glykopsolis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Ναι καλό φαΐ σε πολύ καλές τιμές και πολλές φορές και δωρεάν....
Απ ότι καταλαβαίνω έχεις κι εσύ "πείρα" συνάδελφε απο εκεί μέσα......
Ναι καλό φαΐ σε πολύ καλές τιμές και πολλές φορές και δωρεάν....
κρύβε λόγια....κρύβε λόγια...Απ ότι καταλαβαίνω έχεις κι εσύ "πείρα" συνάδελφε απο εκεί μέσα......
θελει σπονσορα μονο για ταξιδια.....
ειδα αυτο το τσολι και πρυστηκε η βαλανος μου! για πειτε ρε μαγκες το εχει δοκιμασει κανεις η fake η δουλεια? βιζητακι φενται 100%
Τα ιδια και απο εδω...εχω στείλει μνμ και δεν εχει απαντήσει. Και αν δεις εχει να μπει στο σιτε περισσότερο απο μια εβδομάδα και εχει πανω απο 50 αδιάβαστα μηνύματα
ειδα αυτο το τσολι και πρυστηκε η βαλανος μου! για πειτε ρε μαγκες το εχει δοκιμασει κανεις η fake η δουλεια? βιζητακι φενται 100%
ναι ειναι στην ψωροκοσταινα και μας περιμενει....δες καλυτερα τα μερη που θελει ταξιδια ...τις μισεες ψευτικες φωτο και αν σου απαντησε θσ εισαι και τυχερος συναδελφε και αν ειναι αληθινη
για αυτο το κοριτσι ξερουμε κάτι?
λυπαμαι συναδελφε που στο χαλαω....εμενα λογω και οτι ειμαι ομορφαντας τουλαχιστον στο μαμπα μου απαντησε και ειπε οτι ολα ειναι ψευτικα στις φωτο και οτι ειναι πουστις και 40ρις...κριμα ωραιες φωτοΕμενα παντως δεν εχει καταδεχτει ουτε το μηνυμα να δει
λυπαμαι συναδελφε που στο χαλαω....εμενα λογω και οτι ειμαι ομορφαντας τουλαχιστον στο μαμπα μου απαντησε και ειπε οτι ολα ειναι ψευτικα στις φωτο και οτι ειναι πουστις και 40ρις...κριμα ωραιες φωτο
οτι λεω και ξερω το λεω...αν δεν ξερω δεν μιλαω η δεν λεω η ρωταω...τιποτα λιγοτερο η περισσοτεροισχυει η λες μαλακιες τωρα?
λυπαμαι συναδελφε που στο χαλαω....εμενα λογω και οτι ειμαι ομορφαντας τουλαχιστον στο μαμπα μου απαντησε και ειπε οτι ολα ειναι ψευτικα στις φωτο και οτι ειναι πουστις και 40ρις...κριμα ωραιες φωτο
Ενδιαφερεται λεει να με γνωρίσει, τι να κάνω ρε, να προχωρήσω?
Ενδιαφερεται λεει να με γνωρίσει, τι να κάνω ρε, να προχωρήσω?
τη βρίσκεις FUCKABLE ?????!!!! :o :o
τη βρίσκεις FUCKABLE ?????!!!! :o :o