MasterMind
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εξι ενια τριαντα ενια τρια ενενηντα ενα εκατον εικοσι πεντε για να μην βασανιζεσαι...
Οι φήμες λένε για πεταμένα λεφτά ;
Εξι ενια τριαντα ενια τρια ενενηντα ενα εκατον εικοσι πεντε για να μην βασανιζεσαι...
]
Τήν έχει δοκιμάσει κανείς ?
Καλημερα η κοπελα την πλησιασα στην αρχη ζητησε 100 μετα 80 ευρω για μια φορα..δεν ξερω τι λεει αλλα την δινω στο κοινο οποιος ξερει ας πει για να ξερουμε
τι να πω ...ψηλη ...τουμπανο σε βυζια και κωλο ...οχι καλη φατσα ...αλλα ζομπι σε ολα τα αλλα φτιαχνεται και τελικα ροχαλιζει κιολας και πειναει συνεχειαΓια πες περισσότερα νεαρέ…..πέρα από τη τιμή και την…. κόλα !!!
φιλαρακι καλησπερα οντως δεν την θυμομουν με την καμια....και μαλιστα μου προτυνε 2 ωρες στα 80 ευρω χθες το βραδυ και δεν πηγα τωρα αν τα εχασα αυτη η εχασα εγω δεν ξερω τι να πω...παντως διαβασα οτι δεν λεει στο κρεβατι γιατι απο ενφανιση εχω μια γκομεναρα που τα σπαει αλλα στο κρεβατι ειναι ΠΑΓΟΚΟΛΟΝΑΑΑΑΑ....Chris αν και σε ξέρω να μη σου ξεφεύγουν αυτά, ή δεν την πήρες χαμπάρι όταν την συζητούσαμε ή δεν την θυμάσαι.. ;)
Άλλη μια περίπτωση αλλαγής προφίλ μπας και πέσει κανα κορόιδο..
Αυτή είναι:
[URL unfurl="true"]http://mamba.ru/anketa.phtml?oid=905334677&hit=3[/url]
[URL unfurl="true"]http://mamba.ru/anketa.phtml?oid=658407054&hit=3[/url]
Γενικά δεν...
Καλημερα η κοπελα την πλησιασα στην αρχη ζητησε 100 μετα 80 ευρω για μια φορα..δεν ξερω τι λεει αλλα την δινω στο κοινο οποιος ξερει ας πει για να ξερουμε
180 Μάπες εννοείς έτσι?
Από πρόγραμμα από 180 + 50 η πίσω πόρτα. Δεν πήρα γιατί είναι βαρέων βαρών
180 Μάπες εννοείς έτσι?
Ποιος την γαμάει, ακόμα και τζάμπα?
Καλημερα μιλησα χθες μαζι της σε εμενα δεν ειπε τιποτα για βιζιτα,το επαιξε παρθενα...οτι κραταει μια γιαγια και οτι δεν εχει χρονο και τετοια ...ισως γιατι δεν προτυνα για sex τι να πω μηπως δεν την πλησιασα καλα????
Από πρόγραμμα από 180 + 50 η πίσω πόρτα. Δεν πήρα γιατί είναι βαρέων βαρών
κανενας απο πατρα για αυτη?
[/quote
προσπαθησα αλλα δεν....δεν κανει τετοια λεει.
Αν κανεις κατι ενημερωσε
Καλημερα μιλησα χθες μαζι της σε εμενα δεν ειπε τιποτα για βιζιτα,το επαιξε παρθενα...οτι κραταει μια γιαγια και οτι δεν εχει χρονο και τετοια ...ισως γιατι δεν προτυνα για sex τι να πω μηπως δεν την πλησιασα καλα????