GIORGOSPRIV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2017
- Like
- 1.714
- Πόντοι
- 216
μηπως στους άλλους πάει η Ξανθια Κατερίνα ....η καινούργια ...χαχαααασημερινη συναντηση....κοκκινομαλλα.
μηπως στους άλλους πάει η Ξανθια Κατερίνα ....η καινούργια ...χαχαααασημερινη συναντηση....κοκκινομαλλα.
Ε, ναι. Αν όντως το Κατερινάκι έγινε ξανθό, είναι κάτι το καινούργιο πλέον.....Σωστά.μηπως στους άλλους πάει η Ξανθια Κατερίνα ....η καινούργια ...χαχαααα
μηπως φιλε ο δρακος δεν εβγαζε φωτιες ;)μηπως στους άλλους πάει η Ξανθια Κατερίνα ....η καινούργια ...χαχαααα
Συνάδελφε!!!
δεν κανει τετοια λαθη το κοριτσι... κοκκινομαλλα είναι! Βεβαια μπορει να βαζει και καμμια περουκα, ετσι για ανθρώπους με ιδιαιτερα γουστα....Ε, ναι. Αν όντως το Κατερινάκι έγινε ξανθό, είναι κάτι το καινούργιο πλέον.....Σωστά.
όπα το κατερινακι και περούκες σε λιγο θα πετάξει κανένα ματζαφλάρι γιατι κάποιοι το χρειάζονται μου φαίνεται ;)δεν κανει τετοια λαθη το κοριτσι... κοκκινομαλλα είναι! Βεβαια μπορει να βαζει και καμμια περουκα, ετσι για ανθρώπους με ιδιαιτερα γουστα....
αν είναι από αυτά με την ζωνη .... χρειαζονται πλεον σε πολλες σουφρες...όπα το κατερινακι και περούκες σε λιγο θα πετάξει κανένα ματζαφλάρι γιατι κάποιοι το χρειάζονται μου φαίνεται ;)
4 πμ κ μου ζητανε το τηλ της πορνοσταρ ....
ρε πατε καλα?
αυτό καταλαβατε με το εμοτικον
μπορειτε να σκεφτητε λιγο?
ελεος
βεβαια με εμενα ειχε επικοινωνία (48) ;) αλλά εγω δεν έκανα τελικά το ραντεβου ...Κι εμένα άλλα 2 πμ, μπορεί κι από τους ίδιους με σένα.
Όσο γι' αυτό που λες περί σκέψης, αυτό προϋποθέτει μυαλό, κι αυτό φαίνεται ότι δεν είναι το δυνατό σημείο κάποιων από εδώ μέσα, τι να πω; Και για να το κάνω πιο λιανά, γιατί θα παρεξηγηθούν κιόλας, όταν η κοπέλα (η πορνοστάρ) δηλώνει στο προφίλ της ότι θέλει να συναντήσει άτομα μέχρι 35 χρονών, κι εγώ βγαίνω και γράφω ότι την έχω ξεπεράσει εδώ και καιρό αυτή την ηλικία κλπ, το λογικό συμπέρασμα είναι ότι εγώ δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω μαζί της κι ότι φυσικά δεν έχω και το τηλ. της. Αλλά είπαμε, αυτό ισχύει για κάποιον νοήμονα άνθρωπο. Αυτά. I rest my case.
βεβαια με εμενα ειχε επικοινωνία (48) ;) αλλά εγω δεν έκανα τελικά το ραντεβου ...
αστο φιλε ραντεβου δεν κάνω απλός τον σεπτεμβρη γουσταρα φάση ;) μολις ειδα ομως της ταινίες ξενέρωσαΕσένα τώρα, άμα σου πω ότι σε τρώει ο κ...λος σου να σου έρθουν βροχή τα pm για το τηλ. της, θα μου παρεξηγηθείς; Και υποθέτω ότι αυτό με τα 35 ως όριο πρέπει να το έβαλε εκ των υστέρων, στην αρχή δεν πρέπει να το είχε, ή κάνω λάθος; Όσο για το ότι δεν έκανες το ραντεβού, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, άσε που ποτέ δεν είναι αργά
Εγώ με τον 53χρονο πούτσο μου μιά χαρά της έσκισα το σουφρίδι...
Τι 35 τι 53; Και τό 3 και το 5 διαθέτω...
Σωστος ο παιχτης!καταλαβες τιποτα?φαινεται αρκετα δουλεμενος ο κωλος τηςΕγώ με τον 53χρονο πούτσο μου μιά χαρά της έσκισα το σουφρίδι...
Τι 35 τι 53; Και τό 3 και το 5 διαθέτω...
Μίλησα μαζι της και ήθελα να την συναντήσω αλλα μόλις είδα τις ταινίες ξενέρωσα και εγώ . πολυ δουλεμένει . απο παντου .... Εμένα μου είπε οτι φεύγει τετάρτη και οτι άν θέλω ραντεβού μεχρι τότε .αστο φιλε ραντεβου δεν κάνω απλός τον σεπτεμβρη γουσταρα φάση ;) μολις ειδα ομως της ταινίες ξενέρωσα
Πάντως πρώτος τη ξεκολιασε ο chicharito κ μετα όλοι οι άλλοι σας, να τα λέμε κ αυτά...
τι πουστης εισαι...?βεβαια με εμενα ειχε επικοινωνία (48) ;) αλλά εγω δεν έκανα τελικά το ραντεβου ...