Taseas Tony Montana
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Το 463 στο τελος η φωτο ειναι της Καρίνας...
Δεν ξέρω πάντως μου είπε ότι έχει μια συγκάτοικο που μένει εδώ Αθήνα.Τωρα παίζει να είναι άλλη στο προφίλ και άλλη στην φωτογραφία του βαιπερ της.Το θέμα είναι και δυσκολο να το διαπιστώσω και από κοντά λόγο της πίπας που έχει σκάσειΔεν ξέρω αν ο φίλος μας ο Βρετανός έχει εσωτερικές πληροφορίες αλλά έχω να πω ότι το νούμερο του viber της Καρίνα όπως και το νούμερο viber της Αγγελικής έχουν εντελώς τυχαία την ίδια φωτογραφία στο προφίλ.
Πάντως αρνείται πεισματικά ότι είναι η Καρίνα αλλά για να λέτε εσείς ότι το 463 είναι της Καρίνας δεν το αμφισβητώ έτσι και αλλιώς αυτό το νούμερο είναι μόνο βαιπερ.Αυτη έχει και δεύτερο.Οποτε παίζει να υπάρχει ένα νούμερο βαιπερ κοινό ;)Το 463 στο τελος η φωτο ειναι της Καρίνας...
Τι σου είπε κατευθείαν για σπίτι της;θα την παιξω αυριο στις 9 , μου ειπε να παω εκει που μενει στο κεντρο.μουδωσε και μια δοευθυνση, κασκαντεριλίκι μου φαινεται , χαβαλε θα εχει.
Ναι έτσι παίζει....Το γέλιο εμένα μου έλεγε, επειδή της είπα ότι δεν παίζει να βρεθούμε λόγω του ιού,ότι και εγώ τίποτα σπίτι και καλάοχι θελει να βρεθουμε πριν παμε στο ξενοδοχειο,150 ζητα
Ναι και εμένα μου έλεγε ότι θα κάτσει μέχρι τέλος του μήνα και ότι θέλει να φύγει για Ρωσία αλλά έκλεισαν τα σύνορα και δεν ξέρει τώρα.....οχι θελει να βρεθουμε πριν παμε στο ξενοδοχειο,150 ζητα. εκει μενει προσρινα πριν μετακομισει στο παλιο φαληρο...
ετσι λεει.
Το αντίθετο έγραψαν για τις υπηρεσίες τηςΚαπου πηρε το ματι μου οτι εμφανιστηκε η Αννούλα Καποιο παιδι την πηρε...
Απο υπηρεσίες παραμενει δυνατη;
Και να το έχει τώρα τι???
Έχει κανείς το τηλ της?
Ερωτηση εκανα Γιωργο αν οι υπηρεισες παραμενουν δυνατές, τελικα μαλλον οχι....
Δεν ειναι ουγγαρεζα , απλα πηγε εκει για δουλεια. Τωρα στα δυο χρονια μεχρι Αμερικη μπορει ναχει φτασειΑλήθεια;..δεν το ήξερα.
Αλλά δεν ήταν από εκεί εάν θυμάμαι καλά
Να μην σε πάρω στο λαιμό μου, ότι διάβασα σου γράφω , δεν έχω προσωπική άποψηΕρωτηση εκανα Γιωργο αν οι υπηρεισες παραμενουν δυνατές, τελικα μαλλον οχι....
οι εκλησιες να μεινουν ανοιχτες φιλε και τα δημαρχεια μπορει να χρειαστουνΈκλεισε ο ΝΑΟΣ;
Το Bill Hotel?
Εσύ εκεί ο νους σου.. χαχαχαοι εκλησιες να μεινουν ανοιχτες φιλε και τα δημαρχεια μπορει να χρειαστουν