maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
ειπαμε ο καθενας στα γουστα του εγω στις ξεχυλωμενες....κακο πραμα η χυλοπιτα αλλα ας παμε παρακατω
ξερουμε κατι;
αυτό είναι τραβελι
ειπαμε ο καθενας στα γουστα του εγω στις ξεχυλωμενες....κακο πραμα η χυλοπιτα αλλα ας παμε παρακατω
ξερουμε κατι;
τον πληγωεις τωρα μην του λες τετοια!!
μπορει να του αρεσει του τυπου αστον ρεειπαμε ο καθενας στα γουστα του εγω στις ξεχυλωμενες....
αυτό είναι τραβελι
εκανα λαθος επικοληση οποτε ακυρα όλα και επειδη τσιμπησαν καποιοι και βγαζουν χολη δε θα το συνεχισω παντωςΒεβαίως: "είμαι παθ τρανςς κ παίζω μπάλα μονο με. δωρακι"
Και ακόμα: "Θέλω να βρω: χορηγο ειμαι TR"
Θες και άλλα ή φτάνουν;
ειναι κακο αυτο??...αν ζήτησες συγνώμη μπορείς να συνεχίσεις το μπλα μπλα μήπως και καταφέρεις κάτι με αγάπες και λουλούδια....
Δες μήπως έχεις ενεργοποιήσει φίλτρα, ειδικά αν έισαι vip
[/quoteοχι φιλε τα εω απενεργοποιησει ολα τα φιλτρα και παλι δεν εμφανιζει τιποτα, πολλες απο τις κοπελες που μιλατε εδω τις βλεπω μονο οταν κανω κοπυ πειστ το λινκ που στελνετε.Δες μήπως έχεις ενεργοποιήσει φίλτρα, ειδικά αν έισαι vip
Δεν απαντάει φίλε στα μηνύματά τηςεκανα λαθος επικοληση οποτε ακυρα όλα και επειδη τσιμπησαν καποιοι και βγαζουν χολη δε θα το συνεχισω παντως
αυτην εννουσα
ευχαριστω πολυΔεν απαντάει φίλε στα μηνύματά της
80 μου ειπε αν λες για την μαρια,
σούπερ μιλφαρα τυπεεκανα λαθος επικοληση οποτε ακυρα όλα και επειδη τσιμπησαν καποιοι και βγαζουν χολη δε θα το συνεχισω παντως
αυτην εννουσα
από την τσαντίλα σου έκανες κοπή πειστ το λινκ από τα μυνήματα όχι από το προφίλτις ειπα καλημερα και με πλακωσε στα καριολικια, αν δεν την μπλοκαρα θα βριζομασταν ακομα, γουσταρει το βρισιδι απο οτι καταλαβα,
ενταξει... οπως το πιμι που σου στειλα... καταλαβαινεις τωρα ....από την τσαντίλα σου έκανες κοπή πειστ το λινκ από τα μυνήματα όχι από το προφίλ
ήθελα να ήξερα πια σου πέταξε τα μάτια εξω.. πια σκέψεις απόσυντονίσει... Πια είναι αυτή που σε αποτρελανε... Θέλω κ εγωενταξει... οπως το πιμι που σου στειλα... καταλαβαινεις τωρα ....
μπες στο μαμπα ουκρανιας και θα δεις τι θα παθεις, εχω καει τελειως, οι μισες σου απαντανε στα μηνυματα που τους στελνεις, αλλα εσυ δεν εισαι βιπ οποτε δεν μπορεις να δεις, φιλε μιλαμε για μιλουνια ειναι αμετρητες μουναρες που ψαχνουν αντρα, νιωθω σαν λυκος που μπηκε στο μαντριήθελα να ήξερα πια σου πέταξε τα μάτια εξω.. πια σκέψεις απόσυντονίσει... Πια είναι αυτή που σε αποτρελανε... Θέλω κ εγω
αν θες βλέπεις εσύ πως λες να είχα γνωρίσει την άλλη ;)μπες στο μαμπα ουκρανιας και θα δεις τι θα παθεις, εχω καει τελειως, οι μισες σου απαντανε στα μηνυματα που τους στελνεις, αλλα εσυ δεν εισαι βιπ οποτε δεν μπορεις να δεις, φιλε μιλαμε για μιλουνια ειναι αμετρητες μουναρες που ψαχνουν αντρα, νιωθω σαν λυκος που μπηκε στο μαντρι
εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι αυτη?
Μπορεί κάποιος συναθλητής να μου στείλει inbox τον αριθμό της ;
εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι αυτη?
ουδεμία σχεσηεγω γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι αυτη?