TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Εσυ γιατι θιχθηκες ? Ποναει η αληθεια ε? οσοι καταλαβουν καταλαβαν .....
Εσυ γιατι θιχθηκες ? Ποναει η αληθεια ε? οσοι καταλαβουν καταλαβαν .....
Βοηθησε το παιδι με καμμια εμπειρη...οι πιο πολλες απλως να ξερεις ειναι ολο οχι και μη εκτος αν ειναι καμμια εμπειρη αν και δεν νομιζω πολυ φρεσκια ειναι
εχει γεμισει και το μαμπα με τραβελια η ειναι ιδεα μου?????
τυπε εχεις τιποτα καλο στο 60ευρω να μου προτεινεις απο μαμπα???Βοηθησε το παιδι με καμμια εμπειρη...
Δεν ασχολουμαι φιλε μου με mambes....τυπε εχεις τιποτα καλο στο 60ευρω να μου προτεινεις απο μαμπα???
ενταξει πηγαινε να βοσκησεις τιποτα πρόβατα και μην αλλο φτανειΔεν ασχολουμαι φιλε μου με mambes....
Εκει που βοσκαω εγω εσυ δεν μπορεις ουτε στα ονειρα σου..αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου ,προωθησε εσυ τα σαπακια σου ολο και κανενα free θα κερδισειςενταξει πηγαινε να βοσκησεις τιποτα πρόβατα και μην αλλο φτανει
οι χιλιαδες ωρες στο πληκτρολογιο και τα πμ σε μελη με τηλεφωνα συγκεκριμενων κυριων πρεπει να πληρωθουν φιλε εσυ δουλευεις τζαμπα;Εκει που βοσκαω εγω εσυ δεν μπορεις ουτε στα ονειρα σου..αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου ,προωθησε εσυ τα σαπακια σου ολο και κανενα free θα κερδισεις
καλα του τα εχεις πει και εσυ και αλλα μελη ,αλλα παντα θα υπαρχουν θυματα για να παιρνει το κατι τις του απο τα σαπακια για της ωρες που τρωει στο πληκτρολογιοοι χιλιαδες ωρες στο πληκτρολογιο και τα πμ σε μελη με τηλεφωνα συγκεκριμενων κυριων πρεπει να πληρωθουν φιλε εσυ δουλευεις τζαμπα;
καλως τους κλωνους και τους ενημερωταρες ;) οποιος θελει μπορω να γραψω και για αυτον αρκει να μην ειναι μπαζοοι χιλιαδες ωρες στο πληκτρολογιο και τα πμ σε μελη με τηλεφωνα συγκεκριμενων κυριων πρεπει να πληρωθουν φιλε εσυ δουλευεις τζαμπα;
καλα του τα εχεις πει και εσυ και αλλα μελη ,αλλα παντα θα υπαρχουν θυματα για να παιρνει το κατι τις του απο τα σαπακια για της ωρες που τρωει στο πληκτρολογιο
υποσχεθηκα κριτικη απο χθεσινο ραντεβουδακι με μαμποκοριτσα το γραφω ειπαμε εδω για τους γνωστους λογους ;) το νημα τελει υπο καταληψη απο τους πηδικουλες του μαμπα τελος παντων ραντεβου 16.00 σε πορνοχοτελι του κεντρου δωματιακι κρασακι ντουζακι και περιμενω 10 λεπτα σκαει η πρωτη φιλια ματς μουτς και σε 5 σκαει και η δευτερη καπου εκει ξεκιναει το ματς εχοντας κανει τα μπανια τους τα κοριτσια σημειωτεων μελαχροινα και τα δυο με της φυσικες 2+ βυζαρες τους και ολα τα σχετικα , ξεκινα ο αγωνας η μια φιλια βαθια με γλωσσα η αλλη στο τρομπονι το τι εγινε παρακατω δεν περιγραφεται με τιποτα το ποσα προφυλακτικα αλλαχτηκαν και το τι χαμος εγινε αλλο πραγμα παμε ημιχρονο εχοντας φαει 2 γκολακια γιατι εχασα των ελεγχο του παιχνιδιου ηπιαμε τα κρασακια μας ειπαμε και τα διαφορα για το πως σουβλισανε το αρνι τωρα λεω μεσα μου θα σας σουβλισω εγω και αφου ξεκινησσε ο δευτερος γυρος μπαινοντας και βγαινοντας ποτε στων ενα κωλο ποτε στον αλλον λεω τωρα παμε για νοκ αουτ γελαστηκα ομως γιατι στο τελος του αγωνα που κρατησε σχεδον δυο ωρες αλλος ηταν ο νικητης οι κυριες εφυγαν οπως ηρθανε ενω εγω μαζεψα τα κομματια μου και εφυγα παραλιγο με το 166 ηταν μια ωραια εμπειρια χωρις να ειμαι περιγραφικος πολυ για να μην κουρασω με γλωσσοφιλλα και γλειψιματα η μια στην αλλη και ολα τα αλλα τα σχετικα οι φωτο που στελνω αφορουν της δυο κυριες ενω κατα παραβαση των κανονισμων μου θα στειλω και το πριφιλ της μιας ;) τηλεφωνα τα ειπε ο ΕΛΛΗΝΑΣ θα παρουν καποιοι ισως κανεις εξαρταται ;) ημουν πολυ κατατοπιστικος την καλημερα μου και να γαματε οχι μονο
οτι θελει ο καθενας φιλτατε μπορει να λεει δημοκρατια εχουμε ;)συναδελφε,εδω εχεις λαθος και το εχω ξαναπει,δεν ειναι κακο το προμοσιον οταν το προιον ειναι καλο,κακο ειναι οταν το μπαζο προσπαθεις να το παρουσιασεις για ευκαιρια και οι συγκεκριμενες κοπελες που εχει αναφερθει ο Τασσος δεν ειναι μπαζα,αλλα καλες περιπτωσεις σε σχεση τιμη-εμφανιση-υπηρεσιες,οποτε και να του κανει καποια κανενα κολπο παραπανω-που δεν το ξερω-προσωπικα δεν με χαλαει..αντιθετα με χαλαει οταν οι γνωστοι κλωνοι προμοτορες εκθειαζουν χοντρομπαζακια για θεες του ερωτα και εκει δεν ειδα να εχεις πει κατι...και δεν πηδας και εσυ μονο θεες οπως γραφεις,αντιθετα πηδαγες και μια χοντρη απο μαμπα,οπως εχεις γραψει..οποτε cool... ;)
οτι θελει ο καθενας φιλτατε μπορει να λεει δημοκρατια εχουμε ;)
προκαλω οποιον εχει εστω και ενα ψιγμα οτι εγω εχω παρει κατι απο μια κοπελα να το γραψει εδω αλλιως ας συνεχισει να μου κανει διαφήμιση να με αγαπανε πιο πολλυ ακομη τα κοριτσια
από τις 30/04/17 που πόσταρε ο συνάδελφος σήμερα 6/10/19 τον ρωτάς...?Τιμούλα για όλα αυτά πάικτη ?
Το μαυρακι το δοκιμασε καποιος;
οτι θελει ο καθενας φιλτατε μπορει να λεει δημοκρατια εχουμε ;)
προκαλω οποιον εχει εστω και ενα ψιγμα οτι εγω εχω παρει κατι απο μια κοπελα να το γραψει εδω αλλιως ας συνεχισει να μου κανει διαφήμιση να με αγαπανε πιο πολλυ ακομη τα κοριτσια