TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
η αναστασια η πιτσιρικα που διεμενε στο ελληνις 22 year πριν το κλειση το εκανε Miolania, 22Είναι καμία γνωστή με άλλο προφίλ;;;
η αναστασια η πιτσιρικα που διεμενε στο ελληνις 22 year πριν το κλειση το εκανε Miolania, 22Είναι καμία γνωστή με άλλο προφίλ;;;
νεολαια τι να πεις....σιγά σιγά ξεψάρωσε κοψαμε και το όνομα μια χαρά ;) να δούμε και τι ταρίφα θα ζητάει τώρα.....
μιλησε 120 αρχισε τα +20 είδες η μαθήτρια Guru ;)
Στέλνει ψεύτικες φώτο τότε, είσαι σίγουρος;η αναστασια η πιτσιρικα που διεμενε στο ελληνις 22 year πριν το κλειση το εκανε Miolania, 22
ωραιες φωτο μου εστειλε ξυπνησε ρε η μάλλον την ξυπνησαννεολαια τι να πεις....
Υ.Γ.θα πηγε γυμνασιο τωρα,γιαυτο..
τσου πραγματικες ειναι ;)Στέλνει ψεύτικες φώτο τότε, είσαι σίγουρος;
Τι να πω, δεν την είχα συναντήσει με το άλλο προφίλ αλλά οι περιγραφές που είχα διαβάσει δεν συνάδουντσου πραγματικες ειναι ;)
την συναντησα και την ξερω φιλε ;) οι περιγραφες δεν ελεγαν κατι αλλο αν θυμαμαι καλαΤι να πω, δεν την είχα συναντήσει με το άλλο προφίλ αλλά οι περιγραφές που είχα διαβάσει δεν συνάδουν
Αφού είσαι σίγουρος όμως τότε μπράβο στον φωτογράφο
Οκ είναι πιθανό να θυμάμαι λάθος, τι δώρο ήθελε τότε;την συναντησα και την ξερω φιλε ;) οι περιγραφες δεν ελεγαν κατι αλλο αν θυμαμαι καλα
εξαρταται όπου σε επιανε απο 80 εως 120Οκ είναι πιθανό να θυμάμαι λάθος, τι δώρο ήθελε τότε;
μου στειλε και μενα τις ιδιες φωτο αλλα δεν ξερω αν αξιζει το ρισκο, ξερεις τασο πως θα βρω καποια κριτικη για το κοριτσι?την συναντησα και την ξερω φιλε ;) οι περιγραφες δεν ελεγαν κατι αλλο αν θυμαμαι καλα
Μια χαρά θυμάσαι!Οκ είναι πιθανό να θυμάμαι λάθος, τι δώρο ήθελε τότε;
Βρήκα την περιγραφή που θυμόμουνα, καλά θυμάμαιΜια χαρά θυμάσαι!
μου στειλε και μενα τις ιδιες φωτο αλλα δεν ξερω αν αξιζει το ρισκο, ξερεις τασο πως θα βρω καποια κριτικη για το κοριτσι?
Αυτή δεν είναι φωτο της Αναστασίαςωραιες φωτο μου εστειλε ξυπνησε ρε η μάλλον την ξυπνησαν
Στα 70 έχει και αναλ..;Της γράφεις στο mamba και στο δίνει.
Ωπα! Ποια ειναι αυτη ρε Τασσο?σιγά σιγά ξεψάρωσε κοψαμε και το όνομα μια χαρά ;) να δούμε και τι ταρίφα θα ζητάει τώρα.....
μιλησε 120 αρχισε τα +20 είδες η μαθήτρια Guru ;)
ωραιος φιλε νασαι καλα, αρα ειναι καποια αλλη.Η Αναστασία 22 του Ελληνίς λέει ο Τάσσος. Η φωτό που ανέβασε στην προηγούμενη σελίδα, μόνο το σώμα της Αναστασίας δεν έχει, εκτός αν μιλάμε για πολύ φώτοσοπ.
Μίλησα με Αναστασία μόλις τώρα και μου γράφει πως δεν είναι Ελλάδα. Ο λογαριασμός "Anna" στο mamba, δεν είναι δικός της.
μπορεί να κάνω λάθος το τηλέφωνο το ρωσικό που μου έδωσε το έχω αποθηκευμένο στο όνομα ΑναστασίαΗ Αναστασία 22 του Ελληνίς λέει ο Τάσσος. Η φωτό που ανέβασε στην προηγούμενη σελίδα, μόνο το σώμα της Αναστασίας δεν έχει, εκτός αν μιλάμε για πολύ φώτοσοπ.
Μίλησα με Αναστασία μόλις τώρα και μου γράφει πως δεν είναι Ελλάδα. Ο λογαριασμός "Anna" στο mamba, δεν είναι δικός της.