TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
οι δυο απο την ομαδα σβετ συμπληρωσαμε ;) φτασαμε τα 250 ;) με υπολοιπο και για πιτογυραμπααα 250 ειπε
περισσευουν φραγκα μ αυτη
οι δυο απο την ομαδα σβετ συμπληρωσαμε ;) φτασαμε τα 250 ;) με υπολοιπο και για πιτογυραμπααα 250 ειπε
περισσευουν φραγκα μ αυτη
να δοκιμασεις βεβαια... αλλα λιγο να προσεξεις τον συνδυασμο...ντουετακια ε?
δεν εκπλησσομαι πλεον
οι δυο απο την ομαδα σβετ συμπληρωσαμε ;) φτασαμε τα 250 ;) με υπολοιπο και για πιτογυρα
να δοκιμασεις βεβαια... αλλα λιγο να προσεξεις τον συνδυασμο...
οι θειοι όμως κανουν τις εκπληξειςςς...μολις καποιος δει,τις κοπελες μονες τους,αρχιζουν τα ντουετα...
Υ.Γ.οι θειοι που δεν μπορουν τα ντουετα,παρακαλω πολυ να αποχωρησουν...
το σχολιο δεν πηγαινει σε σενα...πηγαινε σε αυτους που δεν κανουν ντουετα.αρα?..θειοι..οι θειοι όμως κανουν τις εκπληξειςςς...
τους ιδιους λεμε.... νομιζω χαχααατο σχολιο δεν πηγαινει σε σενα...πηγαινε σε αυτους που δεν κανουν ντουετα.αρα?..θειοι..
μολις καποιος δει,τις κοπελες μονες τους,αρχιζουν τα ντουετα...
Υ.Γ.οι θειοι που δεν μπορουν τα ντουετα,παρακαλω πολυ να αποχωρησουν...
αχχαχαχααχαχαχ......σπουδαιο κατορθωμα....ειπα δεν ειμαι για πολλα τετοια σαν τον Γιωργο που ειναι πολυβολο. κατι κανω ομως.
ΥΓ α στα διαλα ρε. κοινως φακ γιου που θα με πεις θειο
Εσυ μην μιλας. Μπηκες στην κλειτοριδα. Συγνωμη κληρωτιδα ηθελα να πωειπα δεν ειμαι για πολλα τετοια σαν τον Γιωργο που ειναι πολυβολο. κατι κανω ομως.
ΥΓ α στα διαλα ρε. κοινως φακ γιου που θα με πεις θειο
αχχαχαχααχαχαχ......σπουδαιο κατορθωμα....
Εσυ μην μιλας. Μπηκες στην κλειτοριδα. Συγνωμη κληρωτιδα ηθελα να πω
τι να σου κανω,που δεν μπορω να ποσταρω εδω,να σου πεσει το σαγονι.σεβομαι τις δεσποινιδες...οτι μπορουμε κανουμε ρε
δεν ειμαι σαν κι εσενα
Συγνωμη ρε ψηλε. Πως κανεις ετσι ? Μια φορα αφροδιτη εννοουσα . Τα αλλα σωστα εινια γραμμενα με ψηλα για σουβλακι η πουρμπουαρ στον Γιωργοδυο σε ρωταμε για την Αφρο. λεγε
εγω σε καμια κληρωση θα μπω..?Εσυ μην μιλας. Μπηκες στην κλειτοριδα. Συγνωμη κληρωτιδα ηθελα να πω
Συγνωμη ρε ψηλε. Πως κανεις ετσι ? Μια φορα αφροδιτη εννοουσα . Τα αλλα σωστα εινια γραμμενα με ψηλα για σουβλακι η πουρμπουαρ στον Γιωργο
αυριο το βραδυ εχει κλήρωση του lotto μπας και πληρώσεις και την δεη επιτελουςεγω σε καμια κληρωση θα μπω..?
γιεεεεεεεεεεε!!!!αυριο το βραδυ εχει κλήρωση του lotto μπας και πληρώσεις και την δεη επιτελους