Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
κατα 99% τα μαυρακια δεν αξιζουν,ειναι ψευτρες και ξεπετες..αλλα θα συμφωνησεις πριν,αλλα θα σου λεει αμα την συναντησεις ;)
Γεια σου Τάσσο μερακλή, πέστα για να μην σέ περνάνε για .....
:helpsos:οσο δε βγαινουν νεες αξιολογες κοπελες τα ιδια και τα ιδια λεμε ολοι εγω το σταματαω εδω οποι ος διαβαζει και εχει νου καταλαβαινει ας συνεχισουν καποιοι να αποδειχνουν ποσο πηδηχταραδες ειναι και να τους σεγονταρουν τα πιστα σκυλακια τους μια ευχη μονο δινω σε καποιους να μη δουν ποτε πως τους γραφουν στα κινητα τους οι κυριες γιατι θα νιωσουν πιο χαλια αποτι ειναι καλη κυριακη σε ολους βριστε με κατηγορηστε με δε θα απαντησω
Εμενα μου το επαιξε οσια παρθενα οταν τηε ειπα για ραντεβου με δωρακι παντως...
Τι ασχολείσαι τύπε; Πήξαμε στους νταβάδες εδώ μέσα.Μπάαααα που τέτοια τύχη. Άλλος είναι ο καπετάνιος. Λάθος κατάλαβες.
φιλε πολυ απλο ο συγκεκριμενος ειναι κλωνος ;) εγω τσαεκαρει αρκετες ημερες ip και και τον προκαλω αν θελει να πω και δημοσια ποιος ειναι ;)
Προσέξτε γι αυτήν έχουν γραφτεί πολύ επικίνδυνα πράγματα
Καλημέρα!! Τι παρακμή είναι αυτή?? Φαντάζομαι μας κάνουν πλάκα!!
Όχι ότι δεν έχω κάνει κασκαντέριλικια, αλλά υπάρχουν άτομα που θα σκεφτόταν να πάνε με αυτήν.Προσέξτε γι αυτήν έχουν γραφτεί πολύ επικίνδυνα πράγματα
Λίγα κιλάκια παραπάνω με μικρό μπυροκοίλη αλλά όχι κάτι υπερβολικό. Δεν είναι κακή εμφανισιακά, μια ταλαιπωρημένη μεσήλικη γυναίκα.Τι κυβικά είναι? Γιατί μου έστειλε
Kατι τέτοια περίεργα..κ συνεργός εμφανίζεται κ λεφτά κλπ κλπΜου φαίνεται ο τελευταίος που τη συνάντησε παραλίγο να χάσει το νεφρό του . ;)
Είμαι στην αρχή της κουβέντας (τα γεια σου και τα σχετικά). Φωτό δεν έχει. Έχει μιλήσει κανείς μαζί της στα επόμενα επίπεδα (τιμή, πρόγραμμα κτλπ) ή έχει φτάσει στις γωτό ή έχει δοκιμάσει να μου πει, γιατί απαντάει μια φορά στις 5 μέρες
Είμαι στην αρχή της κουβέντας (τα γεια σου και τα σχετικά). Φωτό δεν έχει. Έχει μιλήσει κανείς μαζί της στα επόμενα επίπεδα (τιμή, πρόγραμμα κτλπ) ή έχει φτάσει στις γωτό ή έχει δοκιμάσει να μου πει, γιατί απαντάει μια φορά στις 5 μέρες