glykopsolis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Ξέρει κανείς κάτι για αυτό τό αξιογάμητο granny ????
]
]
Ξέρει κανείς κάτι για αυτό τό αξιογάμητο granny ????
]
ΚΑΛΗΜΕΡΑ αυτη δεν νομιζω να την ξερει καποιος γιατι δεν πως να το κανουμε φιλε μου εχτος αν ειναι η νυμφομανης της πολης για τους αστεγους
συμφωνω φιλε μου αλωστε το οτι ειναι καποια μουναρα δεν θα πει οτι ξερει και να γαμηθει....Σέβομαι τήν αποψή σου αν καί δε συμφωνώ μαζί σου , φίλε μου μέ κάτι τέτοια grannies έχω κάνει τά ΚΑΛΥΤΕΡΑ γαμησια τής ζωής μου....
Ενώ μέ κάτι wannabe models, εχω κλάψει όχι μόνο τά λεφτά μου αλλά καί τό χρόνο πού σπατάλησα ......
συμφωνω φιλε μου αλωστε το οτι ειναι καποια μουναρα δεν θα πει οτι ξερει και να γαμηθει....
ακριβως...τρανο παραδειγμα ναταλια νοσοκομα (angel) για τους μυημενους...και πριν με ζαλισετε με πμ δεν ειναι βιζιτα!!!οσοι ξερουν ξερουν...Μάλλον το αντίθετο είναι ο κανόνας. Οπότε τείνω στο θεώρημα "βαθμός τεχνικής γαμησιού αντιστρόφως ανάλογος της εμφάνισης"
για αυτη ξερουμε κατι????
Οχι αυτη...ο φιλος της που θα κανετε το τριολε
ψαχνει λεει ανδρα για τριο προς ωρωπο...εχει παρει κανεις ....? η ειναι καμμια πουστρα που κανει πλακα?
τι λες τωρα???!!! :o :oακριβως...τρανο παραδειγμα ναταλια νοσοκομα (angel) για τους μυημενους...και πριν με ζαλισετε με πμ δεν ειναι βιζιτα!!!οσοι ξερουν ξερουν...
εχει και ξοχικο?τι λες τωρα???!!! :o :o
και δεν της φαινεται!!!!
ειναι ακομα στο "εξοχικο" της??