TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
στην κατερινα εγω ποτε δεν εχω κατσει μια ωρα ειναι plus70 είπε συνεπώς μια ωρα
στην κατερινα εγω ποτε δεν εχω κατσει μια ωρα ειναι plus70 είπε συνεπώς μια ωρα
γιατι πρεπει να ξερει μια πουτανα οτι εγω ειμαι ο ταδε που γραφω σε αυτο το σαιτ?
Ακόμα ένας συναγωνιστής στο "πάνθεον" των (απόλυτα) ευχαριστημένων..... ;)Επιτελους συναντηση με Κατερινα .. εμεινα απολυτα ευχαριστημένος είναι ότι ποιο vfm εχω εγω γνωρίσει ηλικια/κορμι/καθαριοτητα/συμπεριιφορα/πρόγραμμα σουπερ στα 70 ευρακια είναι μια χαρα και θα την βαλω πανω πανω στην λιστα μου .
Για να τσεκάρει σχόλια και κριτικές και να αποφασίσει αν και τι έκπτωση θα σου κάνει.
Για να τσεκάρει σχόλια και κριτικές και να αποφασίσει αν και τι έκπτωση θα σου κάνει.
Εγώ θα της άνοιγα το κωλαντερο στα 2..μια πονηρη... με εβαλε να ανοιξω το λαπ τοπ οταν συναντηθηκαμε σπιτι μου για να δει αν μπαινω στο μπουρδελα. κομ εγω τις ανοιξα το μοζιλα για να βεβαιωθει οτι δεν μπαινω... ενω στο σαιτ μπαινω απο αλλον περιηγητη.
μια πονηρη... με εβαλε να ανοιξω το λαπ τοπ οταν συναντηθηκαμε σπιτι μου για να δει αν μπαινω στο μπουρδελα. κομ εγω τις ανοιξα το μοζιλα για να βεβαιωθει οτι δεν μπαινω... ενω στο σαιτ μπαινω απο αλλον περιηγητη.
Ε ρε που παμε
Να δινουμε αναφορα στην.καθε πληρωμενη???
Βρε ξου
δεν εδωσε κανεις φιλε μου αναφορα, δεν ειμαι κανα παιδακι, πιστεψε με. ηθελα και το ανοιξα, το πιο ευκολο για μενα ηταν να τις πω σαλτα γαμισου, αλλα δεν το εκανα γιατι η ολη φαση ηταν σε φιλικο κλιμα.
θα με φτιαξεις με τηλ?....Και λοιπόν το Κατερινάκι έχει ένα μουνάκι να το πιεις στο ποτήρι...