socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι αυτη?
εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι αυτη?
τελικα τα λετονακια τα δοκιμασε καποιος??
Αυτήν πρώτη φορά την βλέπω. Any info?
Μάλλον κάνεις χιούμορ..... ;)Αυτήν πρώτη φορά την βλέπω. Any info?
μηπως δοκιμασες πρωτος και μας τρολαρεις;τελικα τα λετονακια τα δοκιμασε καποιος??
τι λετονακια ρε?για πεστε μου και δωστε μου και εμενα.εσεις εχετε καβες πολλες.αντε δωστε και του γερου να γλειψει κοκαλακι.Χαχαχαχα, είσαι και βιαστικός! Προχθές έφτασαν μόλις. Εκτός κι αν σπάσεις εσύ το ρόδι.
μπα ... μην πέσουν από την αρχή στα δύσκολα .....Χαχαχαχα, είσαι και βιαστικός! Προχθές έφτασαν μόλις. Εκτός κι αν σπάσεις εσύ το ρόδι.
δεν τρολαρω , κάτσε πρώτα να δουν την Ακρόπολη και τα αλλά αξιοθέατα και έχω εγώ καιρό ....μηπως δοκιμασες πρωτος και μας τρολαρεις;
εσυ φίλε f δεν χρειάζεσαι κοκαλάκι αλλά όλο το ζωντανό !τι λετονακια ρε?για πεστε μου και δωστε μου και εμενα.εσεις εχετε καβες πολλες.αντε δωστε και του γερου να γλειψει κοκαλακι.
Αυτήν πρώτη φορά την βλέπω. Any info?
κατι τετοιο πρεπει να δουν για να καταλαβουν ελλαδα όχι ακροποληδεν τρολαρω , κάτσε πρώτα να δουν την Ακρόπολη και τα αλλά αξιοθέατα και έχω εγώ καιρό ....
εγω λέω πάντως στις γιορτές να τις πάω και ένα Δημακη να ρίξουν μερικά λουλούδια ! Όλη την κουλτούρα πρέπει να δουν για να ξανάρθουν ...ή να τα πουν στις επόμενες που είναι να έρθουν !κατι τετοιο πρεπει να δουν για να καταλαβουν ελλαδα όχι ακροπολη
Κι αν δεν σου ζητήσει ούτε 200 ευρώ, ούτε επιπλέον 80 και σου στείλει το διαβατήριο της κανονικά τι σημαίνει;Μην κανει κανεις μαλακια και στειλει ουτε 1 ευρω. Μολις της πεις οτι θα σου στειλω τα 200 αλλα θελω αριθμο διαγβατηριου , σου λεει οτι εχει ληξει και θελει αλλα 80 για την βιζα . Εκει πηρε ενα μεγαλοπρεπη πουλο.
όπως κ να χει εσυ στέλνεις ΜΟΝΟ εισιτήριο κ Οχι λεφτά ! Στη χειρότερη να κλαις τα 130-150 του εισιτηρίου που κανει το αλερετουρ του ΚιέβουΚι αν δεν σου ζητήσει ούτε 200 ευρώ, ούτε επιπλέον 80 και σου στείλει το διαβατήριο της κανονικά τι σημαίνει;
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!! Εννοείται πως δεν στέλνουμε χρήματα.όπως κ να χει εσυ στέλνεις ΜΟΝΟ εισιτήριο κ Οχι λεφτά ! Στη χειρότερη να κλαις τα 130-150 του εισιτηρίου που κανει το αλερετουρ του Κιέβου