maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
βλεπω να το σβηνω το προφιλμην προκαλείς...
βλεπω να το σβηνω το προφιλμην προκαλείς...
οποτε βαρεθείτε μας λέτε κ μας έτσι μάστορα;Εγώ ξέρω πάντως ότι αν είχες λουλουδαδικο, οι κοπέλες θα κάνανε ουρά...
οι δικές σου πορνοιστορίες θα σβήσουν τα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη...βλεπω να το σβηνω το προφιλ
πες τα αυτοι θα με βγαλουν στο σφυριοποτε βαρεθείτε μας λέτε κ μας έτσι μάστορα;
Dale daleeeeeee
εγω δεν εχω ιστοριες φιλε εχω μονο αναμνήσειςοι δικές σου πορνοιστορίες θα σβήσουν τα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη...
στο διόρθωσα...πες τα αυτή θα με βγαλουν στοκλαρίσφυρι
επειδή δεν εχω το λεξικο κοντα το νταλε νταλε τι είναι?Κύριοι επειδή το θέμα ξεχειλωσε, πίσω στην ενημέρωση....
Υ. Γ. Φακ γιου εσύ..... Νταλε Νταλε και Νταρι Νταρι....
Μάικ?...... Σοβαρεψου!επειδή δεν εχω το λεξικο κοντα το νταλε νταλε τι είναι?
το νταρι νταρι το ξερω
στο εδωλειο θα με καψουνστο διόρθωσα...
Τι σημαίνει αυτό? σε κάποιες το κρύβει και σε κάποιες άλλες όχι... αλλά έψαξαγιατί κρύβει σε κάποιες φωτογραφίες το πρόσωπο...?
στη φωτό που κρύβει πρόσωπο μου κανει φωτογράφιση απο κατάστημα πάντως. Κάποιο λαγωνικό που να εχει πετύχει τη φωτο κάπου...;Τι σημαίνει αυτό? σε κάποιες το κρύβει και σε κάποιες άλλες όχι... αλλά έψαξα
για τις φώτο της στο google και δεν τις βρήκε πουθενά αλλού... αυτό σημαίνει ότι είναι αληθινές?
Έλα ρε γκρινιάρη καλή είναι κ η πλάκα που κ που στο κάτω κάτω μέσα από το μπαμπά έχουν βγει διαμάντια το που έχει ξεπέσει τώρα φταίμε κι εμείςΟ τίτλος του θέματος μάλλον πρέπει να αλλάξει,το ερώτημα έχει απαντηθεί...τα ίδια και τα ίδια συνέχεια!!! Οκ,για χαβαλε καλο ειναι...
Με μπάναρε η βλαμμένη.καλησπέρα...
για αυτή ξέρει κανείς τίποτα? ζητάει 150€
τηλέφωνο σε πμ μπορείς να στείλεις;Με μπάναρε η βλαμμένη.
Στα άλλα νέα της ημέρας
Natalie 32 από Ουκρανία, μιλάει μέτρια Αγγλικά φίλε το τηλέφωνο της μπορείς να μου στείλεις;
Η τιμή εξαρτάται από το πρόγραμμα. Για 1,5 ώρα όλα εκτός άναλ θέλει 150€ (ζούμε την εποχή των 150).
Καλές φωτό είδα στο viber, βυζί 3αρι, μπουτού καμπυλόγραμμη, 1,70 ύψος.
Εμένα με ρώτησε πόσο δίνω, της είπα 80 και δεν μου αρνήθηκε. Για μία ώρα να συμπληρώσω. Σε ερώτηση για πρωκτικό μου απάντησε "no way" . Άλλος φίλος αν θυμάμαι καλά είπε κάτι για 60 ευρώ. Και να πω την αλήθεια το θεωρώ απολύτως "σωστό" το 60αρι αν σκεφτεί κανείς ότι η Liza, Μαρία Μολδαβη και Άντζελα 007 παίρνουν 80.Με μπάναρε η βλαμμένη.
Στα άλλα νέα της ημέρας
Natalie 32 από Ουκρανία, μιλάει μέτρια Αγγλικά
Η τιμή εξαρτάται από το πρόγραμμα. Για 1,5 ώρα όλα εκτός άναλ θέλει 150€ (ζούμε την εποχή των 150).
Καλές φωτό είδα στο viber, βυζί 3αρι, μπουτού καμπυλόγραμμη, 1,70 ύψος.
Τελικά έκλεισα ραντεβού σήμερα και έσκασε μια τυπισα καμια σχέση με τις φώτο και την έστειλα... και όταν της είπα να φύγει γιατί δεν έχει σχέση με τις φώτο μου είπε ότι είναι δικές της... σε μια άλλη ζωή μάλλον...καλησπέρα...
για αυτή ξέρει κανείς τίποτα? ζητάει 150€
Σωστός. Αν αποφασίσω, θα της προτείνω 70/ώρα και βλέπουμε.Εμένα με ρώτησε πόσο δίνω, της είπα 80 και δεν μου αρνήθηκε. Για μία ώρα να συμπληρώσω. Σε ερώτηση για πρωκτικό μου απάντησε "no way" . Άλλος φίλος αν θυμάμαι καλά είπε κάτι για 60 ευρώ. Και να πω την αλήθεια το θεωρώ απολύτως "σωστό" το 60αρι αν σκεφτεί κανείς ότι η Liza, Μαρία Μολδαβη και Άντζελα 007 παίρνουν 80.