TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
χωρις ρε ;) απο σεξ μια χαρα για τα 50 παντα .....Tasso η πίπα είναι χωρίς η με..;
χωρις ρε ;) απο σεξ μια χαρα για τα 50 παντα .....Tasso η πίπα είναι χωρίς η με..;
φυλής 104Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!! Η Μαρία blondie κάποια πληροφορία????
ευχαριστώ πολύ!!!!φυλής 104
αυτή είναι, αλλά μερικούς τους τρώει η τσέπη τους και θέλουν να πετάξουν τσάμπα λεφτά. Καλύτερα να τα φάνε σε σουβλάκιαΑυτή δεν είναι μια στα νότια προάστια που είχαν γραφτεί αρνητικά σχόλια πριν πολύ λίγο καιρό ή την μπερδεύω με κάποιαν άλλη; για δώσε αν δεν σου κάνει κόπο μια σύντομη αξιολόγησή της.
αλλη μια περιεργη περιπτωση....συναντηση στη γλυφαδα.....ψηλη κοπελα απλη,τιποτα ιδιαιτερο.....σωμα χαλαρο πολυ για τα 30 χρονια της.πιπα μηχανικη χωρις πολλα πολλα λες και τον ειχες βαλει σε τρομπα......επικυνδινο σημειο οτι μου ειπε πως μπορω να το κανω χωρις προφυλακτικο. της λεω δε φοβασαι μη κολλησεις τιποτα? η απαντηση της εδειχνε τασεις αυτοκτονιας......ταλαιπωρημνεη κοπελα απο ουκρανια......τσαμπα τα λεφτα.......100 ευρω δυο ωρες πραγματικα τραυματικες....το αποκορυφωμα ηταν οταν ξαφνικα σταματησε και αρχισε να ντυνεται γιατι πειναγε και ηθελε να παει να φαει!!!!!!!!!!απο τις φορες που εκετιμησα την αξια του πιτογυρου.....ας τα ετρωγα σουβλακια καλυτερα......
ωχ,ωχ..παμε να φυγουμεεεεεεεεε :thubsdown:επιβεβαιωνω την πληροφορία του Πετρου, ναι κανει ακαποτα μαμισια και απο μπροστα και απο πισω αρα ΜΑΚΡΥΑ
:oωχ,ωχ..παμε να φυγουμεεεεεεεεε :thubsdown:
επιβεβαιωνω την πληροφορία του Πετρου, ναι κανει ακαποτα μαμισια και απο μπροστα και απο πισω αρα ΜΑΚΡΥΑ
περαμαικος,μου μυριζεται..μας κοψανε και το νερο..πουλο...
:Sπεραμαικος,μου μυριζεται..μας κοψανε και το νερο..πουλο...
Θελει 250 ! ειπες τιποτε ?
επιβεβαιωνω την πληροφορία του Πετρου, ναι κανει ακαποτα μαμισια και απο μπροστα και απο πισω αρα ΜΑΚΡΥΑ
ξερεις ποσοι λαλακες υπαρχουν.....Κι όμως παρόλα αυτά δεν έχει ελεύθερη ώρα . Αν είναι δυνατόν...
μπορει να θελουν παρασημο που ξερεις :Sξερεις ποσοι λαλακες υπαρχουν.....
Πρέπει να γραφονται ολα για να προσεχουμε.. οποίος. Θελει να γινει Στρατηγός. Δικο του το προβλημαμπορει να θελουν παρασημο που ξερεις :S
Μπυρες , σουβλακια και καλη καρδια Παντως ακαποτο δεν ζητησε ουτε εγω ρωτησα . Τωρα αμα πειναει κανεις και κολοτουμπες κανειBrittania, καλημέρα. Όταν λες ψάρι, εννοείς πως είναι χειραγωγήσιμη δηλαδή; Άβγαλτη; Είναι 95% του γούστου μου αυτή η κοπέλα, αλλά αν είναι να έχει "μα-μου" ή να είναι παλτό στο κρεβάτι, προτιμώ να τα φάω σε μπύρες τα λεφτά.
Σκέψου ότι το άβυζη δεν μου είναι καν θέμα, αλλά όχι και έπιπλο. Ή ακόμη χειρότερα να κάνει γκρίνιες ή τη δύσκολη /παρθένα. Τηλέφωνο μου έδωσε η ίδια, και τα είπαμε στο viber.
Μπυρες , σουβλακια και καλη καρδια Παντως ακαποτο δεν ζητησε ουτε εγω ρωτησα . Τωρα αμα πειναει κανεις και κολοτουμπες κανει
μπορει να θελουν παρασημο που ξερεις :S