nikos.82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.050
- Πόντοι
- 456
ΓιΗ παραπάνω κυρία μου έκανε πέσιμο στο mamba. Έχεις κάνεις δοκιμάσει? Γενικά ενδιαφέρομαι για μιλφο-γκιλφο Σοβιετικές κυρίες..
προσεχε μονο μην πεσει κι απο σενα γιατι δεν ξανασηκωνεται λογω ηλικιας . Ετσι ??????????ΓιΗ παραπάνω κυρία μου έκανε πέσιμο στο mamba. Έχεις κάνεις δοκιμάσει? Γενικά ενδιαφέρομαι για μιλφο-γκιλφο Σοβιετικές κυρίες..
ειναι ζωον κ σαν ζωον της φέρθηκαΓιΗ παραπάνω κυρία μου έκανε πέσιμο στο mamba. Έχεις κάνεις δοκιμάσει? Γενικά ενδιαφέρομαι για μιλφο-γκιλφο Σοβιετικές κυρίες..
Χαχαχα.. πολύ καλά της έγραψεςειναι ζωον κ σαν ζωον της φέρθηκα
Εμένα μου είπε 100 και στο ξενοδοχείο της . οπότε έχει διαφοράΠοια ειναι η διαφορα ωραια 100 παιρνει αυτη και 20 το χοτελ 120 και απο το γρφειο ινκαλ 130 ενα δεκαρικο η γραφω βλακιες ;;;;
Χρωσατω μια συγγνωμη στον Τασο Καρυπιδη
ειχε δικιο
αλλος ενας που ρώτησε δεν ειναι κοντα μας καλη αναστασηΚαλημέρα, Βλάσση
Που κολλάει το παραπάνω γιατί μπερδεύτηκα.
Στα περι κλωνου συναδελφουΚαλημέρα, Βλάσση
Που κολλάει το παραπάνω γιατί μπερδεύτηκα.
Αμην λεγω ημιν.Στα περι κλωνου συναδελφου
Δηλαδή με το γραφείο που είναι την παίρνεις με 130 ενώ με το mamba στα 100?Προσέξτε αγαπούληδες να χαλασετε την Ανυα 100 το πολύ
Θα σας ζητήσει 140
Έτσι κι αλλιώς δεν πρέπει να είναι Αθήνα.Δεν μπαίνει πιά στο μάμπα...
Αν κρίνω από το ντουέτο της ΘεσσαλονίκηΛές; Που να είναι;
Επειδή εγώ βλέπω το site του από κινητό μπορείς να μου πεις σε ποιο σημείο γράφει ότι είναι Αθήνα;; Μήπως δεν πρόσεξα εγώ κάτι ή σε υπολογιστή φαίνεται κάπως διαφορετικαΛες; Το γραφείο τις δίνει Αθήνα...
Πολύ σωστά. Αλλά αν δεν ήταν μαζί της γιατί δεν κατεβάζει το γραφείο το duo και το έχει ακόμα;Δε λέει αλλά μέχρι προχθές η Μαγια Αθήνα ήταν, αν είναι Θεσνίκη όπως λέει το μάμπα, δεν είναι απαραίτητο να είναι και η Ανυα μαζί της...