TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
δες εδωΕχει καποιος δοκιμασει Μικυ 23...?
δες εδωΕχει καποιος δοκιμασει Μικυ 23...?
Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουριδα μέλι....Πάντως αυτή η natalia38 με παιδεύει. Δεν νομίζω να ξέρει και η ίδια τι θέλει.
Τουλάχιστον η κατάληξη θα είναι κάτι που αξίζει;Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουριδα μέλι....
Υπομονή
Τί να σου πω. Δεν έχω ιδέα. Άλλωστε αυτό είναι υποκειμενικό. Αν τύχει και είστε και οι δύο στα πάνω σας. Τότε σίγουρα θα περάσεις καλά.Τουλάχιστον η κατάληξη θα είναι κάτι που αξίζει;
ψαχνω Alla απο μαμπα,εχει χαθει ξερει κανεις κατι?
αχαρτογράφητα νερά ακόμη ;)Για αυτό κάτι ξέρουμε??
Άμα στο δώσει κάποιος θα το ήθελα και εγώ. Αν κ δεν νομίζω..Καλημερα.. Το τηλ της Κατερινας αν μπορει καποιος?? Ευχαριστω!!
Το δινει μονο η ιδία και απο οσο ξερω μπαινει κατα καιρους στο mambaΆμα στο δώσει κάποιος θα το ήθελα και εγώ. Αν κ δεν νομίζω..
Είμαι εξωτερικό και δεν μπορώ να της μιλησω απο μαμπαΤο δινει μονο η ιδία και απο οσο ξερω μπαινει κατα καιρους στο mamba
παιχτη επειδη εισαι εξωτερικο δεν μπορεις να μιλησεις ε τοτε τι το θες το τηλεφωνο οταν ερθεις ελλαδα μιλας μαζι της ;) η κοπελα βρισκεται στην ελλαδα το τσεκαρα ;)Είμαι εξωτερικό και δεν μπορώ να της μιλησω απο μαμπα
Μωρέ ναι, συμφωνώ μαζί σου. Σε μερικές μέρες θα είμαι πίσω, αλλά δεν θα είμαι πανω απο δυο μέρες Αθήνα.Ε, δεν πρέπει να κάνω το κονέ λίγο νωρίτερα, να δω τί θέλει και τί προσφέρει;παιχτη επειδη εισαι εξωτερικο δεν μπορεις να μιλησεις ε τοτε τι το θες το τηλεφωνο οταν ερθεις ελλαδα μιλας μαζι της ;) η κοπελα βρισκεται στην ελλαδα το τσεκαρα ;)
εγω ομως δεν συμφωνώ ακουσε παιχτη σε οποιαδηποτε χωρα αυτου του πλανητη να εισαι και να εχεις της προϋποθέσεις(ιντερνετ) ;) μπορεις να μπεις να συνδεθεις να μιλησεις ;) τα παντα ολα λεμε καλη αποκριά απο την CopacabanaΜωρέ ναι, συμφωνώ μαζί σου. Σε μερικές μέρες θα είμαι πίσω, αλλά δεν θα είμαι πανω απο δυο μέρες Αθήνα.Ε, δεν πρέπει να κάνω το κονέ λίγο νωρίτερα, να δω τί θέλει και τί προσφέρει;