jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Τζίμη δεν θέλω τέτοια από σενα.. :S
να ξεκινήσεις αμέσως ασκήσεις θάρρους.. ;)
Τζίμη δεν θέλω τέτοια από σενα.. :S
Χαχαχα, να μην ξεχνιόμαστεΤζίμη δεν θέλω τέτοια από σενα.. :S
Χαχαχα, να μην ξεχνιόμαστε
Για να κατακτήσεις το αξίωμα του μερακλή.. θέλει αγώνα κ θυσίες
pm εχεις φιλεΜετα απο δυο συναντισεις με την γκαλινα απο πειραια για πιπα που για μενα δεν υπαρχει οταν σε δει καυλομενο σου κανει τρομερη πιπα κ δεν αφηνει σταγονα να πεσει κατω ειπα χθες να ξαναπαω αφου κανονισαμε ευκολα οπως κ τις αλλες φορες πηγα κ οταν ανοιξε φορουσε ενα κοκκινο φορεμα με τα βιζια εξω καυλωσα αμεσως κ εσκυψε να μου παρει πιπα εκει στην πορτα καθως με ηξερε απο τις αλλες φορες..με ειχε καυλωσει τοσο πολυ κ την ρωτησα αν μπορουσα να τις γαμησω το κολαρακι η απαντηση της με εστειλε αμεσως καθως μου ειπε αφου εισαι καλος κ προσεχτικος μαζι μου θα σου δωσω..καναμε ενα τελειο γαμησι
Και ομως στο ποστ του 41719 αλλα υπονοει( φιλε πολυ απλο ο συγκεκριμενος ειναι κλωνος εγω τσαεκαρει αρκετες ημερες ip και και τον προκαλω αν θελει να πω και δημοσια ποιος ειναι ) αν οντως ειναι ετσι οπως τα λεει υπαρχει σοβαρο προβλημα ασφαλειας και ισως και εκβιασμων αυριο μεθαυριο απο το συγκεκριμενο ατομο TASSOS karipidis ας το προσεξουν αυτο οι υπευθυνοι του σαιτ γιατι το θεμα ισως γινει περισσοτερο περιπλοκο στο μελλον απο ανευθυνα ατομα που προσπαθουν να δειξουν οτι καποιοι ειναιΕδώ στο site δεν μπορεί (αν αυτό άφησε να εννοηθεί, λέει μαλακίες).
TASSOS karipidis κόψε τις μαλακίες.
Δοκίμασα πρόσφατα Vicka απο συναδέλφους που ήταν εξυπηρετικότατοι και μου εδώσαν τηλέφωνο.
Δυνατό κομμάτι. Ψηλή με ωραιο κώλο μεγάλο, βυζάρες και καβλιάρικο πρόσωπο.
Αντέχει σε δυνατό ρυθμό αλλά λίγο σπαστικιά με τα χαρτομάντηλα και αρκετά υπερβολική στις αντιδράσεις της.
Δεν είμαι σίγουρος αν θα ξαναδοκίμαζα γιατί νομίζω τα 100 δεν δικαιολογούν την όλη εμπείρία.
Εμφανισιακά είναι καλή αλλά στο αγωνιστικό κομμάτι μου θύμισε λίγο εθνική μπάσκετ)
Αυτά..
Αφου εχεις τσεκαρει το ip αρκετες μερες..φιλε πολυ απλο ο συγκεκριμενος ειναι κλωνος ;) εγω τσαεκαρει αρκετες ημερες ip και και τον προκαλω αν θελει να πω και δημοσια ποιος ειναι ;)
μαν, νομίζω το θέμα,έχει κλείσει.καλο θα είναι,να μην συνεχίσει...Αφου εχεις τσεκαρει το ip αρκετες μερες..
Πες μας ποιος ειναι?
τους κάνουν μπλοκ οι εργαζόμενες και οι τύποι αρχίζουν να καλούν από άλλα τηλέφωνα και να θέλουν ραντεβού ...Καλα αυτο με τα παρατσουκλια στα τηλ το χω δει κ γω σε ανεξαρτητες αλλα για ατομα που στηνουν η βρωμανε η μλκες γενικα
τους κάνουν μπλοκ οι εργαζόμενες και οι τύποι αρχίζουν να καλούν από άλλα τηλέφωνα και να θέλουν ραντεβού ...
έλα όμως που τους παίρνουν χαμπάρι γιατί μυρίζουν κουναβίλα...
Αυτό το έχει πάρει κανείς?? μου έστειλε κατι καλές φωτός αλλά ακόμα δεν είπε κόστος....
υπαρχουν νομιμα λογισμικα στο διαδυκτιο που σου δινουν την δυνατοτητα να δεις το κεντρο τηλεφωνιας που εκπεμπει (σε καποιες περιπτωσεις ακομη και το κτηριο) ;) η ip ποτε δεν αλλαζει τελειως αλλαζει καποιους αριθμους ;)
για αυτο σε καποιες χωρες απαγορευεται η χρηση του vpn ;)
Συναγωνιστή είναι ΧΟΝΤΡΉ. Καμία σχέση με τις φώτο που σου έστειλε.Αυτό το έχει πάρει κανείς?? μου έστειλε κατι καλές φωτός αλλά ακόμα δεν είπε κόστος....