glykopsolis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
]
Κάποτε μιλάγαμε , τώρα μέ έχει ignored , χωρίς νά ξέρω τό γιατί....
]
Κάποτε μιλάγαμε , τώρα μέ έχει ignored , χωρίς νά ξέρω τό γιατί....
Συγνώμη για το Λάθος στο link. :Και ομως ρε παιδιά... Υπάρχει και "Μαυρούλα" στο mamba...xaxaxa, Για το φίλο που τη ζήταγε μερικές σελίδες πισω.
η LUDMILA με αλλο προφιλ 80 γιουραγνωριζει κανεις για αυτην
η LUDMILA με αλλο προφιλ 80 γιουρα
Ρε πειτε ποιος πληρωνει, για να τον τσακισω στο !!!για να ξέρετε τι θα συναντήσετε
...και η άμεση αντίδρασή της:
Eva
ESA K POLI MALAKAS NOMISA OTI EISAI NORMAL ANTROPOS K AVTO EVGASES FOTOGRAFIES?
NA GRAFIS STOUS MALAKES STO FOROUM?
AIDE K GAMISOU KARAESIS
τα ιδια ειπε και σε μενα,μαλιστα με απειλησε το μπαζο......φιλοι της ρωσσοι θα με βρουν μου ειπε.....φυσικα να ερθουν να μου τα κλασουν,της απαντησα.............για να ξέρετε τι θα συναντήσετε
...και η άμεση αντίδρασή της:
Eva
ESA K POLI MALAKAS NOMISA OTI EISAI NORMAL ANTROPOS K AVTO EVGASES FOTOGRAFIES?
NA GRAFIS STOUS MALAKES STO FOROUM?
AIDE K GAMISOU KARAESIS
καλυτερα φίλε που δεν σου απαντάει ..τυχερος εισαιβρεθηκε κανεις με την Lolita? εμενα δεν μου απανταει .......
βρεθηκες μαζι της φιλε μου? εχει καμια σχεση με τις φωτογραφιες?καλυτερα φίλε που δεν σου απαντάει ..τυχερος εισαι
τι να βρεθώ βρε φίλε δεν βλέπεις τι καραμπαζόλα ειναι ? και ζηταει και 180€ για πλήρες προγραμμα δεν τον παιζω καλυτεραβρεθηκες μαζι της φιλε μου? εχει καμια σχεση με τις φωτογραφιες?
μαλιστα.....παλια μου ειχε πει 130 για full ....τωρα ασφαλως θα παρει τα @@ μου.......ποια νομιζει οτι ειναι.........τι να βρεθώ βρε φίλε δεν βλέπεις τι καραμπαζόλα ειναι ? και ζηταει και 180€ για πλήρες προγραμμα δεν τον παιζω καλυτερα
τι να βρεθώ βρε φίλε δεν βλέπεις τι καραμπαζόλα ειναι ? και ζηταει και 180€ για πλήρες προγραμμα δεν τον παιζω καλυτερα