spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
και τα δύο...της ποτίζει η ντελίβερι της κάνει...?
και τα δύο...της ποτίζει η ντελίβερι της κάνει...?
στο Πέραμα πήγε, γιατί είχε κόψει το νερό.και μετά βουρ για Χαιδαρι..
τι να κανω ρε παππους πραμα?Αφού ήρθες, έκανες και τίποτα η τσάμπα πέρα δώθε?
ασε ρε εχει κοψει το νερο η ευδαπτης ποτίζει η ντελίβερι της κάνει...?
με επαναφορά είναι...τι να κανω ρε παππους πραμα?
όχι να είμαι ειλικρινης ειχε ξυγηθει ωραια η κοπελα
αλλα το που μπορει να φτασει η μαλακια του καθενος δεν λεγετε
λες αν τους φερουμε κανα τηγανι στο κεφαλι να κανουν reset?με επαναφορά είναι...
οι εμπειριες του δον ζουαν του επαγγελματος ;)της ποτίζει η ντελίβερι της κάνει...?
φυλε ωρες ωρες είναι γαμησε τα...οι εμπειριες του δον ζουαν του επαγγελματος ;)
είδε εσένα ρε και έβαλε τα καλά της...φυλε ωρες ωρες είναι γαμησε τα...
δουλευα σε έναν αλουμινα καποτε εχουμε παει να βαλουμε 2 παραθυρα
κ σκαει μυτη η άλλη χωρις εσώρουχα με ασπρο διαφανες κ ανοιηει την πορτα
κ ολη την ωρα να μας ερχετε να ρωτάει αν θελουμε κατι κ να εχουμε έναν παπαρα για αφεντικο κ να μας λεει αν κοιτάξετε απολυθήκατε δεν θα μου χαλασετε το ονομα του μαγαζιου κοντεψα να φουνταρω από τον τεταρτο τοτε
είμαι παιδαρος να μην το πενευτωείδε εσένα ρε και έβαλε τα καλά της...
Ρε Μλκ, Ήμαρτον με το βιογραφικό σου... Κάνενα ριβιου θα γράψεις η θα μας λες για την δουλειά?φυλε ωρες ωρες είναι γαμησε τα...
δουλευα σε έναν αλουμινα καποτε εχουμε παει να βαλουμε 2 παραθυρα
κ σκαει μυτη η άλλη χωρις εσώρουχα με ασπρο διαφανες κ ανοιηει την πορτα
κ ολη την ωρα να μας ερχετε να ρωτάει αν θελουμε κατι κ να εχουμε έναν παπαρα για αφεντικο κ να μας λεει αν κοιτάξετε απολυθήκατε δεν θα μου χαλασετε το ονομα του μαγαζιου κοντεψα να φουνταρω από τον τεταρτο τοτε
είμαι παιδαρος να μην το πενευτω
2 μετρα αντρας παρα 1,50
τι να γραψω εγω ρε φιλε ? παραπονο δεν εχω από κανενα κοριτσι ειμαι αλουνου παπα ευαγγελειο όπως φερομαι μου φερονταιΡε Μλκ, Ήμαρτον με το βιογραφικό σου... Κάνενα ριβιου θα γράψεις η θα μας λες για την δουλειά?
γραψε τα απομνημονεύματά σου ρε ;)τι να γραψω εγω ρε φιλε ? παραπονο δεν εχω από κανενα κοριτσι ειμαι αλουνου παπα ευαγγελειο όπως φερομαι μου φερονται
γιατί κρύβει σε κάποιες φωτογραφίες το πρόσωπο...?καλησπέρα...
για αυτή ξέρει κανείς τίποτα? ζητάει 150€
μην προκαλεις γιατι βλεπω να σηκωνετε κριτικη για μενα κ να με βγαλου danger alertγραψε τα απομνημονεύματά σου ρε ;)
Εγώ ξέρω πάντως ότι αν είχες λουλουδαδικο, οι κοπέλες θα κάνανε ουρά...τι να γραψω εγω ρε φιλε ? παραπονο δεν εχω από κανενα κοριτσι ειμαι αλουνου παπα ευαγγελειο όπως φερομαι μου φερονται
μην προκαλείς...μην προκαλεις γιατι βλεπω να σηκωνετε κριτικη για μενα κ να με βγαλου danger alert
αγορι μου ένα λουλουδι από μενα είναι σαν ακριβο κοσμημα από εσεναΕγώ ξέρω πάντως ότι αν είχες λουλουδαδικο, οι κοπέλες θα κάνανε ουρά...