ab205b212gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 78
- Πόντοι
- 1
θελει 100 για μια ωρα...δεν εχω παρει
Αδερφέ άσχετο, αλλά πόσο χρονών είσαι? Γιατί η συγκεκριμένη μου έχει σπάσει τον πούτσο!
[URL unfurl="true"]http://mamba.ru/anketa.phtml?oid=662190027&hit=3[/url]
με αυτην τελικα εχει βγαλει κανεις ακρη???
και σε εμενα το ιδιο ειπε οταν διακριτικα την ρωτησα μετα που της ειπα να γνωριστουμε μου αρχισε τα πως να γνωριστουμε κλπ και στο τελος με γειωσε...εγω πιστευω κατι θα κανει απλα ψαχνει ευκαιρια...οι φωτογραφιες αυτο δειχνουνε...αυτη μου ειπε οτι δεν κανει βιζιτες...
έχω την εντύπωση πως ξέχασες το 70 ή 77 μετά το 35.........και μετά 55 και τώρα 37καποια απο τις παλιες-καλες-εξαφανισμενες εχει αφραγκιες και στελνει μηνυματα για ψαρεμα...περασε απο τεστ ντριβε επιτυχως,τα παντα ολα,οσο θες,οπως θες
για τους..μυημενους η πρωην 35 μετα 55 και νυν 37... ;)
για τους αμυητους εχει και αλλου πορτοκαλιες και αμα δεν βρεξεις κολο, ψαρι δεν τρως...
καποια απο τις παλιες-καλες-εξαφανισμενες εχει αφραγκιες και στελνει μηνυματα για ψαρεμα...περασε απο τεστ ντριβε επιτυχως,τα παντα ολα,οσο θες,οπως θες
για τους αμυητους εχει και αλλου πορτοκαλιες και αμα δεν βρεξεις κολο, ψαρι δεν τρως...
καποια απο τις παλιες-καλες-εξαφανισμενες εχει αφραγκιες και στελνει μηνυματα για ψαρεμα...περασε απο τεστ ντριβε επιτυχως,τα παντα ολα,οσο θες,οπως θες
εχτος αν λες για καποια που ελεγε οτι μενει καλιθεα και εχει και γιο που μενει μαζι της αν λεμε για την ιδια τοτε οκ...καλησπερα εγω δεν θυμαμαι τιποτα απο ολα αυτα που λες και φυσικα τι να πω αφου δεν καταλαβα για ποια λες...και δεν ειμαι και τελειως ασχετος απλα δεν την θυμαμαι...συγνωμη αλλα ερεπε να το πω δημοσια...
Κοντη,κοντο μαλι,ξανθια και αιμοροιδα σαν φουντουκι? :Sκαποια απο τις παλιες-καλες-εξαφανισμενες εχει αφραγκιες και στελνει μηνυματα για ψαρεμα...περασε απο τεστ ντριβε επιτυχως,τα παντα ολα,οσο θες,οπως θες