cosgeor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 75
- Πόντοι
- 231
Ζητάει 20 ευρώ κάρτα ..για να προχωρήσει μετά
Ποτέ δηλαδή.. χαχα
Το ίδιο είπε και σε μένα.... Ακόμα γελάω!
Ζητάει 20 ευρώ κάρτα ..για να προχωρήσει μετά
Ποτέ δηλαδή.. χαχα
τα οικονομικά με αυτές, εάν θες λεσβιακο έχει άλλη κοπέλα bisexual για να φέρει μαζί ή όποια γλύφει και πηδιετε μέχρι θανατου, εάν δεν χυσει η ΙΒΑ δεν ξεκολλάει από πάνω της. Α και. Ην ξεχάσω η ΣΊΑ κάνει και squirting.Πόσο πήγε?
Έχω πάρει Ιβανκα με αδύνατη φίλη, δεν θυμάμαι εάν την έλεγαν Αναστασία στα 100 μια φορά σεξ
Καλά ήταν, όχι κάτι που θα σου έμενε αξέχαστο, έλειπε κ το λεσβιακό μεταξύ τους
Αναστασία, ή Νάνσυ τη λένε. Διαλέγεις, και παίρνεις ποιό όνομα σου αρέσει.Πόσο πήγε?
Έχω πάρει Ιβανκα με αδύνατη φίλη, δεν θυμάμαι εάν την έλεγαν Αναστασία στα 100 μια φορά σεξ
Καλά ήταν, όχι κάτι που θα σου έμενε αξέχαστο, έλειπε κ το λεσβιακό μεταξύ τους
ειδες ;) και εγω με την λανα εχω περασει παντα καλα ;) παρε την alla την φιλη της ;)
Εχει καποιος δοκιμασει Μικυ 23...?
Ελληνίς μάλιστα..... ;)τα οικονομικά με αυτές, εάν θες λεσβιακο έχει άλλη κοπέλα bisexual για να φέρει μαζί ή όποια γλύφει και πηδιετε μέχρι θανατου, εάν δεν χυσει η ΙΒΑ δεν ξεκολλάει από πάνω της. Α και. Ην ξεχάσω η ΣΊΑ κάνει και squirting.
Ελληνίς μάλιστα..... ;)
Ε, αρκετά λιγότερο.....ολες εκει κοντα στην ιδια ηλικια ειναι με Ιβανκα?
Εδώ είσαι...Μπορείς να με βοηθήσεις με τη Λάνα? Ψάχνω παλιές παραθέσεις, αλλά link με φωτό δε βρίσκω...
Ε, αρκετά λιγότερο.....
φωτο εεε ειδικοτητα μου ;)Μπορείς να με βοηθήσεις με τη Λάνα? Ψάχνω παλιές παραθέσεις, αλλά link με φωτό δε βρίσκω...
ρε φιλαρακι να μην βοηθησουμε κανα συναγωνιστη που θελει να περασει καλα ;) αμαρτια ειναιΡε Τάσο εγκυκλοπαίδεια είσαι άρχοντα.
ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε φιλε ;) αλλοι γουσταρουν τα μιλφονια ;) αλλοι τα πιο νεαρα κορμιαΣε αυτό έχεις δίκιο κ να πω ότι κ εμένα με έχεις βοηθήσει αν κ έχουμε διαφορετικο target group... Βέβαια είμαστε αγαπουληδες ...