν ναι κι αν έχεις πληροφορίες μπορείς να στείλεις pm?
Ειχα μπει μαζι της πριν το κολονοιο. Γιατι ρωτΑς ?
ΣΕ αυτό το καυλοπούτανο έχει μπει κανείς?
Θεσσαλονίκη δεν είναι αυτή;Ειχα μπει μαζι της πριν το κολονοιο. Γιατι ρωτΑς ?
Έχει γραφτεί ξανά κάτι για την κυρία? (Εννοείται δοκιμή μετά την άρση καραντίνας και όχι πριν)
Συμβιβαζεται με 150 ολη νυχταθυμιστε μου τι εχουμε για αυτην
Δοκιμασες ?Συμβιβαζεται με 150 ολη νυχτα
Όλη νύχτα??.. μπράβο!Συμβιβαζεται με 150 ολη νυχτα
επειδη και εμενα μου ψιλοαρεσε κανει ραντεβου απ'οτι καταλαβα? αν ανι με τι δωρακιΕιχα μπει μαζι της πριν το κολονοιο. Γιατι ρωτΑς ?
Συμβιβαζεται με 150 ολη νυχτα
Μετα την αρση της καραντινας θα παρω τηλ. θα δοκιμασω και θα ενημερωσωΑξιζει τα 150 τελικα?
Μετα την αρση της καραντινας θα παρω τηλ. θα δοκιμασω και θα ενημερωσω
αυτα ζηταγε και πριν ;) το παραξενο ειναι οτι ζηταει αυτα τα λεφτα για ολη την νυχτα λεγοντας βεβαια πριν οτι γουσταρει και βολτουλα καφε και ετσι και κανα φαγητο οποτε αν ειναι αυτη και στην πραγματικοτητα το ραντεβου θα ξεπερασει τα 250 αλλα παλι καλα ειναι σαν τιμη αν πληροι αυτα που δειχνουν οι φωτοΜάτα την άρση θα ζητάει 100 την ωρα
ε,ναι ρε τασσο,αν ειναι για ολη την νυχτα οπωσδηποτε το μενου θα εχει και βολτουλα ,καφε και φαι,τι θα κανουμε ολο γαμισι?αν ειναι αυτη στην φωτογραφια και σε τετοια τιμη ειναι πολυ καλο το πακετο,εστω και να παει ολο μαζι και τα 300 ευρω.αν υπαρχει κανα τηλεφωνο το θελω και εγω.αυτα ζηταγε και πριν ;) το παραξενο ειναι οτι ζηταει αυτα τα λεφτα για ολη την νυχτα λεγοντας βεβαια πριν οτι γουσταρει και βολτουλα καφε και ετσι και κανα φαγητο οποτε αν ειναι αυτη και στην πραγματικοτητα το ραντεβου θα ξεπερασει τα 250 αλλα παλι καλα ειναι σαν τιμη αν πληροι αυτα που δειχνουν οι φωτο
γιατι ρε τζων?θα της την πεσουν ολοι?δεν ειναι πολλοι ρε φιλε αυτοι που μπορουν και θελουν ολη νυχτα,για διαφορους λογους.ετσι νομιζω.εγω κατα καιρους,εχω παρει δυο τρεις,με σχετικα μικρο κοστος,σε σχεση με το τι χρεωνουν την ωρα.Αν ειναι ετσι το κοστος για τη συγκεκριμένη καηκε ήδη....
kai ομως απο οτι φαινεται μαλλον δεν εχουν γινει δοκιμες ικανες να την καψουν ;) γιατι θα ειχε αλλαξει της χρεωσειςΑν ειναι ετσι το κοστος για τη συγκεκριμένη καηκε ήδη....