Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
αλλα εχει γινει διασημηΣυναγωνιστή είναι ΧΟΝΤΡΉ. Καμία σχέση με τις φώτο που σου έστειλε.
αλλα εχει γινει διασημηΣυναγωνιστή είναι ΧΟΝΤΡΉ. Καμία σχέση με τις φώτο που σου έστειλε.
Αυτή είναι η πραγματική φώτο της!αλλα εχει γινει διασημη
Αλλος που εφαγε κιτρινηΑυτή είναι η πραγματική φώτο της!
το λοιποννννννννννννννν χθες το βραδυ προγραμματίζοντας το σαββατοκύριακο ειδα οτι θα εχω πολυ τρέξιμο ;) επρεπε να κανω κατι χθες ;) πριν βραδυασει σηκωσα πηρα τηλεφωνο την αγγελικη την φιλη της βαλεριας ;) στο παρελθον την ειχα ξαναδει αλλα μισο ραντεβου δεν ειχα παρει λοκω :'( λατρης γαρ ειπα να παρω ραντεβουδακι πριαμος ηλιουπολης για να μην τα λεω παλι μια κοπελα δεν την λες κοντη αλλα ουτε και ψηλη βυζακι μικρο με ωραια ρωγα αφουυ καναμε οτι καναμε ξαφνικα πεφτει τηλεφωνο απο την βαλερια της λεει με ποιον ειναι και που και κανονιζουμε συναντηση εκ νεου μπιλλ όλοι μαζι πια εκει εγινε χαμος πολυ πιπα πολυ κωλο πολυ νινι και με πολυ χαβαλε και γελια εχοντας παρει και τα κρασακια μας καταληξαμε τελικως σε ληξη ολου αυτου του μινι παρτι εχοντας καβαλησει τα μεσανυχτα ;) τελικα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους τα κοριτσια σαν ντουετο ειναι μια χαρα η καθε μια με της χαρες της γενικος μια αρκετα καλη συναντηση να περναμε ολοι καλα
ΥΓ. αντε και καμιά φωτογραφια ετσι να περναει η ωρα ;)
εχει ποσταριστει αγγελια 3 σελιδες πισωσυνδεσμος προφιλ mamba αγγελικη κ βαλερια ?
Καλημέρα και τι κόστος έχουν τα κορίτσια με φουλ υπηρεσίες;
στειλε μυνημα πιο καλα ;) αν και ειναι 80 εννοειτε η καθεμια ...Καλημέρα και τι κόστος έχουν τα κορίτσια με φουλ υπηρεσίες;
Μετα απο δυο συναντισεις με την γκαλινα απο πειραια για πιπα που για μενα δεν υπαρχει οταν σε δει καυλομενο σου κανει τρομερη πιπα κ δεν αφηνει σταγονα να πεσει κατω ειπα χθες να ξαναπαω αφου κανονισαμε ευκολα οπως κ τις αλλες φορες πηγα κ οταν ανοιξε φορουσε ενα κοκκινο φορεμα με τα βιζια εξω καυλωσα αμεσως κ εσκυψε να μου παρει πιπα εκει στην πορτα καθως με ηξερε απο τις αλλες φορες..με ειχε καυλωσει τοσο πολυ κ την ρωτησα αν μπορουσα να τις γαμησω το κολαρακι η απαντηση της με εστειλε αμεσως καθως μου ειπε αφου εισαι καλος κ προσεχτικος μαζι μου θα σου δωσω..καναμε ενα τελειο γαμησι
+1 η περιγραφόμενη =32 συναντησεις με γκαλινα
περνεις πουλαδα!!
εισαι ηρωας!!
Τasso με λωκο;στειλε μυνημα πιο καλα ;) αν και ειναι 80 εννοειτε η καθεμια ...
ε ναιΤasso με λωκο;
Ρωτάω γιατί τις έχω πάρει κ τις δύο, ατομικά βέβαια κ πριν καιρό, αλλά νομίζω ήταν λιγότερο το δωράκι. Μιλάμε για 1 ώρα, 1 φορά σεξΤasso με λωκο;
Γκουντ))