TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
λες ε πληρώνονται και καλα αυτοι οι πουστηδες ;) αν ειναι θα κανω δικο μου κομμα ;) γιατι εχω και αρχηγικο προφιλΠας για βουλευτής..φουλ χαχαχα
λες ε πληρώνονται και καλα αυτοι οι πουστηδες ;) αν ειναι θα κανω δικο μου κομμα ;) γιατι εχω και αρχηγικο προφιλΠας για βουλευτής..φουλ χαχαχα
σε λαθος σημειο το εχουν το μαξιμου ;) κανονικα επρεπε να το εχουν φταξει διπλα στο ΔαφνίΤασο ζουμε
μαξιμου να σε δουμε!!!!!
Εμένα 150 μου είπε..δεν διευκρίνισε όμως
Ακριβώςαν σκεφτεις ποιες ζητανε 80 και 100,αλλα οπως ειπες δεν διευκρινισε ποσο και τι.Αν ειναι να αρχισει τα 20+ και τα πειναω πολυ πριν την πας για πηδημα,δεν λεει.
Τι είναι αυτό το μπαρμπούτι?Εδω ξερει καποιος κατι?
Δεν είναι καινούρια στο Mamba ούτε στο επάγγελμα. Είχε ξαναγίνει συζήτηση και πιο παλιά. Τότε με προφίλ Karina 31 αλλά ήταν γνωστή και πιο παλιά . Πριν κάνα δίχρονο περίπου μπορεί και πιο πίσω. Δεν θυμάμαι καλά. Έπαιρνε 100 και είχε και πρωκτικό στο πρόγραμμα της.Πληροφορίες ; Μου ζήτησε να βρεθούμε πρώτα για φαΐ ...
Λές... δε λέω μοιάζουν... αλλά η Καρίνα ήταν καλή φάση...Δεν είναι καινούρια στο Mamba ούτε στο επάγγελμα. Είχε ξαναγίνει συζήτηση και πιο παλιά. Τότε με προφίλ Karina 31 αλλά ήταν γνωστή και πιο παλιά . Πριν κάνα δίχρονο περίπου μπορεί και πιο πίσω. Δεν θυμάμαι καλά. Έπαιρνε 100 και είχε και πρωκτικό στο πρόγραμμα της.
Τι είναι αυτό το μπαρμπούτι?
Μπράβο αυτή εννοώ!!Λές... δε λέω μοιάζουν... αλλά η Καρίνα ήταν καλή φάση...
Πάντως οι φωτογραφίες του σημερινού προφίλ δεν έχουν καμία σχέσηΜπράβο αυτή εννοώ!!
.. παιχνίδι με ζάρια;;Τι είναι αυτό το μπαρμπούτι?
Εάν είναι αυτή ήταν πραγματικά καλή περίπτωση.. νομίζω στα 150 με αναλ κ πολύ καλή συμμετοχή, χρόνια βέβαια πριν.Δεν είναι καινούρια στο Mamba ούτε στο επάγγελμα. Είχε ξαναγίνει συζήτηση και πιο παλιά. Τότε με προφίλ Karina 31 αλλά ήταν γνωστή και πιο παλιά . Πριν κάνα δίχρονο περίπου μπορεί και πιο πίσω. Δεν θυμάμαι καλά. Έπαιρνε 100 και είχε και πρωκτικό στο πρόγραμμα της.
καμια σχεση. Η "Καρινα" ζει εδω και δυο χρονια στη ΟυγγαριαΕάν είναι αυτή ήταν πραγματικά καλή περίπτωση.. νομίζω στα 150 με αναλ κ πολύ καλή συμμετοχή, χρόνια βέβαια πριν.
Μετά ξαναήρθε εμφανώς πεσμένη δεν ξαναπήρα για να μην χαλάσει η καλή εντύπωση που είχα.
Ενδιαφέρουσα πάντως η ανακάλυψη του συναγωνιστή.. μένει να επιβεβαιωθεί.
.. παιχνίδι με ζάρια;;
[/quote.. παιχνίδι με ζάρια;;Αν θες να παίξεις μπαρμπούτι με την θεία οκ. Εγώ πάντως δεν ενδιαφέρομαι!.. παιχνίδι με ζάρια;;
Αλήθεια;..δεν το ήξερα.καμια σχεση. Η "Καρινα" ζει εδω και δυο χρονια στη Ουγγαρια
Χαχαχα.. ούτε με τη θεία ούτε γενικώςΑν θες να παίξεις μπαρμπούτι με την θεία οκ. Εγώ πάντως δεν ενδιαφέρομαι!
Δεν ξέρω αν ο φίλος μας ο Βρετανός έχει εσωτερικές πληροφορίες αλλά έχω να πω ότι το νούμερο του viber της Καρίνα όπως και το νούμερο viber της Αγγελικής έχουν εντελώς τυχαία την ίδια φωτογραφία στο προφίλ.καμια σχεση. Η "Καρινα" ζει εδω και δυο χρονια στη Ουγγαρια
Εδω ξερει καποιος κατι?