kaloskaloskalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 672
- Πόντοι
- 311
φιλε ρωτα τηννιδια. Δεν προλαβαινω να την δω. Φευγει σαβατο...Με 170 ας τη χτυπαγε και νταλικα!!
Με 100 και το χοτελ δικο της ομως??
φιλε ρωτα τηννιδια. Δεν προλαβαινω να την δω. Φευγει σαβατο...Με 170 ας τη χτυπαγε και νταλικα!!
Με 100 και το χοτελ δικο της ομως??
Πες πες, αγάλι αγάλι γίνεται η αγουριδα μέλι
Εδω μόνο συζήτηση τίποτε άλλο Ετσι μου εγραψε οταν την ρωτησα
να φτιάξεις και μετα εχει πολλες εεεΚανένα όμορφο κορίτσι από μάμπα;
Καλώς ή κακώς δεν έχω λογαριασμό...
Eχεις κανονισει ραντεβου στα 100 ;;Το προφιλ ειναι δικο της ;;Προσέξτε αγαπούληδες να χαλασετε την Ανυα 100 το πολύ
Θα σας ζητήσει 140
Το προφίλ είναι δικό της. Και ναι μην κανονίσετε παραπάνω από 100 ευρώ. Είναι πραγματικά πολύ όμορφη κοπέλα. Οι φωτογραφίες την αδικούν νομίζω. Από κοντά είναι πιο όμορφη στο πρόσωπο.Eχεις κανονισει ραντεβου στα 100 ;;Το προφιλ ειναι δικο της ;;
Το προφίλ είναι δικό της. Και ναι μην κανονίσετε παραπάνω από 100 ευρώ. Είναι πραγματικά πολύ όμορφη κοπέλα. Οι φωτογραφίες την αδικούν νομίζω. Από κοντά είναι πιο όμορφη στο πρόσωπο.
Το προφίλ είναι δικό της. Και ναι μην κανονίσετε παραπάνω από 100 ευρώ. Είναι πραγματικά πολύ όμορφη κοπέλα. Οι φωτογραφίες την αδικούν νομίζω. Από κοντά είναι πιο όμορφη στο πρόσωπο.
γραφειατη φιλεμε αυτή έχει μιλήσει κανείς?
ναι σε 325 τελειωνει κατι αλλοΜπορώ να έχω τηλέφωνο;
Ευχαριστώ
Την κάψατε ήδη...
Μικρο το κακό η διάφορα τιμής ειναι κάνα 10 ευρώ το πολύ ,μεσώ mamba θα την έπαιρνες 100 + χοτελ, και στο γραφειο ειναι 130 με incall και καλύτερη επικοινωνία!Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους ....
δεν ξέρω αν την καψανε η τι εγινε, παντως εχει να μπει καμια βδομαδα στο μαμπα ....
Την καλήμερα μου φιλτατεΚαλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους ....
δεν ξέρω αν την καψανε η τι εγινε, παντως εχει να μπει καμια βδομαδα στο μαμπα ....