glykopsolis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Ναί καί πολύ καλά μαλισταΕσυ εφαγες? βρεθηκες μαζι της?
Ναί καί πολύ καλά μαλισταΕσυ εφαγες? βρεθηκες μαζι της?
ρε συ τι ψειρίζεις τη μαιμού??εμφανισιακα πως ειναι? απο καμερα που την εχω δει δε λεει και πολλα και ειναι και κοντη εσυ πως την ειδες? στο σεξ πως ειναι? αξιζει?
oπως το πες..θελει τροπο..ετρωγα μια 43χρονη τουμπανο[απο mamba και χωρις χρεωση] για ενα 3μηνο,μεχρι που ανακαλυψα οτι μενει στο πισω μου στενο..αντρας γυμναστης πολεμικων τεχνων..ευτυχως δεν ανακαλυψε αυτη που μενω εγω.Οχι ρε φίλε. Πάντα μέ προσοχή , άλλο όνομα , τηλέφωνο δε δίνεις ποτέ , καί τσεκάρεις πάντα στα ραντεβού πού σημειωτέον δέν τά δίνεις ποτέ στο ίδιο σημείο. Περνας με αυτοκίνητο , ελέγχεις πρώτα καί μετά φορτώνεις. Στο δρόμο αλλάζεις καί κανα 2-3 στενά γιά νά δείς αν είναι καθαρα τά πράγματα.....
Είπαμε θέλει τρόπο
oπως το πες..θελει τροπο..ετρωγα μια 43χρονη τουμπανο[απο mamba και χωρις χρεωση] για ενα 3μηνο,μεχρι που ανακαλυψα οτι μενει στο πισω μου στενο..αντρας γυμναστης πολεμικων τεχνων..ευτυχως δεν ανακαλυψε αυτη που μενω εγω.
φιλε ,εχεισ δικιο...και εγω μωλις ανακαλυψα για τον αντρα τις την εκανα αμεσως,.....ηταν πολυ καλη και ποτε στο χωρο μουoπως το πες..θελει τροπο..ετρωγα μια 43χρονη τουμπανο[απο mamba και χωρις χρεωση] για ενα 3μηνο,μεχρι που ανακαλυψα οτι μενει στο πισω μου στενο..αντρας γυμναστης πολεμικων τεχνων..ευτυχως δεν ανακαλυψε αυτη που μενω εγω.
Την ξεσκισες την Βερα που την εβαλες εδω.Πανω απο 50 μηνυματα εχει....Μαθανε πως γαμιωμαστε πλακωσανε και οι γυφτοιΜέ τήν πρώτη , αν το χειριστείς σωστά , θα ΦΑΣ ΚΑΛΑ !!!!!!
αυτο τι λέει κύριοι? έχει κανεις καμια εμπειρία?
δεν μου εχει απαντήσει...
Που να βρεί χρόνο? Θα έχουν πέσει όλοι οι καυλιάρηδες να το φάνε το κορίτσι....
Τα βρηκε κανεις μαζι της στα χρηματα?
Δεν προσπάθησα καν. Είμαι σίγουρος ότι είναι εκτός προυπολογισμού μου...
Ετσι τουλάχιστον φαίνεται...
ελα ρε υπερβολικος είσαι
κανα πενηνταρικο θα θελει