giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.074
- Πόντοι
- 1.706
Χαχαχαπαναγια μου,σκιαζομαι.
Χαχαχαπαναγια μου,σκιαζομαι.
Δεν μας δινεις ναι το προφιλ σου στο μαμβα να σε ξερουμε ποια εισαι για οσους ενδιαφερονται ;) (πρόκοψαν) άγνωστη και μυστήρια call girlΑγόρια καλησπέρα, σε όσους μου έδωσαν μέιλ, μόλις σας έστειλα. Φιλουρες
δωκιμασε την Lia 35
Άλλη μια δημοφιλής που δεν μπορούμε να στειλουμε μήνυμα...ξερει κάνεις κάτι παραπάνω?
Έχεις πάρει; Τι λέει γιατί δεν μου απάντησε εμέναδωκιμασε την Lia 35
δωκιμασε την Lia 35
τόσο καλή η lia??? Ζητάει 100 παντωςΈχεις πάρει; Τι λέει γιατί δεν μου απάντησε εμένα
Link για Lia 35;δωκιμασε την Lia 35
κατσε. Να μην παρεξηγηθω. Στο επιπεδο της ομιλιας ειμαι προς το παρον. Και φωτος. Αλλα η επικοινωνια πολυ καλη, ουτε ξινη ουτε κουτοπονηρη και ειλικρινηςτόσο καλή η lia??? Ζητάει 100 παντως
Είναι η φώτο που έχει και σαν Tzoulia ή καμιά σχέση;Εγώ πάντως που ειδα κ φώτο δεν ειδα κάτι που αξίζει 100αρι
δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες ;) εγω θα την χαρακτηριζα λιγο κουκου εμενα με αποκλεισε ετσι χωρις κατι αλλοκατσε. Να μην παρεξηγηθω. Στο επιπεδο της ομιλιας ειμαι προς το παρον. Και φωτος. Αλλα η επικοινωνια πολυ καλη, ουτε ξινη ουτε κουτοπονηρη και ειλικρινης
Η συζήτηση ξεκίνησε από μια Tzoulia που στην πορεία έγινε Lia 35. Δες λίγο πιο πάνω.Tzoulia???.?
εχει περασει καιρος μπορει να εχει αλαξει τωραδεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες ;) εγω θα την χαρακτηριζα λιγο κουκου εμενα με αποκλεισε ετσι χωρις κατι αλλο
Tassos 25 Ιουλίου 2015, 7:43
timh kai aplo???
Tassos 25 Ιουλίου 2015, 8:44
KAMMIA FOTO EXEIS
Tassos 25 Ιουλίου 2015, 13:36
LOIPON YPARXEI FOTO DIKIA SOY
Lia 25 Ιουλίου 2015, 23:35
100, kano stomat. erota, Kai erota!
Tassos 26 Ιουλίου 2015, 7:54
poly kalh απαντηση *y**y**y**y*
Tassos 26 Ιουλίου 2015, 7:54
ΚΑΜΙΑ ΦΟΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ
Lia 26 Ιουλίου 2015, 13:20
Den stilno fotografies
Tassos 26 Ιουλίου 2015, 13:31
OK MIA PERIGRAΦΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ
μπορει απλος εγω αδελφε ειμαι της παλιας σχοληςεχει περασει καιρος μπορει να εχει αλαξει τωρα
και εγω συμφωνω μαζι σουμπορει απλος εγω αδελφε ειμαι της παλιας σχολης