kostas5396795698
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2013
- Like
- 123
- Πόντοι
- 1
Αν είναι τόσο πουτανα όσο φαίνεται στο προφίλ που έχει σαν Tzoulia, δέχομαι και τον κωλοχαρακτηρα της..
δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες ;) εγω θα την χαρακτηριζα λιγο κουκου εμενα με αποκλεισε ετσι χωρις κατι αλλο εγω αρχισα φιλικη ζησητηση πρωτα και στο τελος τα περι σεξ. Συνηθος ετσι κανω. Αλλες βεβαια με αποκλειουν κατευθειαν η μου δινουν κατευθειαν τιμη να καταλαβω.
Tassos 25 Ιουλίου 2015, 7:43
timh kai aplo???
Tassos 25 Ιουλίου 2015, 8:44
KAMMIA FOTO EXEIS
Tassos 25 Ιουλίου 2015, 13:36
LOIPON YPARXEI FOTO DIKIA SOY
Lia 25 Ιουλίου 2015, 23:35
100, kano stomat. erota, Kai erota!
Tassos 26 Ιουλίου 2015, 7:54
poly kalh απαντηση *y**y**y**y*
Tassos 26 Ιουλίου 2015, 7:54
ΚΑΜΙΑ ΦΟΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ
Lia 26 Ιουλίου 2015, 13:20
Den stilno fotografies
Tassos 26 Ιουλίου 2015, 13:31
OK MIA PERIGRAΦΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ
Συνηθως οσες ειναι του επαγγελματος το ξεκαθαριζουν απο την αρχη...εγω αρχισα φιλικη ζησητηση πρωτα και στο τελος τα περι σεξ. Συνηθος ετσι κανω. Αλλες βεβαια με αποκλειουν κατευθειαν η μου δινουν κατευθειαν τιμη να καταλαβω
Ευτυχώς που δεν είμαι 26-35 Κ δεν κινδυνεύω..χαχαχα
Μαγκες μην μπειτε στον κοπο και χασετε το χρονο σας πουστης ειναι
Είχαμε μιλήσει πιο παλιά. Δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με το άθλημα. Εκτός και αν υπάρχει συναγωνιστής με άλλη γνώμη.
αλλος τροπος περα απο μαμπα δεν υπαρχει?Σωστά τα λέτε , το κορίτσι είναι υπέροχο , άλλα επιβάλετε κάποιος να παίρνει μαζί του και αδιάβροχο , καθώς έχω μετρήσει και πάνω από 20 squirt μαζί της με εκτίναξη μέχρι το πρόσωπο .
προχθες την ξαπλωσε καποιος για δες εβαλε κριτικη
Μυστήριοη μανδαμ? του αθληματος?
George δίνει κ λωκο;;Φιλοι και συναγωνιστες !! Σημερινη συναντηση με την Ολιβια όπως αποκαλείται η νεαρα..! Θα ξεκινησω με το [ πιο αματεουρ πεθαίνεις], εμφανησιακα είναι όπως την βλέπουμε στις φωτο του μαμπα, μπαμπατσικο σωμα με λιγα ειπλεον κιλα, ωραιο και σφιχτο στηθος.Αρκετα καλη στην επικοινωνια παρολλο που ειχε αγχος και της φαινεται αυτό, εμενα δεν με χαλαει καθολου.. ισα ισα θα λεγα πως με φτιαχνει κιολας! Στο αγωνα τωρα, ελαχιστη συμμετοχη από πλευρα της , πηρα από την αρχη τα ηνια εγω και απολαυσα ένα στενο και πολύ υγρο μουνακι! Δεν λεει όχι σε κατι και θελει και αυτή να περασει οσο μπορει καλυτερα... Κοστος 80 ευρω για μια ωρα . Για ραντεβού μονο μαζι της μεσω μαμπα...Καλα να περναμε!!
Μάλλον δίκιο έχεις, δεν μου απάντησε καθόλουΕίχαμε μιλήσει πιο παλιά. Δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με το άθλημα. Εκτός και αν υπάρχει συναγωνιστής με άλλη γνώμη.
EΓια αυτή ψήνομαι
Κλασικό σεξ, στοματικό σεξ χωρίς προφυλακτικό και πρωκτικό σεξ 50 €, σε χώρο της. Έχει δοκιμάσει κανείς? Αξίζει?
Εχει αναφερθεί παλιότερα ...Ιουλία.....οχι κατι το ιδιαίτερο....Για αυτή ψήνομαι
Κλασικό σεξ, στοματικό σεξ χωρίς προφυλακτικό και πρωκτικό σεξ 50 €, σε χώρο της. Έχει δοκιμάσει κανείς? Αξίζει?
...κρατα μικρό καλάθι....Τώρα που θα έρθω Αθήνα θα επιδιώξω να την συναντήσω και θα ενημερώσω ...εχω όμως ακούσει τα καλύτερα.
Κάτι για 80 κιλά λέει.η μανδαμ? του αθληματος?